שאלה למבינים...

• פותח הנושא osem
  • פורסם בתאריך

osem

New member
שאלה למבינים...

היי כולם:) קוראים לי סיון ואני רוכבת כבר כמה זמן..., אבל מרגישה מאוד לא מבינה..., כי אני לא מבינה בסוגי סוסים וכו', נגיד פלמינו ופיינט, הבנתי שאלו צבעים, אבל נגיד סוס ערבי זה מבנה גוף ועצמות..., אז יכול להיות סוס ערבי שהוא פלמינו?! אז איפה בכלליות אני יכולה ללמוד על הסוגים השונים של מבנה הסוסים וצבעם?! ואגב למי שיכול לענות לי גם על זה.., מה זה קווארטר?! ועוד בעיה שיש לי.., נגיד אני בטיול והסוסים הולכים אחד אחרי השני..אז מכיווןו שסוס זו חית עדר מאוד קשה לי להפנות אותה לצדדים בעת הליכה אחרי סוס אחר..., אם נגיד יש מולי סוס שהולך ישר ואני רוצה להנפות את הסוס שלי לצד אחר זה מאוד קשה לי.., ואני מדברנת ועושה כל מה שצריך וכלום לא עוזר! יש למישהו עצה? תודה מראש:), סיון.

ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

היי! קודם כל יד אתר.... כאן... שיש בו תיאור ופירוט על כל גזע סוס. שנית כל- את יכולה לשאול את המדריכים שלך, או אנשים בחווה. ערבי פלמינו? אני בחיים לא נתקלתי בסוס כזה...
אבל ניראה לי שיש. קווטר- זה גזע....
הוא מיועד ברוב הפעמים לווסטרן. אוקי, בקשר לטיול...- סוס הוא אכן חיית עדר אבל הוא לא קפוף לעדר במיוחד כי הוא חי בחווה. לכן עם קצת רצון והרבה דירבון ומצח נחושה... אפשר להפנות אותו. עכשיו לי יש שאלה עליך- 1. איפה את רוכבת? 2. כמה זמן? 3. אמממ זהו...

osem

New member
תודה:)!!

אני מבינה יותר טוב עכשיו..:), רציתי לדעת.., יש אתר בערבית במיקרה לדברים האלו? פשוט האנגלית שלי לא כ"כ טוב:).

S H I L G I

New member
ברוכה הבאה!

פלומינו הוא גם סוג של צבע וגם גזע. כשיש סוס פיינט בצבע פלומינו, זה אפשרי לחלוטין..

i love INDIANA

New member
נטע?! פיינט בצבע פלומינו???../images/Emo12.gif

מעניין.... הייתי בטוחה שפיינט זה עם כתמים..... כאילו.... פיינט נראה לי אחד הסוגים שלא יהיו בחיים פלומינו.... אבל אם את כל כך מתעקשתץ......

i love INDIANA

New member
אממ....

את יכולה לומר נגיד קווטר בצבע פלומינו אבל פלומינו זה גם סוג של סוס.... נגיד קווטר יכול להיות בכל הצבעים אבל פלומינו זה סוג של סוס שבא בעצ בגוונים שונים שהמשותף להם זה הרעמה והזנב הלבנים.... הקיצר.... תיכנסי לפט נט לרשימת אתרי סוסים שם ויש שם אתר מעולה על גזעים....

למעלה