שאלה למבינים ב black&white 2

gai2003

New member
שאלה למבינים ב black&white 2

שלום חברים, אני יודע שזה נושא קצת נדוש אבל מה אני יעשה אני מאוד אוהב את המשחק black&white.... לאחרונה חבר הביא לי את black&white 2, הכול טוב ויפה אך יש לי בעייה אחת.... שמה צריך צבא והרבה, אז מה שאני עושה זה הרבה נשים יולדות על מנת שיהיו הרבה ילדים וכשהם יגדלו אני יעשה מהם חיילים, הבעייה היא שקורה מצב שיש לי איזה 48 אלף ילדים על המסך.... אבל הם לא גדלים... רק מתרוצצים בכפר.... בקיצור השאלה היא: איך עושים שהם יגדלו... האם צריך להקים פסל או מבנה מסויים ? עזרו לי בבקשה. תודה מראש.

BluePrint

New member
תשובה יהודית

אם לא אכפת לך, אני בטוח שכולם כאן מעוניינים לדעת: מה היה הלך המחשבה שהביא אותך לקשר בין משחק המחשב Black & White, לפורום משחקי תפקידים?

Painkiller1989

New member
כי ה סוג של משחק תפקידים

רק שהוא משחק תפקידים במחשב והפורום הזה מתעסק לרוב במשחקי תפקידים שולחניים או איך שלא נקרא לזה, אני חושב שכדאי שתשאל את השאלה הזאת בפורום משחקי מחשב או משהו כזה.

BluePrint

New member
תודה.

אתה מוזמן לפרסם שאלת משחק תפקידים בפורום משחקי מחשב, ואשאל אותך שם איך הגעת. כאן רציתי תשובה ממישהו שלא מכיר משחקי תפקידים. (וכנראה גם לא קורא הודעות בפורום בו הוא מבקר בפעם הראשונה, לפני פרסום הודעה משלו)

gai2003

New member
סליחה אבל...

עם כל הכבוד המשחק שאני מדבר עליו הוא גם סוג של משחק תפקידים במשחק עצמו... אם זה לא מתאים לכאן אני מצטער... בקשר לדיון של הפורום הזה (משקי תפקידים) על מה מדובר בכלל ? זה דיי מעניין אותי, אשמח לשמוע...

טעות נפוצה

יש משחקי תפקידים של ממש, ויש משחקי מחשב שכתוב עליהם "משחקי תפקידים" אבל הם ממש לא כאלה, כמו שהסירופ "Aunt Jemima's Original" (זה עם הכושית השמנה על התווית) הוא לא סירופ מייפל אלא ממתיק סינתטי שעשוי מפסולת תעשייתית וגלוקוזה. מכיוון שהפורום לא עוסק במשחקי מחשב, לחפש כאן תשובה שקשורה למשחק מחשב תהיה יעילה בערך כמו לחפש אותה בפורום האופניים - יש סיכוי שמישהו שם מכיר את זה, אבל לא זה נושא הפורום. במה כן הפורום הזה עוסק? כתבתי פעם הסבר פשוט, והוא נמצא בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=353&msgid=82424963

BluePrint

New member
ססמה לחיים: אל תחשוב ש..., תוודא.

עם כל הכבוד ל-Black & White, ה"סוג של משחק תפקידים" בו זה רק היותו מונח על אותו מדף עם Neverwinter Nights ו-Baldur's Gate (שהיא טעות של המפיצים בארץ). אפילו Electronic Arts מגדירה אותו כמשחק אסטרטגיה בלבד. אם נחשוב על זה בהגיון לרגע, לשחק אל לעם מתפתח זה משחק תפקידים כמו ש-Sim City זה משחק תפקידים של ראש עיר. ואם אינך יודע מה זה משחק תפקידים, למה התחלת בלפרסם שאלה בבטחון מלא שכאן תמצא את האנשים שיעזרו? יש לך את הודעת המנהל, הודעות נבחרות המתחלפות בראש הדף, ואת הדף עצמו המלא בתוכן, שע"י ריפרוף מהיר בשלוש הודעות ראשיות יכול לגלות לך אם כאן זה המקום לשאלה שלך.

BluePrint

New member
כן, זה בדיוק הקטע. (לא משעשע?)

לך תענה על שאלון Princess Bride, ותפסיק להגן על מי שלא מותקף. (השאלה האחרונה היא "מה הכי מטריד אותך", ואני עניתי "אנשים טפשים") אני מנסה לפענח את נפש שחקן המחשב המוטרד, להבין מה גורם לאנשים לעצום עיניים בזמן שהם מחפשים אות חזותי, ואתה מפריע.

Serpent Axis

New member
Sorry isn't good enough

אני מצפה שתפצה את עמיחי על עוגמת הנפש שגרמת לו.

BluePrint

New member
.good enough for me

it was all in good fun, and I can't force anyone to have fun. all this "to error is human so stop correcting me/him/her/them" mentality IS getting a bit out of hand, but as Yoda said to Obi-Wan: "no. there is another".​

tapas tapas

New member
יש פה לקח מעניין

תדאג שיהיו לך הרבה ילדים עכשיו, כדי שבעתיד יהיו לך הרבה לוחמים. הייתי אומר שבחמאס מתאמנים על BLACK AND WHITE במחנות אימונים שלהם.

למעלה