שאלה לכם...

orlyg2

New member
שאלה לכם...

הי לכולם. יצא לי לקרוא באיזה שהוא מקום שכדאי לתלות בחדר השינה תמונות של זוגות וצמדים - על מנת לעודד זוגיות. יש לי תמונה שאני נורא אוהבת אבל יש בה רק בחורה שיושבת לבד. האם כדאי להחליף את התמונה? האם תוכלו להמליץ על סגנון או צייר מסוים שקשור לפנג שואי ומעודד זוגיות? תודה מראש לכולם....

בוקר טוב orlyg2

תמונה של אישה לבד, מעודדת את הלבד... תמונה של זוג, מביאה זוגיות. התמונה צריכה להיות שמחה, עם דמויות שלמות ולא חצויות, זוג מחובק, מתנשק, אוהב, צוחק לא דימויות של חיות, ולא דימויים של מיקי מאוס... יום נעים

orlyg2

New member
תודה...

דרך אגב - משנה האם התמונה בצבעים מסוימים או בשחור-לבן?

כי אנחנו בני אדם...לא חיות...

אני מקווה שאנחנו מדברים על אותו הדבר... נכנסת לשיחה שאינני יודעת אם קראת את כולה... שבןע טוב

ברור שאנחנו בני אדם ולא חיות

אבל למה לא לתלות דמויות של חיות בחדר השינה (עם דגש על מיקימאוס) כפי שכתבת. וזה שאנחנו בני אדם ולא חיות- שמתי
. אני לא חושבת שלמיקימאוס יש מונה שלי בחדר השינה

מיקי מאוס טוב לילדים

כשאנחנו רוצים זוגיות בוגרת עלינו להשתמש בסמלים בוגרים ולא ילדותיים. כל מה שנמצא סביבנו משפיע עלינו. סביבת חיות שונה מסביבת בני אדם. התחושה שלנו כשאנחנו מוקפים חיות שונה מאשר כשאנחנו מוקפים בבני אדם. חושים אחרים מתפתחים כשאנחנו רואים חיות, ואחרים כשאנחנו רואים בני אדם. אין צורך להסכים עם זה... זה מה שפאנג שואי אומר, take it or live it, בקשר ל"למה"? את זה יודעים רק אחרי שעושים... תשובות לא יביאו אותך להבנה, רק העשייה... שבוע טוב!

איך (לדעתך) משפיעות

תמונות של יונקים ימיים דולפינים ולוויתנים??? אחדד: בחדר השינה שלנו שצבעו לילך יש לנו שתי תמונות בצבעי כחול (תמונות מצולמות) אחת של לוייתן ואחת של שלושה דולפינים. האם יש לכך השפעה על הזוגיות שלנו? או השפעה על איכות השינה וההרגעות?

DOLPHINREEF

New member
גם בחדר השינה שלי... יש דולפינים

והמון...תמונה רחת גדולה מלאה צילומים שלי...

לשתיכן...../images/Emo24.gif

חדר שינה אינו מוזיאון של תמונות יפות או קישוטים מיוחדים...אפילו לא כאלה שמאוד אוהבים לחדר שינה יש שתי מטרות עקריות... שינה וסקס...ולאוו דווקא בסדר הזה. אם אתן חושבות שהתמונות משפרות את השינה שלכן והסקס אז השאירו... לא ברמה של "אני אוהבת" אלא ממש ממש עושות משהו לשתי הפעילויות האלה... אם לא, אז העבירו למקומות אחרים בבית... בחדר שינה, קישוטים/תמונות שקשורים אליכן, ולבני הזוג שלכן ב ל ב ד !!! יום נעים

אז אם ככה.....

אם "רק" סקס ושינה (לפי הסדר הזה זה היה?)אז אני מייד אסיר את התמונה של סבא שלי משם...... הוא אמנם מופיע לי בחלומות מידי פעם אבל לסקס הוא ממש לא קשור........

