שאלה למבינים

Shlo43

New member
שאלה למבינים

אני מעונין לעבור לקנדה ולעבוד דרך האינטרנט עבור החברה שבה אני שותף. הערכה שלי שאוכל לקבל כ 9000 שקל נטו. א)איך אוכל לקבל את הכסף מהארץ? ב)האם סכום זה יספיק למשפחה 2 הורים + שלושה ילדים בגילאי 13,14,16 לחיות ברמה סבירה.

tricia

New member
9000 ש''ח זה מעט ל5איש

אבל לא ברור לי למה התכוונת בנטו! האם אתה מתכוון להמשיך לשלם מיסים בישראל? כידוע המיסוי בקנדה נמוך בהרבה! אולי כדאי לחשוב על פתרון כגון לפתוח חברה בקנדה שמוכר את שירותיה (שירותך) לחברה בישראל. כך תוכל לשלם מיסים בקנדה דהינו פחות מיסים דבר שיגדיל את הנטו. בהצלחה

Shlo43

New member
תודה על תגובתך,איך מתחילים והאם

תודה על תגובתך,איך מתחילים והאם יש גורמים שאפשר להעזר בהם כדי לברר יותר פרטים בנושאים הבאים. א)הקמת חברה בקנדה. ב)מיסוי בקנדה. ג)איזור מועדף הן מבחינה משפחה,ילדים והן מבחינה עסקית(החברה עוסקת במתן שירותי עריכה ותכנון לחברות אלקטרוניקה) תודה מראש לכל המשיבים!!

drz400e

New member
הקמת חברה בקנדה

היא תהליך די פשוט....אתה פשוט רושם את החברה ברשם החברות, אחרי שעשית חיפוש שם(אפשר גם בלי-ואז תהיה לחברה רק מספר, בלי שם). כל מה שצריך זה למלא את המסמכים האלה, ולגשת עם תעודות מזהות ו360$ לרשם. אח"כ תצתרך כמו בכל חברה להתעסק ביתר הבירוקרטיה של קביעת בעלי המניות, דירקטורים וקצינים.בקנדה יש שני סוגים של חברות-חברה פרונציאלי וחברה פדראלית. פרובנציאלית- אם אתה עושה עסקים בפרובינציה שלך. אתה עדיין יכול לעשות עסקים אם לקוחות מכל פרובינציה אחרת, או ארץ אחרת, אבל אם יש לך רק משרד מקומי-עדיף להיות חברה פרובינציאלית, כיון שיש פחות בירוקרטיה דיווחית. אם אתה מתכנן סניפים מחוץ לפרובינציה-צריך לפתוח חברה פדראלית,כלומר חברה שרשומה בקנדה כולה. בקשר צמיסים, אז אחרי הרישום אתה מבקש מספר מס, שמשמש אותך גם כמספר פטור מGST, משהו דומה למע"מ בארץ. מיסים על רווחים- משלמים באפריל כל שנה. עסקים מסוימים נדרשים גם לרשיון. זה על קצה המזלג. יש עוד המון מידע בנושא ברשת.הנה מעט עזרה מהממשלה...

drz400e

New member
עוד דבר חשוב

חברה בקנדה חייבת שיהיו לה לפחות 50% בעלי שליטה תושבי קנדה.כלומר אזרחים או מחזיקי PR

kanada1

New member
אפשר פשוט לתת את פרטי הבנק

שלך ועושים לך או הבנק או מישהו שאתה סומך עליו העברה כספית לגבי אם זה מספיק אם אתה רוצה לגור פה זה לא הרבה כסף זה בקושי 3000$ קנדי אפשר אבל קשה בהצלחה

למעלה