שאלה למבינים

שאלה למבינים

איזה גודל נחשב גדול, איזה ממוצע ואיזה קטן?

בשם ההנהלה

אני מבקש לא לפתוח שרשורים לכל שאלה תוכלי לשרשר לשרשור אחד שלך נא להקפיד כל הכללים אני..

CHUCHU

New member
בתשובה לשאלתך.....

מפה עד לפה זה גדול מפה עד לפה זה בינוני ומפה עד לפה זה קטן

אז ככה...

1300 סמ"ק זה קטן 1600 סמ"ק זה ממוצע 2000 סמ"ק ומעלה זה גדול רוצה גם לגבי דיזל ???

sahr12

New member
עד שתעוררי....תהיה לך תשובה....

אז כך....מחקרים רפואיים גילו שדי באיבר של כ6 ס"מ בזמן זיקפה ע"מ לענג את נרתיקך הלח.....חחחחחח מה גם שרק 20% מהנשים מגיעות לפורקן כתוצאה מחדירה...כל השאר סתם אוהבות לצעוק..חחחחחח ממוצע ישראלי נע בסביבות..12-17 ס"מ כל סנטים מעבר לזה זהו בונוס... איברים גדולים נכנסים לקטגוריה של 23-30 ס"מ אבל לדעתי לא תהני אם יכניסו לך סרגל בין הרגליים.....חחחחחחח מקווה שעזרתי לך.... ותפסיקי עם הסרטים הכחולים......זה הורס......חחחחחח גם אני בשביל 50.000$ לסרטון אם ידחפו לי מטאטא אגנח מהנאה....חחחחחח (ככה זה כשיש משכנתא)

נשית~37

New member
סתם אוהבות לצעוק????????????????

סתם???????????????????? סתם אוהבות....??????????????????????? (זהו גמרתי
)

שחר 33

New member
הממוצע המדעי מדבר על 14 ס"מ

כמעט אין גודל שלא מתאים, והסוד קשור שהבעיה איינה כלל באורך אלא ברוחב. ( הבנות בוודאי מבינות על מה סחבק מדבר, ביחוד אלה שלאחר כמה לידות) ולכן מו הראוי לשאול על קוטר או היקף, אבל לך תיתן למנייק עם סרגל ביד להתחיל לחשב עם "פאי בריבוע" קוטר. מקווה שעניתי. שלך, שחר 33

שחר 33

New member
חחה ואת התרגילים ברמזור או במשרד

מכירה ? "תעשי כאילו את צריכה פיפי כל הזמן ביבי" ואם זה לא יעזור מומלץ בחום על "ביצי אהבה סיניות" השריר החשוב ההוא יתעורר לחיים תרתי משמע חחחה. שלך, שחר 33

למעלה