שאלה לכם חברים:

Apophiss

New member
שאלה לכם חברים:

שאלה לכם חברים: אם אני מתפלל לבורא עושה התבודדות ומבקש להשיג משהו גשמי האם אני ישיג אותו? ואם אני מבקש להשיג משהו רוחני האם אני ישיג? חזור למעלה נחום קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 24-יולי-2005 בשעה 14:28 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- א. תלוי, האם הגשמי שאתה מבקש האם זה אמצעי לעבודתו יתברך? אם זה טוב בשבילך השם יתן לך אם זה לא טוב בשבילך בשם לא יתן לך והעיקר זה האמונה. אמנם צריך התבודדות אך גם יחד עם זאת יגיעה. אני יודע בוודאות שאנשים שעשו 6 שעות התבודדות קיבלו את מה שרצו. חזור למעלה Apophis Groupie הצטרף: 06-יולי-2005 הודעות: 171 נשלח: 28-יולי-2005 בשעה 22:33 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- נחום כתב: א. תלוי, האם הגשמי שאתה מבקש האם זה אמצעי לעבודתו יתברך? אם זה טוב בשבילך השם יתן לך אם זה לא טוב בשבילך בשם לא יתן לך והעיקר זה האמונה. אמנם צריך התבודדות אך גם יחד עם זאת יגיעה. אני יודע בוודאות שאנשים שעשו 6 שעות התבודדות קיבלו את מה שרצו. 6 שעות בגשמיות? או מבחינה רוחנית? אני מזמין אותם לתחרות אני מוכן להתבודד 7 שעות __________________ בברכה... מלכות דמלכות דמלכות דסיום רגלין דגלגלתא ממטה לנקודה דעולם הזה חזור למעלה נחום קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 29-יולי-2005 בשעה 01:28 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- אפשר לעשות 6 שעות לגשמי כל עוד זה אמצעי לרוחניות(מנסיון זה משהו מדהים) חזור למעלה Apophis קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 29-יולי-2005 בשעה 14:50 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- נחום כתב: אפשר לעשות 6 שעות לגשמי כל עוד זה אמצעי לרוחניות(מנסיון זה משהו מדהים) אם אני יתבודד על צעצוע גשמי שאני מאוד רוצה אני יקבל אותו? אם זה לעבודתו אני לא יודע...הכל יכול להיות אני רק יודע שאם אני יתפלל ויגיד שזה בשביל עבודתו גם עם מצד החומר זה באמת, בכל אופן זה יהיה רק תרוץ כדי לקבל אותו האם באופן כזה גם אקבל? חזור למעלה נחום קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 29-יולי-2005 בשעה 14:57 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- כתבתי גשמי שהוא אמצעי לרוחניות, כלומר מה שמקרב אותך למטרה. אני יודע שאנשים שרצו לקנות בית במשכנתא הם עשו התבודדות והכסף הגיע עד אליהם. וגם אמא אחת שהילדים שלה נשרו מהישיבות,וכל פעם שעשתה 6 שעות התבודדות ילד אחד חזר לישיבה וכו' חזור למעלה חנה קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 11-אוגוסט-2005 בשעה 13:30 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- לנחום או לכלאחד שיודע להסביר לי איך "עושים" התבודדת? חזור למעלה נחום קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 11-אוגוסט-2005 בשעה 16:52 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- לחנה שאלת איך עושים התבודדות: א. הודיה להשם. ב. וידוי ג. בקשות עלייך ועל עם ישראל בין ברוחני ובין בגשמי. בהצלחה נחום מלכות דמלכות דמלכות חזור למעלה חנה קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 11-אוגוסט-2005 בשעה 18:00 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- וידוי? חזור למעלה נחום קבוצת אורחים הצטרף: 30-דצמבר-2004 הודעות: 917 נשלח: 11-אוגוסט-2005 בשעה 20:26 | IP Logged -------------------------------------------------------------------------------- וידוי זה חרטה .אני מאמין שאנו לא מושלמים לפחות לא אני. אני אתן לך דוגמה: זיזלתי בברכה,דיברתי לשון הרע,הגאווה עלתה לי לשמיים וכו'. בקיצור לא חסר ,זה בטוח. נחום כתב: וידוי זה חרטה .אני מאמין שאנו לא מושלמים לפחות לא אני. אני אתן לך דוגמה: זיזלתי בברכה,דיברתי לשון הרע,הגאווה עלתה לי לשמיים וכו'. בקיצור לא חסר ,זה בטוח. יש לדעת שעיקר ההתבודדות צריכה להיות על הכוונה ולאו דווקא רק על המעשה החצוני כי אחרת לא מתקדמים כמובן צריך לשלב את שניהם אבל בעיקר על נקודת הכוונה כמה באמת כיוונתי על מנת להשפיע? כמה דיברתי לשון הרע על הבורא? דהיינו שאמרתי או הרגשתי רע בעבודה וכ'ו

מה שחשוב..

באמת זה שאתה מדבר איתו יתברך, וזו השגה כשלעצמה!! כל ה"השגות" הנלוות לווא דווקא הן העיקר. לא כל אחד משיג לדבר איתו יתברך, אז אם השגת שמח בחלקך, אשריך וטוב לך, חזק ואמץ!!!

למעלה