שאלה למבינים

שאלה למבינים

סתם משהו שמעניין אותי , אסון הייזל גרם לכך שכל הקבוצות האנגליות הושעו ממפעלים אירופאים למשך 5 עונות, עכשיו במשחק הייתה מעורבת קבוצת ליברפול, והשאלה היא מדוע כל הליגה האנגלית נענשה על טעות של קבוצה ספציפית? מדוע לא הענישו את ליברפול בלבד מהדחה ממפעלים אירופאים למשך תקופה?

אכן היה זה עונש לא צודק

אבל זאת הייתה תקופה חשוכה יותר מאשר היום ודבר שכזה לא יחזור. עם זאת, האסון היה הקש של טרור החוליגניזם האנגלי , ואני משער שלכן נתנו עונש לכל האנגליות כדי שמשהו ישתנה.

afc2

New member
לא שאני מעודד דבר כזה חס וחלילה

אבל מה יקרה חס וחלילה אם אוהד חס וחלילה ימות במגרש הכדורגל?

אני רוצה להזכיר שהתייחסו לעניין החלטורה בכיבוי האש בתור "לי זה לא יקרה", וכך גם התייחסו לנושא ההדברה עד לאחרונה, איילון שהוצף, יש כאלו שמדברים על מה נעשה עם וכאשר תהיה פה רעידת אדמה...

לגבי מקרה של פעם ב-100 שנה כמו הסערה בירושלים - אפשר סטטיסטית להתעלם. מקרי האלימות בכדורגל הישראלי הפך לדבר לגיטימי.

עד שלא מישהו חס וחלילה יהרג, את ביבי לא יעניין, את מהדורות החדשות זה לא יזיז ולאף אחד לא יהיה אכפת.

אם אבן קטנה שזרקו אוהדי ת"א הייתה פוגעת חס וחלילה בתינוק ששוכב במיטה - כל המדינה הייתה מזדעזעת, היו רצים לסגור את המועדון וכל האוהדים היו פתאום סותמים את הפה פה.

לצערי לא רחוק היום.

רוצים שהיום הזה לא יגיע? תחמירו בענישה ובוודאי שלא צריך לנסות ולכרסם במערכת השיפוטית של בתי הדין.

nyr1994

New member
הצרה שזרקתם מוט שיכל להרוג אדם

ולא קיבלתם שום עונש כמדומני

למעלה