שאלה לכם

• פותח הנושא T3k
  • פורסם בתאריך

T3k

New member
שאלה לכם

עם כל הכבוד לבאר שבע שהיא קבוצה טובה מאוד השנה כמה זמן אתם חושבים שבאר שבע תוכל להמשיך ביכולת הזאת??? אני לא מנסה לפגוע בהם אבל אחרי הכל אחת הסיבות שבאר לא רצה לאליפות כל שנה היא בגלל שהיא מוותרת מהר מידי על הסיכוי וגם אתם כאוהדים תאמינו לי 6 נקודות מהמקום הראשון זה לא פער כזה בלתיניתן לסגירה באר שבע צריכה ללמוד להאמין בכצמה ואז אולי היא תוכל לרוץ לאליפות כמו שצריך.

blueman1

New member
צחי חבר יקר!!!!!

אם אני לא טועה אז אתה אוהד את מכבי ת"א. תזכיר לי כמה זמן מכבי ת"א לא זכתה באליפות. הרבה זמן. תזכיר לי איפה הקבוצה שלך הייתה במספר העונות האחרונות, ממש נמוך תמיד פתחתם יפה את העונה כולם היו בטוחים שאתם תיקחו אליפות ותמיד היה איזה משהוא ובסוף לא יצאתם עם תואר או שיצאתם עם תואר ממש בשניה האחרונה. אז אולי בעצם יש לשני הקבוצות אותו אופי?????

T3k

New member
שי באמת

שי קודם כל למכבי יש יותר אליפויות מאשר יש לבאר שבע נצחונות אז נכון בשנים האחרונות לא הולך להם אבל זה קורה להרבה קבוצות אז באמת מכבי היא עדיין הקבוצה בעלת הכי הרבה תארים בליגה ובאר שבע רק עם 2 אליפויות וזאת עובדה!!! לדודו- אמרת שבאר שבע לא מוותרת על שחקים זאת הטעות שלה מכיב שלא הולך מחליפים כי לנו יש מחליפים מתאימים גם את הכסף לקנות אותם וגם את הנוער כדי להעלות אותם וזה ההבדל באר שבע נשארה עם הרבה שחקנים שהיו גם בעונה שהם לקחו גביע נגדנו אתה לא חושב שהגיע הזמן להחליף קצת שחקנים והעלות יותר נוער.

gozo4

New member
צחי ברוך הבא

אני יגיד לך משהו אוהדי הפועל בש כל הזמן מדברים על אליפות ואף פעם לא מוותרים כמו השחקנים

gozo4

New member
אתה אומר שאין לנו שחקני נוער

אילניב ברדה אלעד בונפלד יניב אלול תומר חליבה גדל בהפועל בש ויש עוד הרבה שחקנים שגדלו בבש אם תשווה בין מספר שחקני הבית של מכבי תל אביב שמשחקים בהרכב לבין שחקני הבית של בש שמשחקים בהרכב תראב שלבש יש יותר שחקני בית

T3k

New member
חה מצחיק

אצל באר שבע השחקנים שאמרת הם היחדים מהבית אלה שעכשיו בקבוצה איפה כל הנוער שלהם נשאר בקבוצות הנוער אצל מכבי חצי נוער מפוזר בליגה כדי שהם יקבלו דקות וכל הנוער של מכבי שעבר קבוצה משחק קבוע בהרכב ולא רק נוער גיא צרפתי-שחקן בית אייל שן-שחקן בית דודו אברהם-שחקן בית 3 שחקני הגנה מבני יהודה-רוני גפני דני משען וג´פרי ישי כולם משחקים ואלה רק שחקנים שעזבו כל השאר מקבלים דקות גם במכבי כמו תמיר כהן, משה מישאלוב, קובי מוסא, סאלם אבו סיאם, אסף קריספריס ועוד. לבאר שבע יש שחקני נוער קצת ולא באיכות של מכבי אז אל תשווה פרשנים חכמים ומבינים יותר משנינו אמרו שלמכבי יש את הנוער הכי טוב בארץ וזה לא כמו הנוער של באר שבע.

simply red

New member
צחי בוקר טוב

זה שמשחקים שחקני בית במכבי או שחקני רכש זה לא משנה כי מכבי יכולה לרכוש הרבה שחקנים איכותים בהרבה כסף. המצב של ב"ש שונה אחרי שנים רבות יצא מחזור שחקנים כישרוני גם ביחס לגדולות שנותן לב"ש יכולת להתמודד בצמרת ביחד אם חיזוק מקסימלי(ואתם צריכים להסכים איתי שהזרים השנה ארבעתם מאוד מתאימים לשיטה של לופא ). אבל האבדל בין צמרת לאליפות הוא גדול: 1.כדי להביא אליפות צריך סגל רחב כי משחקים 33 משחקים ובזה לשלושת הגדולות יש יתרון גדול. 2.כדי להביא אליפות דווקא המשחקים החשובים הם לא בין הגדולות הם בשאר המשחקים ובסוף השנה רואים שהקבוצה שמעדה הכי פחות נגד הקבוצות הקטנות זכתה באליפות. 3.הדבר הכי חשוב באליפות מרגישים את הקסם במשך העונה וגם צריכה להיות אמונה בעונת הגביע הייתה הולך בב"ש ויודע שאיזה תואר חייב לבוא זה היה באוויר. ואת האמת יש את אותו ריח גם השנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

T3k

New member
איזה ריח מדברים על כדורגל

שום ריח לא מסתובב בבאר שבע על תואר אתה יודע אולי אני אוהד מכבי אבל אני עדיין גר בבאר שבע ואתה ואולי עוד 5 אנשים מאמינים שבאר שבע תיקח תואר. 90 אחוז מאוהדי באר שבע שאני מכיר אומרים שבאר שבע לא תיקח שום תואר והם גם אומרים שעדיף שבאר שבע לא תהיה באירופה כדי שלא יקבלו תבוסות אף אחד לא מאמין בבאר שבע. אתה אומר שיש ריח של תואר אתה אפילו לא אוהד אורגינל של באר עד לפני שנה שנתיים היית אוהד מכבי!!! אל תשכח את זה ובמכבי כל שנה יש ריח של אליפות בעיקר אצלי אבל עובדה שהם לא לקחו אליפות עדיין. זה שלך בתור אוהד שרוף יש ריח של תואר לא אומר שכל העיר חושבת ככה דיברת על עונת הגביע שהיה ריח של תואר אתה היית אוהד מכבי מאיפה לך לדעת שהיה ריח של תואר בבאר שבע???? בקיצור כמה שבאר שבע טובה השנה, ואני אומר את זה בשיא הכנות באר שבע טובה השנה אבל לא בשביל אליפות ואולי גם לא מכבי מי יודע? את זה נראה במחזור האחרון.

blueman1

New member
טוב יכול להיות שאין ריח של אליפות

אבל ריח של תואר יש השנה. ומי אמר שהאוהדים לא רוצים שב"ש תגיע לאירופה בגלל תבוסות. דווקא האוהדים של הפועל מתים להגיע לאירופה כדי להוכיח לשאר הליגה שב"ש יכולה להתמודד באירופה.

gozo4

New member
לא אמרתי שאין למכבי נוער

אמרתי שאם תסתכל על ההרכבים הפותחים של שתי הקבוצות תראה שלהפועל יש יותר שחקני בית בהרכב כל שחקני מכבי לשעבר שהזכרתה משחקים בקבוצות תחתית חוץ מאופיר חיים המלך

למעלה