שאלה למבינים!

שאלה למבינים!

אני עוד בערך כשנה מתגייס ורציתי לדעת כיצד אפשר להתקבל להיות מדריך קרב מגע? האם חובה שתיהיה לי תעודת הסמכה של מדריך? מה צריך בדיוק לעשות כדי להגיע לשם? לאן לפנות? זה קצת לא קשור לאמנות לחימה, אבל רובכם פה אמני לחימה אז בטח חלקכם הלכתם להיות מדריכי קרב מגע. אנא ענו ברצינות ! שלכם באהבה, עידו

saragon

New member
כמה דברים

לאן לפנות זה תשאל בצו גיוס, צו ראשון לא יודע אבל תשאל בואקום! בכל מקרה יש כמה שאלות גדולות (גם אני ד"א מתגייס עוד שנה וקצת ואני רוצה להיות מדריך קרב מגע ) 1) זה תלוי מה הפרופיל שלך אם יש לך 97 אף אחד לא שם עלייך ואתה הולך לאן שהם אומרים לך או לחיל התנדבות כגון סיירות. 2) תלוי מה הרמה שלך ותחום אומנות הלחימה שאתה עוסק בא כרגע (הבצא לא "סתם" ישקיע זמן וכסף לאדם שאינו מגיע עם ידע קודם. 3) תלוי אם הצבא צריך אנשים כאלה ואני חושב שהם צריכים... ובקשר למדריך כל חגורה ירוקה (אם אני אדבר על קראטה)ומעלה עובר קורס בוינגייט (מדריכים) ואז יש לך תעודה רשמית......... ואני לא חושב שבלי תעודה אתה יכול לעשות משהו!!! אבל אתה לא חייב לקבל הסמכה של קרב מגע כי אומנות בפני עצמה היא הגנה עצמית! אם יש לך עוד שאלות שאל!

הואקום היחיד שאפשר למצוא פה

זה הואקום בין כותרת ההודעה שלך לחתימה האוטומטית. נסה לא לענות על שאלות בנושאים שאתה לא מבין בהם.

לא הבנתי כלום מהתשובה

בלי להעליב אפשר תשובה יותר מסודרת ומובנת? איך מגעים לזה? איזה ידע צריך קודם? צריך להרשם לווינגייט בגיל 17 בשביל זה? והעם קל להגגיע לזה?(יש מבחנים משהוא?)

saragon

New member
אני יודע על כאלה שבגלל ידע בהגנה

- עצמית, הצבא לקח אותם בחןוזהו בלי לעבור קורס להגנה עצמית, קרב מגע מה שלא יהיה. ובקשר לוינגייט אני לא יודע אבל אתה לא צריך להיות בגיל 17 כדיי לקבל תעודת מדריך..... ומי שאני מכיר שהלך לקורס עבר אותו די בקלות אבל אנ אישית לא יודע אם זה קל או קשה. אממ זה כל מה שאני יודע.... אם אתה מתאמן עכשיו באיזה מכון אתה יכול לשאול שם בדיוק על קורס מדריכים והם יסבירו לך מה אתה צריך לעשות...... מקווה שעזרתי לך....

Tonjin

New member
אולי היה אפשר אבל בהחלט לא היה צריך

כבר 5 דקות אחרי שקראתי את ההודעה (של אוהד) ואני עדיין צוחק.... (וכן התשובה הזו הייתה במקום)

אתה מבין שהצחוק הזה פגע באדם?

אתה חושב שאותו אדם למד משהו מועיל מהפגיעה בו?

Tonjin

New member
אם זה יגרום לו ולו רק להריץ את

ההודעה ב-Spell Checker לפני השליחה (הס מלהזכיר לחשוב עליה קצת או לקרוא אותה פעם שנייה), דיינו...... לא?

קרא שוב את ההודעה של אוהד. אחר-כך

נסה להבין אותה מנקודת-מבטו של נער בן 15-16, שלא יודע שהוא כותב עם שגיאות. נראה לך שההודעה של אוהד תגרום לו להבין? אולי היה יותר יעיל לשלוח מסר ידידותי עם המלצה, במקום להלבין פני אדם ברבים?

Tonjin

New member
היינו בסרט הזה, דברנו יפה

גם אני, גם אתה, שוב אתה, אה! והנה אתה עוד פעם.... אז אתה כנראה מבוגר (לפחות מנטאלית) וסבלני יותר מאוהד וממני, אבל מה לעשות אחרי כמה פעמים הסבלנות פוקעת... לכל אחד יש מה ש'מדליק' אותו ואת הדרך שלו להתמודד עם הדברים האלו, אלו מאיתנו שלא קיימת אצלם האופצייה הטכנית למחוק הודעות (שמתי לב שהפקידו ולה טודו הצליח להוציא אותך משלוותך למרות "כל הצי שמי הפרחוני שלך..."
) נזקקים לפעמים לציניות או לחוש הומור כדי להתמודד עם חלק מהתופעות בפורום (ובחיים בכלל).

אתה חושב שעלבונות יעבדו יותר טוב?

אני לא. בגישה הידידותית, במקרה הכי גרוע, לא מחמירים את המצב. בגישה הצינית, במקרה הכי טוב לא מחמירים את המצב. במקרה הרע, אנשים עוזבים את הפורום בגלל האוירה הרעה בו. מה עדיף?

למעלה