שאלה למבינים

ימית0011

New member
שאלה למבינים

שלוםלכם, אני חדשה בתחום ורציתי לדעת האם ביחסי אדון-שפחה מעורב גם רגש מצד האדון? כלומר האם האדון אוהב את השפחה?האם הרגשותמתפתחים עם הזמן או שמערכתהיחסים מבוססת עלמילוי צרכים בלבד?

אנחנו בסופו של דבר

בני אדם... יש זוגות שנשואים שהקשר שלהן מבוסס על יחסי שליטה יש זוגות שהם נטו אדון ושפחה בסופו של דבר אהבה זה דבר שאין לאיש שליטה עליו...

sapirac

New member
שלום ימית .

ברוכה הבאה לעולם הבדסמ ... שאלת את שאלת המיליון $$$$ :) כול מערכת שמבוססת רק על צרכים ולא על רגש מסויים זו מערכת מסוכנת. אני יודע שיהיו כאלה שיחלקו עליי ויטענו שאני טועה ... ושבמערכת יחסים שלהם שבנויה על צרכים זה עובד נפלא .... ו.... ברגע שאין רגש מסויים אנחנו מאבדים את האנושיות שלנו וזה לא נכון. ממליץ לך לא להכנס לתוך מערכת בדסמ שבנויה ללא רגש. (הן מצד הנשלט והן מצד השולט)

A לוןA

New member
יכול להסביר את המשפט

"כול מערכת שמבוססת רק על צרכים ולא על רגש מסויים זו מערכת מסוכנת." ??

sapirac

New member
אלון - מי כמוך יודע מה קורה שאין רגש ...

בלי רגש אנחנו נטולים את אנושיות שבנו . אני לא אומר ששולט לא יכול להיות אכזר או קשה מאוד , זה יכול לתקיים בנוסף לרגשות. אדון עם רגשות יותר בטוח פיזית ומנטלית מסתם מערכת לצרכים בלבד. ככה אני חושב - קבלו סבבה - לא תקבלו גם סבבה :) מה שנקרא בלשון העם - זורם.

A לוןA

New member
ראייה צרה מאוד של אנושיות

ושל ההשלכה של רגש. אני יכול לא להרגיש דבר כלפי מישהו, ועדיין לנהוג בו בכבוד, הגינות ואנושיות- מפני שאלו ערכי המוסר בהם אני מאמין. וזה לא משנה בכלל אם מדובר על בדסמ, סקס או תור במכולת. מפליא אותי כל פעם מחדש אנשים שמכריזים "מסוכן" ומזהירים בחומרה מפני צל הרים.

sapirac

New member
נו באמת...

היא מדברת על בדסם ואתה עושה אנלוגיה למכולת.... ??? בדסמ בלי רגש מ ס ו כ ן :)

A לוןA

New member
זה שאתה חושב ככה הבנתי.

אבל אם אין לך הסבר, זה גם בסדר.

מסכימה עם אלון

אם אתה שולל מערכות יחסים וניליות או בדסמיות זה אומר שיש לשים קץ לסטוצים. רגש? בטח שזה הרבה יותר טוב עם, אבל לא רע בכלל גם בלי. ואני כן מסכימה עם אלון, הוא לא חייב לאהוב - מספיק שיהיה אחראי , קשוב ומודע ואההה, כן, גם אנושי.

פרהשמנה

New member
אני מסכימה

אני במערכת יחסים כבר שנה, והיו לי לפניה כמה מערכות יחסים קצרצרות. אני יכולה להגיד שההבדל בין מערכת יחסים כמו זו שאני נמצאת בה עכשיו, שהיא מלאה רגש, לבין הקודמות שהיו בעיקר מיניות, הוא מדהים. אם לא משום סיבה אחרת, בגלל שאת מרגישה הרבה יותר חופשייה להתמסר כשאת יודעת שזה לשולט שאוהב אותך.

פרהשמנה

New member
זה שאני מסכימה איתך לא אומר שאתה צודק

יש לי היסטוריה ארוכה של דיבור שטויות.
אבל זה מה שמתאים לי, ומצאתי שזה מאפשר לי למסור הרבה יותר שליטה. זה שיש מי שיחבק אותי אחר כך, ויגיד לי שזה בסדר ושאני בנאדם מקסים ויפה וחכם ומוערך, מאפשר לי הרבה יותר בקלות לחרחר כמו חזרזירה על ארבע בזמן שהוא משחק עם האצבעות שלו בין הרגליים שלי עשר דקות קודם....

sapirac

New member
אולי לא צודק - אבל בטוח...

לא רוצה להיות צדיק בסדום :)

03lior

New member
כולם צודקים

יש זוגות שיש רגש ביניהם ויש מיקרים של שליטה בלבד ממומלץ להיות ריגשי

סתמיתת

New member
כל אחד ומה שמתאים לו

יכול להיות שהצרכים שלי כוללים רגשות ואהבה ואז זה נכלל במילוי צרכים? כמו בכל מערכת יחסים יהיו כאלו שיתחילו במיניות אני את האדון שלי הכרתי כמה חודשים לפני שיכולתי לתת לו את השליטה, בעיני זה נכון יותר ומתאים לאישות שלי תעשי רק מה שמרגיש לך טוב ונכון.

seelinewoman

New member
כמו שלא מחויב המציאות ששפחה תאהב אדון

זה תלוי בטיב היחסים ביניהם ובמה שסיכמו. עם זאת, החיים חזקים יותר מכל סיכום, ולכן קורה שנכנסים למערכת מסוימת נקיים מכוונות להתאהב, אבל מתאהבים במפתיע, עם הזמן. שום דבר לא מתוכנן. בהצלחה

אני יכול להעיד על עצמי

שבעתי מסשנים חד פעמים לכן אני יכול להעיד שאם לא מעורב בזה איזה רגש תקראי לזה אהבה או בכל שם אחר זה לא יכול להיות אני מאמין שחייב להיות כבוד לצד הנשלט. לפני הכל מדובר בבן אדם אני מאמין שהשפחה גם שהיא על 4 צריכה להרגיש מלכת העולם את זה כבר כתבתי יש לפעמים יחסי אהבה בין אדון לשפחה לפעמים זה סתם מילוי צרכים כל זוג והמערכת שלו

kinkymama

New member
מסכימה לגמרי

לפעמים אני תועה ביני לבין עצמי בעיצומו של סשן האם זו המהות אני אמורה להרגיש מושפלת וכנועה אך בתוך תוכי אני מזדקפת בגאווה ובאמת מרגישה ''מלכת העולם'' וזו באמת הרגשה שרק מאסטר אמיתי יכול לעניק....

יש קשרים

שהם קשרים זוגיים לכל דבר...שמשולבת שם שליטה. ויש קשרים שהם מיניים-בדסמיים נטו. כל אחד והחבילה שמתאימה לו. כמו החבילות שיש לחברות האינטרנט

A לוןA

New member
גם וגם (וגם)

כמו בעולם הונילי, ישנן מערכות יחסים שמבוססות על רגש, ישנן כאלו המבוססות על מילוי צרכים (יזיזויות וסטוצים למינהם וסוגיהם), ישנן כאלו עם מחויבות מונוגמית ויש שלא- כל זוג ומה שמתאים לו, בדיוק כמו שאת מכירה מהעולם ה"רגיל". וכמו בעולם הונילי, ישנן מערכות שמתחילות במקום מסוים, ומסתיימות במקומות אחרים לגמרי. ברוכה הבאה ובהצלחה בדרך החדשה בתחום!

למעלה