שאלה ללשבור ראש...

Jagged chaos

New member
שאלה ללשבור ראש...

דבר גדול שמושך באלאניס היה הצניעות הגדולה שלה, האדישות שלה כלפי מעמד ה"סלבריטי" ותהילה, גם בזמנים שחשבון הבנק שלה היה בערך פי מיליון משל כולנו ביחד, היא היתה מתלבשת עם טי-שרט והולכת יחפה, משהו צניעות עם טיפה ביישנות אפילו (
יש מצב?). מהשנתיים האחרונות, זה רק אני שחושב שאלאניס איבדה את כל הצניעות שלה? סתם, שיהיה לכם פשוט בראש, בשביל לקדם את Jagged Little Pill Acoustic (האלבום הזועם הפמניסטי?) אלאניס נתנה הופעה אצל ג'ימי קימל! שאין בנאדם יותר שובניסט ממנו (קצת סותר את כל הרעיון של ג'גד, לא?). בתוכנית שלו יש רק סתלבט על נשים, ונשים בעיקרון מוצגות שמה כטיפשות, זולות וכמה ליגות מתחת לגברים... לא שאני עכשיו בא לחפור על זה, אבל זין!! זה כאילו היא מבטלת את כל הקונספט של מה שהיתה ב1995. בתוכנית שלו, בנות כוסיות עם בגד ים בקושי והרבה מיניות נדחפות לקהל, וכל תוכנית נגמרת שרואים "בנות קופצות על טרמפולינה". ת'חלס ----> התוכנית מצחיקה דווקא אותי, כי אני לא לוקח אותה ברצינות.. אבל יש לי ידידה, לא יכולה להסתכל על זה.. סתם קיצור---> היה אשכרה אפשר לעשות פארודיה שאלאניס מוריסט מתארחת אצל ג'ימי קימל... חבל שהיא באה ועשתה את זה בעצמה..
קצת פתטי!!!
ועוד משהו... פעם היא היתה יותר נכנסת לשירים שלה, בהופעות היו לה רפלקסים עם הידיים והרבה אנרגיות, עכשיו ברובן, היא יושבת כמו פסל, שרה ומחייכת בשיא הפנאן "כל מה שאני באמת רוצה זה צדק...".
קשה קשה אבל נסו להיות אוביקטיבים..

O r a c l e

New member
עכשיו כשאתה אומר את זה...

זה באמת נראה לי מוזר האירוח אצל ג'ימי קימל... אני לא סובל את התוכנית שלו בגלל שהיא שטחית וממש לא מצחיקה (אותי לפחות). אפשר לראות איזושהי התמסחרות וירידה מהערכים (זה נשמע קצת אובר ממה שאני מתכוון) בשנים האחרונות. יותר בגדים נוצצים, יותר קידומים זוהרים שלא אופייניים לאלאניס, פחות צניעות ואפילו זה מתבטא בשער שמשנה את צורתו כל שני וחמישי (וזה רק בשנים האחרונות...). אכן קשה להודות- אבל אתה צודק.
אני מתגעגע לאלאניס הישנה..

למה? אני דווקא

רואה את זה באור שונה.... אולי ללכת דווקא לתוכנית הזאת (שאגב אני לא מכירה) בגלל שהיא תוכנית שובניסטית .. אז זה יותר כאילו היא שמה עליו זין .. עם כל השובניסטיות שלו היא באה לו עם הפמניסטיות שלה ... ועובדה שהוא כן הכניס אותה לתוכנית למרות שהיא ידועה בפמניסטיות ... אז ..

Jagged chaos

New member
לא נראה לי ../images/Emo4.gif

אם היא היתה רוצה לשים זין י'עני על השובינזם, היא היתה שרה את you oughta know, לא את מרי ג'יין... וחוצמזה, לא בא לי טוב לראות נשים אהבלות עם בגד ים מצחקקות ומתחרמנות על ג'ימי קימל, ואלאניס ברקע.. זה אשכרה כאילו הוא מסתלבט עליה קשות ועל התדמית שלה... חוצמזה פעם הוא גם בא ביציאה שי'עני בן ששומע זמרת הוא "מתרומם" (זה הוא אמר.. הזלזול לא בא ממני..), איך היא עוד הולכת אליו ומופיעה??

אוקיי אז...

הוא אומר את זה ובכל זאת הוא מביא זמרות אליו שישירו ואם הוא כל כך שובניסט בדמות שלו כנראה שהוא לגמרי נגד הומואים אז להביא זמרת זה כאילו הוא צוחק על עצמו ... לדעתי הכל שם זה בצחוק ... וזה שהיא באה לשם רק מראה שהיא יודעת לצחוק על עצמה ולהיות גם בעלת חוש הומור ולא סתם עצבנית ... או .. אנטי ... אלא לקבל דברים גם בצחוק.

