שאלה לכל מי שיודע

speedy123

New member
שאלה לכל מי שיודע

מה ההבדל בין חצי פנסיון לפנסיון רגיל? שמתם לב שהפורום יבש היום יותר מהכנרת?!?!?

taz512

New member
ההבדל הוא

פנסיון מלא: הסוס מקבל אוכל שתיה קורת גג וכו´ וכו´ ורק את רוכבת על הסוס שלך. חצי פנסיון: הסוס מקבל את כל הנ"ל אבל רוכבים אליו בשיעורים. ככה לפחות זה היה בכל החוות שאני הייתי בהן. טאז, השד וההסברים

speedy123

New member
לדעתי

חצי פנסיון זה לא שווה אז. כי אם אני הייתי קונה סוס אני הייתי מאלפת אותו ואז אם אנשים שלא יודעים לרכב יבואו ויהרסו לי אותו זה לא שווה.... חוץ מזה על הסוס שלי אני יתן לרכב רק לאנשים שאני מכירה. מה אתם חושבים על חצי פנסיון?

taz512

New member
ברור ש...

כל רוכב רוצה להיות היחיד שרוכב על הסוס שלו. אבל לחצי פנסיון יש שני יתרונות. 1) מחיר אין מה לעשות זה יותר זול משמעותית. 2)אימון לסוס, לאנשים שעובדים ולא יכולים להגיע לרכב במשך השבוע ורוכבים רק בסופי שבוע. יש להם את הרוכבים בשיעורים באמצע שבוע שבעצם שומרים על הסוסים בכושר. אבל עדיין עם התקציב מאפשר ויש את הזמן תמיד עדיף להיות הרוכבים היחידים של הסוס שלכם. טאז, השד האופציות

abup

New member
כל אחד ואיך שזה מתאים לו..

למה יש כאלה שיש להם סוס ובאפשרותם לרכב עליו יותר מפעם פעמיים בשבוע שזה טוב ... ויש כאלה שקונים סוס וכמעט ואין להם זמן לרכב עליו בקושי פעם בשבוע אז בשביל שהסוס יעבוד כמו שצריך ולא ישתגע בתא אז עדיף שהוא יהיה בחצי פנסיון כי ככה הוא לא יתנוון וישמין כי יהיה מי שירכב עליו, ודבר שני בעל הסוס יכול לבקש שירכבו על הסוס שלו רק רוכבים מנוסים.... אבופ!

1VeReD

New member
חצי פנסיון

פנסיון- הסוס רק שלך וחצי פנסיון זה שאתה רוכב 3 פעמים בשבוע ו3 פעמים החצי השני רוכב על הסוס... ניסוח מטומטם אבל אין מה לעשות...

למעלה