הדר של עידן ../images/Emo13.gif

זה עובד הפוך... איך מצב הזוגיות שלך? אם היא טובה ומספקת אז אין במה לגעת. פאנג שואי מטפל/עוזר במה שרוצים בהתאם למצבכם מעבר לכך, השפעות יש גם לצורת החדר, הבית, מיקומות, הכיוונים שלו ועוד ועוד... לא אשיב על "איך (לדעתך) משפיעות ..." וכן הלאה מכיוון שאת יודעת איך. אם יש משהו שברצונך לתקו או לשפר אז בבקשה יום נעים

יופי, אז אחדד את השאלה

אני רוצה לשפר את ההקשבה, הבנה, קבלה, סבלנות, (שזה בעצם אותו דבר פחות או יותר), ביני ובין בנזוגי. קשה לי עם שינויים דרסטים "שנדרשים" על פי הפנג שואי כי ביתי קטן ולא ניתן לשנות יותר מידי (למשל כיוון המיטה וכו'...). אתאר את חדר השינה: הוא נמצא בדרום מזרח הבית. במיטה פונה עם הרגליים לצפון. מעל הראש (בדרום) יש חלון עם וילון תחרה לבן. מול המיטה שידת טואלטיקה ומעליה מראה. הדלת היא על הקיר המערבי ויש צורך לפנות ימינה כדי להכנס. אם יש צורך בעוד פרטים אז תכתבי מה דרוש המון תודה
הדר

אם אתם ישנים עם הראש לכיוון דרום

דרום מזרח...הסיכוי שתהיה ביניכם סבלנות קטן מאוד. זהו כיוון מאוד אקטיבי וגורם לאי שקט. כנראה שכדאי בכל זאת לחשוב על אפשרות לשינוי כיוון השינה שלכם. לשנות את כיוון המראה כך שלא תהיה אליכם ממש, או הכי טוב להוציא אותה מהחדר. כמה ארונות יש בחדר שינה שלכם? איזה חפצים נוספים יש בו? האם מרכז החדר פנוי? איזה תמונות תלויות בקירות?(נדמה לי שאני יודעת...) "קשה לי" אלו מילות מפתח... אם עדיין קשה לך...השינוי עדיין לא בפתח.... כשתחליטי שזה קלי קלות, גם יגיע השינוי... אגב, זו את עם תינוקך בתמונה בכרטיס?

וואו- המון מה להגיד

לאיזה כיוון את ממליצה לשנות את המיטה? המראה על הקיר שמול החלון, אבל יש וילון, (אולי אותה אפשר להזיז באמת). מתחת למראה יש שידה בה שתי דלתות וחמש מגירות. בין המיטה לשידה יש חלל (לא ענק אבל מספיק) אבל זה לא ממש מרכז החדר. משני צידי המיטה שידות לילה מעליהן תמונות מופשטות בצבעי סגול (עם מסגרת שחורה ועץ)- שמשהו צייר ביד!!! בצד הצפון מזרחי יש טלויזיה,מזגן, מערכת סטריאו. ומתחתם כיסא. הקיר המזרחי והדרומי צבועים סגול הקיר המערבי והצפוני לבנים על הקיר הערבי שני צילומים-לויתן ודולפינים מתחת למיטה ארגז מצעים, מה לעשות, בית קטן עם בעית איחסון
בקשר ל"קושי" את צודקת- זה קלי קלות!!!! (עכשיו-הדר- להאמין בזה) בכרטיס זה אני ועידן, אני פעילה בפורום הורים לתינוקות, והכרטיס מתאים לשם. ואז גיליתי את עולמם המופלא של הפורומים והגעתי גם לכאן. הכרטיס והניק ניים נשארו.

בוקר טוב ../images/Emo39.gif

ביקשת לשפר את הסבלנות והרגיעה וכן הלאה. הוציאי את מכשיר הטלויזיה מהחדר שלכם ואם אתם לא משתמשים ביחדבסטריאו אז הוציאי גם את המערכת... ממליצה לך גם לא להכניס לחדרו של התינוק שלך שום מכשיר חשמלי. לפנות את ארגז המצעים שנמצא מתחת למיטה שלכם וכך גם את התמונות המופשטות. תמונות מופשטות אינן מומלצות בפנג שואי מכיוון שאינן ברורות ומסמלות בלבול... בעית אחסון בבית, היא סימפטום של דברים שנאגרים, בפנים, בתוך... ולא מטפלים בהם.אחסון הוא המקום שבו אנחנו מניחים דברים ונדמה לנו שהם לא נראים אז הם לא נמצאים.... כשיש בית קטן כדאי שיהיו פחות פריטים לאחסון, הרבה פחות. עומס יוצר בלבול ותסכול...זכרי את זה! עכשיו לעבודה
עם כמה שפחות "למה" אחרי שתעשי...תוכלי להבין טוב יותר "למה"... יום נעים

niya

New member
מה עם שינה כשהראש לכוון

דרום מערב? (ככה אני ישנה)

למעלה