שאלה למאמנים

patetta

New member
שאלה למאמנים

האם אתם מאמינים בשיטות אימון עקיפות דומות למה שהיה בסרט "קראטה קיד"? או במילים אחרות האם תמליצו לתלמיד לעשות דבר אחד בכדי להשתפר בדבר אחר

יוסיא

New member
ברור שכן..!!

אני אמנם לא מדריך ולא מאמן אך ברור שיש דבר כזה. אתה בתור תלמיד לא יודע מה הולך בראש של המאמן או מה בדיוק הוא רוצה להפיק מאותו תרגיל שהוא מביא לך לתרגל. לדוגמא : אני מתאמן בארניס , שילוב של מקלות סכין ויד ריקה.... לפעמים אנחנו עושים תרגיל במקל לדוגמא...רק בשביל לשפר את עבודת הרגליים כבסיס למשהו שהמורה רוצה ללמד או להראות בסכין או ביד הריקה. ישנם המון היבטים לתרגיל מסויים , ולפעמים בתור תלמיד אתה לא רואה את כולם.

patetta

New member
כן אני מתכוון

למשהו שונה לגמרי,כמו למשל אם תלמיד מגלה בעיות קורדינאציה,אז תשימו לו כדורים ביד ותלמדו אותו לג'גלג בתקווה שזה יעזור לו להתקדם יותר מה

אחד היתרונות של מאמן טוב הוא

היכולת למקד את "הבעיה" ולמצוא את הדרך המתאימה , לשפר ולפתור אותה . בכל דרך אפשרית גם אם אינה קשורה במישרין לשיטה עצמה . לא רק שהדבר מומלץ בגדר " תעשה בבית" אלה הלכה למעשה לתת לו לתרגל באימון " לבד בצד " , עם השגחה ותיקונים . אגב , זה תמיד מרענן לעשות דברים חדשים ושונים כדי לגוון ולעניין בלי כל קשר לבעיה כזאת או אחרת . כהן חיים התגוננות רחוב

למעלה