שאלה לכם...

שאלה קטנה

לפי מה שאתה אומר, מומלץ לבחורה בתולה מבוגרת (יחסית) לא לגלות את זה לגבר התורן, כי זה יבריח אותו? אני פונה גם לנשים שהיו בסיטואציה דומה, מה עדיף? לגלות ולהסתכן שיברחו לך, או לא לגלות ולהסתכן שהוא יחטוף הלם באמצע? והכל בהנחה שויתרתי על הכרות מעמיקה קודמת ועל בניית יחסי אמון וכו'. אני אודה מאוד לתשובה.

Fenris

New member
שאלה קטנה אבל קשה.

תלוי מה את מנסה להשיג. נגיד ככה: אם את מחפשת קשר ארוך טווח אז כנות היא חלק חשוב. ולכן, אם הנושא עולה, תיאלצי להתחמק באלגנטיות או לענות תשובה כנה. עכשיו - אם הבחור גם מחפש קשר רציני ואת מוצאת חן בעיניו הוא לא יעשה מזה עניין. אם הוא מחפש רק זיון לא בטוח שהרעיון ימצא-חן בעיניו. במצב כזה הרווחת שיטת סינון נוספת - אם הוא מעוניין בזיון בלבד או סתם לא מוכן להתחייב עדיין (כי בעיניי הגברים האלה זה קשור - ביתוק הבתולין וקשר מחייב\חתונה) אז הוא לא מתאים לך. אם את מחפשת רק להשתגל ולגמור עם זה - בעקרון עדיף שתשמרי את העובדה הזו לעצמך. הבעיה היא שעדיף לך לעבור את הפעם הראשונה עם מישהו שיודע ומשתדל להיות עדין, ולא עם אחד שמצפה להתפרץ לדלת פתוחה, אז תיאלצי לספר לו בשלב זה או אחר. ואם שיקרת או התחמקת מהנושא בעבר, זה עלול להכעיס אותו ולגרום לו "לשבור את הכלים". מה אני אגיד לך? קשה, קשה. בקיצור, הפתרון המומלץ הוא לחפש בחור ללא תסביך הבתולין - כזה שהעובדה הזו לא תפריע לו בשום צורה. חשבתי עכשיו על עוד סיבה למה גברים יעדיפו נשים מנוסות על-פני בתולות: נשים בתולות (תקנו אותי אם אני טועה) שומרות את עצמן למישהו מיוחד, נכון? נניח שאותו בחור מגיע והוא מיוחד והוא הראשון והכל סבבה, והקשר מתחזק ומתהדק ומגיעה חתונה והכל - נהדר, לא? עכשיו האם לא מגיע הרגע שבו הבחורה אומרת לעצמה "אבל עשיתי את זה רק עם יוסי. אולי עם יעקב זה יותר טוב? אולי עם משה יהיה לי נעים יותר? כי שולה אומרת שחבר שלה עושה לה דברים כאלו וכאלו, למה יוסי לא עושה לי ככה?" במילים אחרות, יש בטח גברים שהמניע שלהם להימנע מבתולות הוא חוסר-הבטחון שלהם בנאמנות שלהן בעתיד. מה דעתכם?

mishmish 24

New member
דווקא לא...

פעם קראתי איזה "מחקר" שטען שדווקא סטטיסטית נשים שהתחתנו בתולות (כלומר לאו דווקא שכבו רק אחרי החתונה, אלא שכבו רק עם האדם איתו התחתנו) יש להן פחות סיכוי לבגוד בבעל מנשים עם ניסיון מיני עשיר יותר. ברור שכל מקרה לגופו, אבל לאו דווקא מישהי ששכבה רק בגיל מאוחר, תרצה אח"כ להיפרד כדי לנסות עוד- או שכן או שלא. אני יודעת על עצמי שאין בי צורך לנסות סקס עם עוד כמה פרטנרים לשם הסקס עצמו, אלא רק עם מישהו שיש לי קשר רגשי איתו ובגלל זה לא מפחידה אותי המחשבה שאולי אשכב רק עם גבר אחד בחיי...הסקס יכול להיות נהדר גם עם פרטנר אחד בלבד.:)

d i g l e k

New member
מזכרת לכל החיים

את תזכרי תמיד את הראשון,לפיכך כדאי שתהיה לו משמעות . .

magic fingers

New member
מהצד שלי.

