שאלה למבינים בלבד מי השחקן ששיחק את אמיר (הזה שפלירטט עם ריקי) ?
D DAN1EL New member 24/7/03 #3 ../images/Emo19.gifולי גם יש שאלה שתמיד עניינה אותי. תגידו , מה לעזעזל הקטע של "ניר (נירו) לוי" ??
ט טלוש13 New member 24/7/03 #5 הוא כנראה לא אהב את השם נירו אז קיצר אותו לניר ושם רשמו את נשם המלא שלו ואת זה שהוא החלי ף
D DAN1EL New member 24/7/03 #11 ../images/Emo19.gifיכול להיות.... אני דווקא חשבתי ש"נירו" זה כינוי כזה...
ט טלוש13 New member 24/7/03 #6 הוא כנראה לא אהב את השם נירו אז קיצר אותו לניר ושם רשמו את נשם המלא שלו ואת זה שהוא החלי ף
B Boran New member 24/7/03 #12 בדיוק להיפך... השם שלו זה ניר לוי, הכינוי שלו זה נירו זה כמו צ'ארלס (צ'ארלי) בראון טקאשי (ביט) קיטאנו בנימין (פואד) בן-אליעזר וכל כינוי אחר...
בדיוק להיפך... השם שלו זה ניר לוי, הכינוי שלו זה נירו זה כמו צ'ארלס (צ'ארלי) בראון טקאשי (ביט) קיטאנו בנימין (פואד) בן-אליעזר וכל כינוי אחר...
D DAN1EL New member 24/7/03 #4 ../images/Emo19.gifולי גם יש שאלה שתמיד עניינה אותי. תגידו , מה לעזעזל הקטע של "ניר (נירו) לוי" ??
D DAN1EL New member 24/7/03 #8 ../images/Emo19.gifאני יודע, אבל מתי שלחצתי בפעם הראשונה זה אמר לי "טעות בשליחה, נסה מאוחר יותר" ואז חזרתי אחורה וניסיתי שוב, ופתאום ראיתי שזה שלח גם את ההודעה הראשונה...
../images/Emo19.gifאני יודע, אבל מתי שלחצתי בפעם הראשונה זה אמר לי "טעות בשליחה, נסה מאוחר יותר" ואז חזרתי אחורה וניסיתי שוב, ופתאום ראיתי שזה שלח גם את ההודעה הראשונה...