שהדרך הטובה ביותר לאחסן ג'ינג'ר זה באדמה. לא ניסיתי.
ג'ינג'ר מקולף או לא מחזיק מעמד טוב בפריזר אבל המרקם
שלו משתנה. הטעם נשאר.
מחוץ למקרר הוא מסוגל להשמר שבועיים-שלושה אבל בכמות
גדולה כפי שאת כותבת חלק כנראה יתקלקל. הקפאה עדיפה.
אני מכיר שתי אפשרויות. לפני כ-30 שנים או אולי יותר, פגשתי את הג'ינג'ר לראשונה בחיי בדוכן ב"גן העיר" בת"א. לשאלתי כיצד לשור עליו המוכרת המליצה לקבור אותו באדמה אפילו בתוך עציץ. זה עבד.
אפשרות נוספת היא להקפיא, אך הייתי מגרר על פומפיה עדינה ומקפיא במנות קטנות.
שמופיעה בספר שלו.
מרסקת את הג׳ינג׳ר בלי קליפה או מגרדת על פומפיה.
מכניסה לצנצנת זכוכית נקיה ומכסה באלכוהול. ברנדי, וודקה.
מחזיק חודשים ארוכים מאוד במקרר וטעמו הדומיננטי נשמר היטב.
צריך להשתמש, מוציא מהמקפיא ומיד מגרד על פומפייה דקה,(אין צורך לקלף) כך גם קל לגרד וגם יוצא מאוד עדין, לאחר השימוש מחזיר את שנשאר לשקית ולמקפיא עד הפעם הבאה. במקפיא נשמר גם שנה ויותר.