שאלה למבינות...

החורזת**

New member
שאלה למבינות...

האם ידוע לכן מהו הקוד להפוך את המידות מסקלה אחת לסקלה שניה? אני למשל לובשת מכנסיים של מתאים לי מידה 5 או 6 וחולצןת מידה 4 או 5? על איזה מידות ישראליות אני צריכה לשאול ברשתות אחרות? ושאלונת אחרונה: עד לאיזו מידה ניתן למצוא ג'ינסים של קומו?

silvey

New member
מידות מבלבלות../images/Emo91.gif

לחורזת שלום, בעיקרון, המידות של מתאים לי הן עד 60,כלומר, גודל 6. הבעיה בארץ היא שכנראה לא קיים עדיין תקן לסימון מידות גדולות כך שכל חברה מסמנת מידות לפי החלטותיה.למה מסמנים 1,2,3... כדי לא להביך את ה"מלאות" במספרים כל כך גבוהים. הבעיה מתחילה במידה הראשונה=מס.1. חברה אחת מתחילה מגודל 42, השניה מגודל 44, וכן הלאה.מתאים לי התחילו בראשיתם כשמידה 1=46. היום מידה 1 שלהם=42,אם אינני טועה. המידות התקניות, כרגע, הן מידות ההיקפים, החזה, המותן והירכיים. כשאת נכנסת לחנות, מקצועיותה של המוכרת היא בטביעת עין. היא אמורה לדעת מה המידה המתאימה בחנות שלה. אם את אוהבת להעיף מבט בבגדים והמוכרת ניגשת אליך ושואלת אם את זקוקה לעצה, תוכלי לשאול אותה, בלי להניד עפעף, אילו מידות יתאימו לך בחנות שלה ואז תדעי מה לחפש. בעיקרון אם את לא יודעת לתרגם היקפים למידות, (מה שתמצאי בכל "בורדה", למשל) אפשר יהיה בהזדמנות לתת אותן במדור זה לנוחיות המשתתפות הנאמנות. אשמח להסביר לך, למשל, שהיקף חזה למידה 44 =100 ס"מ נטו של מדידת הגוף. לבגד יש להוסיף עוד כך וכך ס"מ כדי שלא יהיה צמוד או רופף מידי. בקשר למידות הספציפיות שלך, כנראה את יותר רזה בחלק התחתון ביחס לחלק העליון ולכן המידות אצלך לא שוות למעלה ולמטה. מקווה שהסברי מובנים.ביי.

מאיושית

New member
אז זהו, שלא

המידות של מתאים לי כבר מזמן לא עד 60. אני חושבת שכיום המידה הכי גדולה שלהם היא 54. הם הקטינו את המידות מאוד...במיוחד העונה הזאת.

silvey

New member
הוא שאמרתי, לכל חברה

מידותיה שלה ומה שהיה נכון לפני שני שנתיים היום כבר לא אותו דבר, אם הם ירדו במידת הפתיחה 1 אז גם המידה הגדולה שלהם ירדה וכך הם גם חוסכים על עלות הבד כמרכיב בתמחיר!

למעלה