שאלה לליאור שני

102lior

New member
עוד משהו שנזכרתי עכשיו

מה זאת אומרת התחנה מסבסדת את ההזמנה? אנחנו המתנדבים עשינו הזמנה של חולצות ומכנסיים מ"לעובד" ושילמנו מחיר מלא ועלה לנו כמו שעולה עכשיו לכבאים שמזמינים אני לא מדבר על המדים החדשים שאני לא יודע מה יהיה בקשר אליהם אבל אני מאמין שתהיה לנו אפשרות להזמין גם

Shadocan

New member
ליאור אני חושב שמה שתלו שמה

בדף עם הרשימת עובדים.. והשמות שאח"כ הוסיפו זה למדים הנוככים למה נדמה לי יורם בא אלינו אמר שמי שרוצה להזמין שיזמין אבל שיקח בחשבון שצריכים להיכנס מדים חדשים תחילת שנה או לא זוכר מתי

אני בתור אחראי צופים

עדין חושב שהתחנה חייבת לממן את המדים של המתנדבים והצופים. אין לי בעיה לרשום את כל הצופים של גבעתיים ולהזמין להם מדים תחת שמי או כבאי אחר. יונתן שאל אותי לגבי זה ואמרתי לו להפנות שאלה לליאור שני בפורום כדי לדעת אולי יהיה איזה מימון למדי מתנדבים וכדאי לבדוק זאת לפני שמבצעים את ההזמנה. במידה וליאור לא יענה על השאלה בפורום אני אדבר איתו בהמשך בטלפון או עם מישהו אחר מהוועדת צופים החדשה למה ליאור כי הוא היחיד מוועדת הצופים שנכנס לפורום אני חושב . להרצל הכבאי אל תדאג הצופים של גבעתיים אף פעם לא יפגעו בי ואני לא בהם יש יותר מידי הערכה שלי כלפיהם והם מאוד חכמים כדי לא להגיע למצב שהם יפגעו בי.

Amitg

New member
ערן... לליאור שני יש

בעיות אישיות כעת אך אני יפנה אותו לדיון בפורום

ערן אייל ! ! !

לא א מ רתי שליאור לא בסדר מה שאמרתי שיפנו בדרך פורמלית לאחראי שלהם ושהוא יפנה לליאור או כל מישהו אחר מהועדה שיעבדו לפי הצינורות הפורמילם אהההההההה בוסקו

fireman

New member
אני גם לא אמרתי

שאמרת שהוא לא בסדר. מאחר ולא כל אחראי הצופים חברים בוועדת צופי האש הארצית לא לכולם יש תשובות, היות ולנו יש את ליאור שני בפורום אני חושב שיהיה הכי נוח ופשוט להמתין לתשובתו כאשר היא תגיע, אני לא ממהר לשום מקום ואני מקווה שגם אתם לא...

את האמת שאני לחוץ בזמן אבל...

זה לא קשור כי לא יש אחראי צופים בתחנה שלו מטעם הצופים שיפנה אליו וא.צופים יעביר את ההודעה לאחראי צופים מטעם הכבאים ואחראי צופים מטעם הכבאים יחליט7 מה לעשות עם הבעיה יפנה לועדה , יפנה למפקד או יפנה לנציב זה לא מעניין!!!!!!!!

שלום לכולם

קודם כל מצטער שלא עניתי קודם הייתי חולה במקצת. לא נדבר על זה. ראיתי , קראתי, היות והנושא של הביגוד לכבאים הוא חדש ולפי הבנתי יש עדיין בעיות עם התקציבים למדים בתחנות אני לא אתן תשובה חד משמעית לביגוד הצופים. אני מקווה כבר השבוע לחזור לעבודה סדירה ואז נקבע ישיבה דחופה עם על חברי הועדה ונגבש עמדה בנושא מדים לצופי אש. אני מבטיח לכם שנעשה הכל שגם לצופי האש יהיו מדים. קצת סבלנות חברים.

למעלה