שאלה למבינים בעקרב!

SHITORYU

New member
שאלה למבינים בעקרב!

שלום לכולם! אני מגדל בביתי עקרב שחור קטן(נשמע מטורף...), בתוך אקווריום עם אבנים וכלי מים. הבעיה שלי שאני לא מצליח להשיג לו אוכל. העקרב אוכל חרקים בעיקר ג´וקים, ובעונה הזאת (ההתקרבות לחורף) אין כמעט חרקים בסביבה, לעומת הקיץ, שבכל יום אני יכלתי למצוא חרק בסביבתי. אני יכול "לארגן" לו אוכל פעם בשבועיים (הרי בכל זאת יוצא לי למצוא חיה). השאלה האם ישרוד כך? או, שכדי לשחרר אותו?

shanty.G

New member
לטובת העקרב- שיחרור מיידי!

אם אינך מבין בעקרבים, יש לך שתי אפשרויות: 1. ללמוד ולספק לאומלל חיים סבירים עד כמה שניתן בתנאי שבי(כמו למשל- טמפרטורה נכונה, מזון מתאים במינון נכון, מקום מסתור וכו´). 2. לשחרר את "חיית המחמד" החדשה שלך, שככל הנראה אימצת וגזלת מסביבתה הטבעית. עקרבים מקומם בטבע, זוהי חיית בר. אתה תעשה עימו חסד גדול אם תחזיר אותו למקום ממנו נלקח, שם יוכל לחיות ולהתרבות- כמו שעושים שאר אחיו העקרבים! אשמח אם תעדכן אותנו בקורות העקרב

טל קר

New member
אוף טופיק - לשאנטי - יש לך למטה

הודעה של נועם בת שמחכה לתגובה שלך בקשר להשפעות של סירוס חתולים זכרים.

**לילך**

New member
לשחרר ומייד !!!

עדיף להחזיר אותו למקום שממנו לקחת אותו ואם זה ליד מקום מגורים של בני אדם ,אז תשחרר אותו בסביבה אחרת שמתאימה לעקרבים שחורים. אני נגד לקיחת חיות בר והפיכתן ל "חיות מחמד" וממש קשה לי להבין מדוע לקחת אותו מהסביבה הטבעית שלו וכלאת אותו בביתך!

נועם@בת

New member
עד כמה שידוע לי העקרבים

פעילים רק בעונה החמה, ובחורף נכנסים לתרדמה. כך שסביר שזה מה שיקרה לעקרב שלך- בתנאי שהוא יוחזק במרפסת או במקום קר אחר, ולא בחדר מחומם. נועם

למעלה