שאלה למבינים בלבד!

שאלה למבינים בלבד!

לפעמים אחרי שאני גולש על גל מא-גניב אני מתרגש! ובטעות ובלי כוונה תחילה, אני נופח קלות בתוך החליפה..היא עלולה להיקרע? לא פשוט אני פלצן אמיתי אז תחשבו על זה... במחשבה שנייה! תקוע לי פרח בתחת.. ככה שהנפיחות הם משובחות ואיכותיות יש לי נודים בניחוח שושנה אורגנית..חיחיחיחיחיחי

אני מצטער!

אבל החליפה כל כך אטומה ומבודדת שכאשר אני מפליץ אז הגז לא יוצא ועולה למעלה..
ואז..כל הנודה יוצא לי ליד האף
ככה שאפילו אוזה המדוזה מתרחקת ממני
חיחיחי אני מקווה שהכל פה ברוח טובה קצת צחוקים! גם ככה אני לא גולש בחורף הזה..התחשבות!

../images/Emo184.gif../images/Emo91.gifמעפן

וואלה רואים שאתה מהגולשים הדבעים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם אח שלי....תתחיל לדבר בהגיון לפני שכל העולם ירד עליך....עצה לחיים סבבה?

faith2

New member
שמע...

לא יודעת מה איתך...עדיף קור...על ריח...לא?? חחחח....
!

שאייאן

New member
בואנה יא מג´עג´עת שחררי תלשון!

מהנהיה כל אהבלה מאשדוד תופסת תחת יאללה מילטנטים פה זה רק רוזי ורוזי ורוזי מעבר לזה יש את כיתת החינוך לגיל הרך ולרכים בכלל ששם נמצאים איטי ופארוק ויש את כיתת המוגבלים שבה אני מדריך ורש הוא החונך עכשיו שחררי תלשון ואל תזייני במוח תודה ואגב מה כולם נפלו על רוספינק דווקא נשמע לי אחלה של בחור מפליצ בגלים מגניבים מזל שהוא לא משלשל בגלים גבוהים לפחות זה... אמממ וזהו נעלשרלוק

resh0

New member
כיתה טיפולית....

כך אני מרגיש. כמו מנחה בכיתה טיפולית שבמקום ללמד, רק צוחק... לכן החלטתי גם אני להביא איזה סיפור שימחיש את העניין. ישב לו הארנב בפתח המערה ונראה משקיע בהכנת עבודה. בא אליו השועל ושאל למעשיו, אמר לו הארנב: אני מכין עבודת דוקטורט!!! חליק, אמר לו השועל, על מה אתה כותב עבודה?? העבודה היא על ארנבים שטורפים שועלים, ענה הארנב. וואלה, תגיד אתה נורמלי? יש דבר כזה??? בטח! אמר הארנב, בוא כנס איתי למערה ואני אראה לך בדיוק. נכנסו יחד למערה ואחרי דקה היצא הארנב עם העצמות של השועל. אח"כ הגיעו הזאב, התן ואפילו איזה דוב מזדמן, כולם התעניינו וכולם זכו לגורל השועל. עד שהגיע איזה נשר מלמעלה ואמר לארנב: שמע, אני ראיתי כל מה שהתרחש כאן, בוא ותסביר לי מהו הסיפור שלך... בגלל שאתה נחמד ולא צוחק, אני אראה לך במה מדובר, אמר הארנב, בוא כנס איתי למערה. נכנסו שניהם למערה ואז ראו איזה אריה גדול מנקה "ליכלוך" מהשיניים שלו... אז מה למדנו מהסיפור הזה??? לא משנה על מה העבודה ומה נכתב זה!!! מה שחשוב זה רק מיהו המנחה...

שאייאן

New member
יופי יופי אתה רק ממחיש לי מה שידעתי

שלמבוגרים יש סיפורים שממש קשה לרדת לעומקם...! לא סתם אני צוחק תגיד לי יש מצב צילמו אותך למגזין אדרנלין יורד צינור באשדוד או משהו כזה? וגם לי סיפור קטן... יום אחד הלכה כיפה אדומה ביער...הלכה לפה הלכה לשם........(וכך ממשיך הסיפור).....(סופ הסיפור...) וכך הם המשיכו להם ביחד לאחר שהזאב אנס את הסבתא של כיפה והכל היה שמח....ה ס ו ף ... מה המסקנה... אם אתם זאבים אל תזיינו כיפות אדומות כי בסוף לא יהיה לכם אישור כניסה לטדי אתה מבין ככה בערך ראיתי תסיפור שלך רש אחי חיחי באהבה אחי שיהיה יום טוב ואיפה רוזי הנעקצוצ הזה?

ר´ש כפרה ידוע שהמופרעים הם הכי....

חכמים ..... ומה אתה משחק אותה אתה גם היית בכיתה טיפולית יא מצביא עולם תחתון שכמותך.... רק שתיהיה בענינים כל הפורומים שקשורים לגלישה מחקים פה ת´שפה כולם!!!!! תרגיש טוב ממי אתה היסטוריה........(פחחחח אנחנו עושים היסטוריה אבל תנו לו שירגיש טוב....)

resh0

New member
לי לפחות יש השכלה ים תיכונית.

גם תואר BA - בוגר אשדוד. תתפלא, אבל הדור שלנו של הגולשים היה מכובד מאוד! לא לכל ילד בן 12 היה גלשן וגלשן היה דומה אז לדלת של החדר שלך... לגולשים היו מקומות מפגש קבועים, היינו לבושים יפה מאוד (אפילו עניבות), היינו מאוד מכובדים. אז הגלים היו גדולים (באמת) ותדירים מאוד. אנחנו הדור שעשה היסטוריה!!! עברנו מגלשנים מגושמים לגלשנים של 2 חרבות, אח"כ ל 3 חרבות. היינו אמיצים, היינו גדולים!!! בקיצור: אנחנו עשינו היסטוריה בגלישה בים, אתם עושים היסטוריה בגלישה באינטרנט... תרגישו טוב.

רוזיA

New member
וועלק פגעתי בעצב רגיש......פחחח

ר,ש אתה הגבר אתה הגזר אתה אתה ורק אתה יא נושך עניבות מכופתר בעל בייאיי סיי דיי אייי פפ ג´יי....... יאאלה אחי תיהיה קליל כולה גלים... אז אני משפריץ את רוב הגולשים הנורמלים הממוצעים ...! אתה לא רואה אותי צועק בכל העיר שאני תותח..... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם סתם אני בקושי פינה תופס יאאאאלה שחרר יא בולדוג צרפתי!

למעלה