לפני כחודשיים סיימתי קשר עם בחורה (מיוזמתה...). היתה לה את אותה "בעיה" כמו שלך(המרכאות שם לא סתם). מכיון שידעתי את זה אחרי , שהיא סרבה לחדירה בפעם הראשונה שהיינו במצב אינטימי והסבירה למה, הבנתי ונתתי לעניינים להתגלגל עוד. היא כבר הניחה שאני אהיה הראשון, אבל זה לא הגיע לזה, בין השאר כי היא לא רצתה לעשות את זה בבית,התיחסה לעניין כ"ארוע", רק חסרים היו המלצרים, רבע העוף והבורקס. אין לך למה להתבייש בעובדה שאת בתולה. קחי בחשבון שיכול להיות שזה לא יהיה אישיו לגבר הבא שתצאי איתו. סקס הוא הנאה, נקודה. אם מתיחסים אליו באדיקות המיסטית הזו, זה מלחיץ ולא כיף, מה שדי מוריד. הבדידות קיימת, תיעני להתחלות, תצאי, יבוא מוקדם או מאוחר, זה לא משנה. אל תשכבי עם מישהו סתם כי בא לך "להיפטר מזה" הראשונה שלי לא ידעה שהיא כזו, זו עובדה שהיא לא רלונטית. אם יתפתח מזה משהו, מה טוב אם לא, לא נורא. עזר?

Stranger or Not

New member
בתולה זה נפלא

את בת 24 ובתולה, חכית למישהו שבאמת יעשה לך את זה... חכית לנסיך. מבחינתי את מדהימה ובחורה שכדי לפגוש אותה עוד לפני שראיתי אותך. לדעתי בחורה שמכבדת את עצמה ולא שוכבת עם כל חתיך שעובר לידה ראויה להערכה ולכבוד. אם היתי פוגש אותך ונהנה מחברתך והיתי רוצה שנהיה זוג אז הייתי זוקף לזכותך את היותך בתולה. אני היום בן 26 שכבתי פעם ראשונה בגיל 20 מאז היו לי 3 חברות רציניות, החברה הראשונה היית קטנה ממני בשנה ושנינו הינו בתולים, ושתי החברות שאחרי היו גם כן בתולות בגילאי 22 ו-24 . אצלי בחברה יש שתי בנות בנות-26 בתולות. בקיצור את צריכה לראות בבתוליך גאווה ולא בושה. בחורות בגילך שאינן בתולות משום שהן עוברות מסטוץ לסטוץ הן הבושה. לא את, מי יתן ותרבות הסטוצים בארץ תעלם (גם אני חטאתי). אני מאחל לך שתרימי את הראש ותמצאי משהו שראוי לך. (לא האקס המיתולוגי). שלח סטרנג'ר

daniella1980

New member
חחחח תגיד באיזה מאה אתה חי

"בחורה שמכבדת את עצמה לא שוכבת עם כל חתיך". לדעתי בחורה שמכבדת את עצמה, מועילה להעניק לעצמה עונג רב אם וכשהיא מעוניינת בכך ולעיתים זה יכול לבוא לידי ביטוי בסקס פיזי ותשוקתי עם חתיך יותר או חתיך פחות, וכל עיניין הכבוד פה תלוש מן המציאות. ואגב, אם בחורות סטוציונריות הן בושה, האם גם אתה ש"חטאת" מהווה בושה לאנושות? איך אתה מתסכל על עצמך בראי??? אולי כדאי שתבחן אישה לפי מעלותיה ולא לפי עובי קרום הבתולים שלה.

ruben74

New member
מה הבעיה????

