Jagged chaos
New member
שאלה ללשבור ראש...
דבר גדול שמושך באלאניס היה הצניעות הגדולה שלה, האדישות שלה כלפי מעמד ה"סלבריטי" ותהילה, גם בזמנים שחשבון הבנק שלה היה בערך פי מיליון משל כולנו ביחד, היא היתה מתלבשת עם טי-שרט והולכת יחפה, משהו צניעות עם טיפה ביישנות אפילו (
יש מצב?). מהשנתיים האחרונות, זה רק אני שחושב שאלאניס איבדה את כל הצניעות שלה? סתם, שיהיה לכם פשוט בראש, בשביל לקדם את Jagged Little Pill Acoustic (האלבום הזועם הפמניסטי?) אלאניס נתנה הופעה אצל ג'ימי קימל! שאין בנאדם יותר שובניסט ממנו (קצת סותר את כל הרעיון של ג'גד, לא?). בתוכנית שלו יש רק סתלבט על נשים, ונשים בעיקרון מוצגות שמה כטיפשות, זולות וכמה ליגות מתחת לגברים... לא שאני עכשיו בא לחפור על זה, אבל זין!! זה כאילו היא מבטלת את כל הקונספט של מה שהיתה ב1995. בתוכנית שלו, בנות כוסיות עם בגד ים בקושי והרבה מיניות נדחפות לקהל, וכל תוכנית נגמרת שרואים "בנות קופצות על טרמפולינה". ת'חלס ----> התוכנית מצחיקה דווקא אותי, כי אני לא לוקח אותה ברצינות.. אבל יש לי ידידה, לא יכולה להסתכל על זה.. סתם קיצור---> היה אשכרה אפשר לעשות פארודיה שאלאניס מוריסט מתארחת אצל ג'ימי קימל... חבל שהיא באה ועשתה את זה בעצמה..
קצת פתטי!!!
ועוד משהו... פעם היא היתה יותר נכנסת לשירים שלה, בהופעות היו לה רפלקסים עם הידיים והרבה אנרגיות, עכשיו ברובן, היא יושבת כמו פסל, שרה ומחייכת בשיא הפנאן "כל מה שאני באמת רוצה זה צדק...".
קשה קשה אבל נסו להיות אוביקטיבים..
דבר גדול שמושך באלאניס היה הצניעות הגדולה שלה, האדישות שלה כלפי מעמד ה"סלבריטי" ותהילה, גם בזמנים שחשבון הבנק שלה היה בערך פי מיליון משל כולנו ביחד, היא היתה מתלבשת עם טי-שרט והולכת יחפה, משהו צניעות עם טיפה ביישנות אפילו (