שאלה,,,,לכן,,

שאלה,,,,לכן,,

בעצם שאלות,,, נכנסתי הערב לפיקסליין ראשלצ,, במטרה לקנות דאס להכין מובייל,, לא היה להם כל מושג לגבי שבלונות,,האם מדובר בשבלונות לגבס,,?? ובמידה שכן,, אז איך משחילים את החוט אם הדאס בתוך השבלונה,,? שאלה נוספת,, לגבי עיצוב הנרות,, האם זהוא נר מותך,, או שמא חומר קנוי אשר מעצב את עצמו לאחר תהליך מסוים,,.?

ועוד שאלה,,,

משחת עיצוב,, האם יש למרוח אותה על המסגרת,,, או שמא טיפופים קלים,,על מנת שתקבל צורה,,? יש אפשרות לצבוע מראש,, או שחייב לחכות עד אשר תתייבש,,, אודה לתגובות,,,

michal24

New member
מצטרפת לשאלה על השבלונות גבס

בכל אופן, גם אם אפשר להשתמש בתבניות גבס לדאס, מחכים עד שהדאס יתייבש ומוציאים את החומר מהתבנית, ולגבי החור עבור החוט - יש שירשור שלם בנושא בדיוק היום :) אבל השאלה נותרה בעינה - האם אפשר להשתמש בתבניות של גבס לעבודה עם דאס ?

michal24

New member
למה אי אפשר לשטח בהן את הדאס

ולהוציא כשמתייבש ? כי תבניות יפות לגבס יש המון, לעומת שבלונות לדאס שיש מעט כל כך ...

av_i_va

New member
אפשר אבל....../images/Emo122.gif

התוצאה תהיה על הפנים. דאס מחליקים עם אצבע רטובה על מנת לקבל פני שטח חלקים, דבר שבלתי אפשרי בשבלונה. כשהעבודה כבר יבשה, יהיה לך מאוד קשה - אם בכלל - לקבל עבודה חלקה.

גלית35

New member
אני עשיתי מובייל מדאס../images/Emo20.gif

בלי שבלנות אומנם,אבל את החור לחוט עשיתי עם שיפוד...שהעבודה היתה עוד לחה.

lilachh

New member
לדאס ניתן להשתמש בשבלונות לחיתוך

עוגיות ופלסטלינה ולא בשבלונות לגבס :)

michal24

New member
לילך, זה גם מה שאביבה אמרה, השאלה

היא למה ? למה אי אפשר פשוט לשטח את הדאס בתבנית של הגבס, במיוחד באלו שהן יחסית שטוחות, ולהוציא כשמתייבש ?

אילאיל2

New member
../images/Emo39.gifדאס בתבנית גבס

פשוט קשה להוציא לאחר היבוש .עשיתי חמסה בתבנית גבס והיה קשה לשטחבגלל היובש של הדאס, ועוד יותר קשה להוציא מהתבנית .לא שזה לא אפשרי אך לא מומלץ.

אלא אם חותכים את התבניות

מעצלנות גיליתי שיטה פשוטה, אמנם הרסה לי תבנית גבס, אבל... קניתי תבניות גבס של חמסות, ואחת מהן היתה מאד יפה בעיני, ולא הצלחתי לחתוך עם סכין את הצורה שלה, כל פעם משהו נהרס לי, אז פשוט חתכתי לתבנית את כל הסביב, ככה שנשארה רק הצורה עם הקירות שלה, כמו קערה בצורה של חמסה. עם זה חרצתי בדאס ויצא מצויין. אז אמנם זה לא זול לעשות כל דבר ככה, אבל לפחות יש לי תבנית של חמסה לדאס, ועדיין אפשר לעשות בה גם גבס.

ofer35

New member
מזל טוב ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לגלית מזל טוב עד 120 מהחל לך עופר מנתניה

fortune

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo20.gif|סב

ברכות ואיחולים המון אושר בחיים!

אז,, רציתי לעדכן ש,,,,

המוכר,, נתן לי בנוסף לתבנית הגבס,, נוזל ואזלין למריחה על השבלונה,,, בכדי לרכך את החומר,, רק לא ברור לי,, איך אני מעבירה חוט,, אם אני רוצה מובייל,, איך עשיתן עד היום, ובכלל, מאין השגתן את השבלונות,,

michal24

New member
אז ככה :

לא בטוחה שהבנתי את השאלה על החוט,אבל בכל אוםן - היה פה שישרשור גדול בנושא. היות ודאס הוא לא נוזלי, אין לך בעיה. תעשי חור עםמסמר או משהו , שיעבור לצד השני של התבנית, הרי גם בפעם הבאה שתשתמשי בתבנית הזו תצטרכי את החור אז זה בסדר. לגבי השבלונות עצמ, הבנתי שיש בהרבה חנויות יצירה וחנויות של גן לי וכל מיני.

למעלה