תא שואל ברצינות?
א אטיוד5 Active member 18/7/06 #14 אם את מחויבת, אז מה השאלה בכלל? אני חושב שאם את במקום שמחיב אותך לכתֹב לפי פסיקות האקדמיה, אז כדאי לך לחשֹב על המקום הבא.
אם את מחויבת, אז מה השאלה בכלל? אני חושב שאם את במקום שמחיב אותך לכתֹב לפי פסיקות האקדמיה, אז כדאי לך לחשֹב על המקום הבא.
ע עפרונית מהודרת New member 18/7/06 #18 מחייבים אותה כנראה לכתוב לפי כללי הכתיב חסר הניקוד של האקדמיה (במלרע).
ג גנגי New member 18/7/06 #21 כללי הכתיב חסר הניקוד כן, אבל מניין הבאת את המלרע אין לי מושג. שמא החלטת שכל מילה שמתעברתת זוכה למלרעיות?
כללי הכתיב חסר הניקוד כן, אבל מניין הבאת את המלרע אין לי מושג. שמא החלטת שכל מילה שמתעברתת זוכה למלרעיות?
S shellyland New member 18/7/06 #33 אז את לא מבינה את הקשר בין גלידה לגיאומטרייה? ואני חשבתי שאת מחזיקה מעצמך ירושלמית.... קונוס, גנגי. קונוס.
אז את לא מבינה את הקשר בין גלידה לגיאומטרייה? ואני חשבתי שאת מחזיקה מעצמך ירושלמית.... קונוס, גנגי. קונוס.
S Sea Urchin New member 18/7/06 #29 כאילו גיי-אומטריה? אני חושב שיש להשמיט את הי' אחרי הג', כי הג' אינה בחיריק. נראה לי שהמקור של הי' הזה הוא אולי בנוהג המקובל בשפה האנגלית להגות את ה-e כאילו שהיא i. אז את ההגייה הזאת מתעתקים בצורה מוזרה להוספת הי' בכתיב.
כאילו גיי-אומטריה? אני חושב שיש להשמיט את הי' אחרי הג', כי הג' אינה בחיריק. נראה לי שהמקור של הי' הזה הוא אולי בנוהג המקובל בשפה האנגלית להגות את ה-e כאילו שהיא i. אז את ההגייה הזאת מתעתקים בצורה מוזרה להוספת הי' בכתיב.