תרדי מה שטויות אין לך מה להתבייש! להפך הנכון בטח לא יחסר לך גברים שישמחו לשמוע שאת בתולה והם יוה הראשונים שלך אותי אישי היה מדליק צאי מהדיכי ותבלי החיים יפים!

גם אני חשבתי על זה

שתהיה לבחור הרגשה ש-וואו, איזה כיף לי, אני גאלתי אותה מהבתולין" זה כיף להיות פעם ראשונה של מישהו.. סוף סוף מישהו טרח לכתוב את זה, שזה מדליק.

אבל להיות בתולה בגיל 25,

זה לא קצת מוגזם? אני מסתכלת על חברתי הטובה הרווקה והבתולה (בת 24 בקרוב) ולא מבינה למה היא מחכה לבחור המושלם,החתיך כדי שיגאל אותה. זה האמת יותר מעצבן אותי.

mishmish 24

New member
אבל זהו ליאתוש שאני..

לא מחכה לבחור המושלם שנראה כמו בראד פיט (למרות שהוא לא ממש הטעם שלי...) כדי לשכב איתו לראשונה, אני פשוט מחכה לבחור שמן הסתם אני אמשך אליו, כן, אבל שיהיה לי מספיק נוח איתו, שאני ארגיש שאני יכולה לסמוך עליו ושאני באמת אוהב... העניין הוא שפשוט לא מצאתי מישהו כזה עדיין (חשבתי שמצאתי בעבר ולמרות שידעתי תמיד שהוא ממש לא מושלם, הערצתי אותו ולא יכולתי להפסיק לחשוב עליו אפילו כשהוא פגע בי והתייחס אלי לא יפה החל משלב מסויים) ומה שמפריע לי זה שאני לא מרגישה שיש אור בקצה המנהרה, אני לא מרגישה שאני אמצא... אתם חושבים/חושבות שמי שיש לו ניסיון בקשרים בעבר, יש לו סיכוי רב יותר באמת להכיר מישהו בסוף? כלומר, לי יש את התחושה שבגלל שאין לי את הניסיון בעבר, זה משקף את העובדה שאני לא אתקדם לשם בעתיד, לעומת בנות מנוסות שפשוט "זורמות" עם הקטע הזה, אפילו עם ברגע נתון הן ללא חבר.

בואי אני אעודד אותך בקטע הזה ../images/Emo6.gif

היה לי חבר שנתיים, אחרי שנפרדנו שנה וארבעה חודשים (!!!!!) הייתי לבד, sexless. לא יצא לפגוש מישהו וכשכן יצא, לא התאים לי סקס איתו. אז הנה לך, בחורה שיש לה ניסיון עם קשרים בעבר, שנה וארבעה חודשים בלי בחור.. תקופה קשה עברה על כוחותינו..

היי

בהתייחסות לשאלתך אז כך ... לדעתי כן הפעם הראשונה צריכה להיות מאהבה או לפחות רגש מסויים לגבר ולא סקס וניתוק ... לפחות ידיד קרוב אם לא חבר אוהב! זו לא בושה להיות בתולה מתוך בחירה... עד מציאת גבר מיוחד! העובדה שסרב לשכב איתך צריכה לגרום לך להעריך אותו ולא אחרת! אף אני בעבר נהגתי כמותו! בדידות היא פונקצייה של העדר קשר ... אולם אין היא יכולה להיות סיבה לירידה בערכך העצמי או בדימוי העצמי... השאלה העדיפה היא עם מי להיות? עדיף להיות לבד מאשר בחברת קשר לקוי והרסני... תתעודדי תהני מדברים בחייך שגורמים לך אושר ( תחביבים, חברות) ודעי שבסוף דברים יסתדרו לך! ניר

למעלה