Jagged chaos

New member
מה הקטע בלנסות להצדיק כל הזמן את

אלאניס? בוא נודה בזה.. אלאניס הגיע לגיל 30, במקום להתבגר היא רק הופכת להיות יותר ילדותית. נשבע לכם בגיל 24, שהיא כתבה את SUPPOSED, היא היתה יותר בוגרת. ואיך זה מתבטא? לאלאניס יש מחאה להעביר על הצנזורה, לא יכלת להתראיין או מקסימום לתת איזה שיר, וככה היית יוצאת בוגרת יותר? היית חייבת לזרוק קללות ולהתפשט בג'ונו... אני לא קונה בשיט את כל מה שהלך שמה, אם היא כל כך רצתה להעביר מחאה חריפה = למה היא עשתה את זה בהומור ילדה בת 17 וכזה, יש לי מילים להגיד לצנזורה "פאק, שיט, אס," והתחילה להתפשט...?? עובדה שאף אחד לא לקח אותה ברצינות וזה בכלל לא עזר, ות'אמת = זה הוציא אותה ילדותית ופתטית... בזה שהיא כל שבועיים עושה משהו ערבי בשיער שלה בלבוש שלה, שפעם היה צנוע ויפה, ועכשיו הוא צעקני ומוזר, יש לה התאמות של לא יודע מה... ורוד\ירוק\כתום... כמו איזה פאוור ראנג'ר באדוני!!

מה הקטע?

אני בכלל לא מנסה להצדיק אותי ... אני לא מכירה אותה בשיט ככה שאני לא יכולה להגיד לך מה היא חשבה או מה היא חושבת כשהיא עושה כל פעולה .. .אבל אני מאמינה שבנאדם שמסוגל לכתוב וליצור דברים כל כך גאונים כמו אלאניס לא יכול להיות "ממסוחר", "פתטי" , "ילדותי", זה לא נראה לי הגיוני מה אני אגיד לך ... ואף אחד מאיתנו לא ידע מה היא חשבה כשהיא עשתה את מה שהיא עשתה או מה שהיא ניסתה להשיג, אולי היא השיגה בדיוק מה שרצתה? אולי היא עשתה כי היא חשבה שזה יעשה משהו אחר ובסוף קיבלה תוצאה שונה ממה שהיא צפתה לה. כמו שאתה חושב שאני מנסה להצדיק אותה כל הזמן כי קשה לי לקבל את זה שאלאניס שאני כל כך אוהבת (מנסה לנתח מה שאתה חושב) משתנה או משהו כזה אז אני חושבת שאתה יוצא נגדה כי אתה מנסה להוכיח (לעצמך או לאחרים) שלא משנה לך שזאת אלאניס אתה בכל זאת מסתכל על זה באובייקטיביות ... יכול להיות שאני טועה .. אבל אני תמיד אמרתי שאני לא מכירה אותה ואני לא "אוהבת" אותה אני פשוט מכבדת את הכישרון שלה (ומודה לאלוהים שנתן לה אותו!) אז כמו שאמרתי ... לא נראה לי הגיוני שמישהו שמסוגל לכתוב שירים כמו איירוניק, יור האוס, ת'נק יו וכ'ו יכול להיות ילדותי או מפגר ...

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

חוצמזה. שראיתי אותה בתוכנית דינר פור פייב. שלא יכולה להיות יותר מדי ישנה כי יש לה שם שיער קצר והיא דיברה והתנהגה בדיוק כמו אלאניס שאני מכירה ואוהבת. [אה, כן אני לא רק מכבדת, אני מעריצה, אוהבת וסוגדת.
נמנ.] בכלאופן, היא הייתה שקטה וביישנית וכשהיא דיברה היו אלה פניני חוכמה ממש..פשוט נפלאה.
אז לא יודעת מה הקטע עם התסרוקות, אולי כמו שרוית אמרה, היא מנסה דברים חדשים כי הוא היה מלא זמן אותו הדבר. ואולי התוכנית זה דווקא לא להיות אנטי ולהראות שלא אכפת לה, ואולי, היא בכלל לא ידעה את זה? לאיודעת. אני לא חושבת שהיא נהייתה מפגרת או פחות בוגרת מפעם. אני חושבת שהיא פשוט יותר מאושרת ופתוחה לדברים חדשים ומתנסה בדברים שונים.

infatuation

New member
מישהו ראה האורגזמה של איימי?

זה על סופרת צעירה פמניסטית מאוד פופולרית בגלל איזה ספר שהיא כתבה על זה שנשים לא צריכות גברים בשביל להיות שלמות. בקיצור בין הראיונות שהיא נתנה בסרט דרך היחצנית שלה היא התארכה בתכנית רדיו של איזה בחור שהממ.. איך להגיד את זה במילים עדינות.. שוכב עם כל המרואיינות שלו שהן בד"כ בחורות מטומטמות או דוגמניות פורנו וכל מני כאלה. בקיצור היא הלכה לשם כדי לדחוף לו את השוביניסטיות שלו לגרון או משהו כזה
מי שראה את הסרט הבין מה ניסיתי להגיד אני חושבת

למעלה