שאלה למבינים

K A R I N

New member
שאלה למבינים ../images/Emo4.gif

והפעם בלי קשר לבעלי חיים..... מה עדיף לקנות בתור אופנוע ראשון??? דו"ש או כביש??? ואיפה באזור חיפה כדאי ללמוד נהיגה????? כמה שיעורים צריך לקחת(מינימום)??? אוהבת, קארין

ללא ספק - דו"ש

האופנוע הראשון המומלץ הוא ללא ספק דו"ש. (הרחבה תוכלי לראות במאמרי הפורום). בקשר ל"לימוד הנהיגה", בארץ קיים מושג כזה, בפועל מלמדים רק לעבור את הטסט, כך שמספר השיעורים לא מהווה קריטריון להצלחה. אחרי נסיון קצר תוכלי לעבור את קורס הרכיבה במחוזותיו של גידי פרדר - אופנוען מאומן.

angel_s

New member
באזור חיפה הכי מומלץ זה

נתיבים במגרש של התחנה המרכזית ליד לב המפרץ. אל תתקרבי לבי"ס רוממה ליד אגד!!! המורים שם לא מתייחסים אליך ופשוט אומרים לך לעלות על האופנוע ולעשות סיבובים, הם מנסים למשוך אותך כמה שיותר כדי לעשות עליך כסף.....מנהל המקום הוא אגוצנטרי מגעיל שלא חושב שנשים בכלל צריכות לעלות על אופנוע, כשבאתי לעשות שם את הרישיון מעל 500 הוא כל פעם שאל אותי מחדש אם אני בטוחה, והוא לא חושב שכדאי לי, וכל שיעור מחדש כאילו שכח שאני צריכה לעשות מעל 500 והעלה אותי על GS עד שפשוט התעמתי איתו, אחרי יאוש מהמורה הנ"ל עברתי לנתיבים שאולי טיפה רחוק ופחות נוח למרות שעכשיו עם התחנה המרכזית החדשה כבר הרבה יותר נוח להגיע לשם. המורה בנתיבים מקדיש לך תשומת לב מתקן אותך אם צריך ופשוט היה כיף ללמוד שם ועברתי שם טסט ראשון. בקיצור אחרי היסחפות קלה אני ממליצה בחום על נתיבים אנג´ל

Fat Custom

New member
ואני למדתי ברוממה, נהניתי, ועברתי

טסט ראשון . עכשיו תחליטי

angel_s

New member
לפני כמה שנים למדת שם?

כי גם אני למדתי שם לפני 6 שנים עד 500 ונהנתי אבל לפני שנה ממש לא - התחלפו הבעלים

RedMZ

New member
ובכל זאת...

אני למדתי בנתיבים, עברתי טסט שני. לא ממש יכול לאמר שבאיזשהו ביה"ס המורים סובלים מעודף אכפתיות, אבל העובדות בשטח מדברות - נתיבים עושה (פחות או יותר) את העבודה. חוץ מזה, לדעתי קל יותר ללמוד ולעבור טסט על JAWA מאשר על כל אופנוע אחר, ובנתיבים יש את מכונות הדישה הללו

angel_s

New member
תיקון

בנתיבים כבר אין ג´אוות הוא עבר ל GS פתאום יש פה כ"כ הרבה חיפאים ולא רואים אותכם במפגשים......למה??? אנג´ל

RedMZ

New member
הערה לתיקון ../images/Emo41.gif

יכולתי להשבע שראיתי אותו לפני יומיים בשיירה המכובדת עם ERים וJAWA אדומים חדשים 640. 2 אפילו. יכול להיות נתיבים אחר? (ברצינות, אחותי, ברצינות)

angel_s

New member
אין לי מושג

כשלמדתי שם מעל 500 לפני כמעט שנה היו לו GSים

gpz99

New member
../images/Emo58.gifיש גם את יעקוב אופנועים

הוא נמצא בדיוק מול משרד הרישוי - מורים בסדר גמור עשיתי אצלו את המעל 500 ועברתי טסט ראשון. יתרון חשוב הוא שהמורים לפעמים לוקחים אותך להתאמן על המגרש של משרד הרישוי (שששששששש אל תגלו) ככה את לא מופתעת ביום הטסט עם מסלול מגרש שאת לא מכירה. gpz99

למעלה