שאלה לכל מי שהיה במיונים ל"במחנה",

שאלה לכל מי שהיה במיונים ל"במחנה",

שרד, וחזר לספר P: ביום חמישי הקרוב אני אמורה להגיע לבית מעי"א בתל-אביב בשביל המיונים הראשוניים ל"במחנה" (כלומר, המיון שקודם למשימה בשנקין). הרצתי בפורום חיפוש לגבי למה אני אמורה לצפות במיון הזה אבל לא מצאתי שום-דבר מועיל. מישהו שהיה יכול לספר לי מה הולך שם כדי שאני לא אגיע לשם קלולס לגמרי? תודה מראש

julez

New member
מקפיצה ../images/Emo13.gif

זה מעניין גם אותי לדעת...

אני לא יודעת,

בגלל זה אני שואלת P: הנחתי שיש עוד איזה ראיון או משהו לפני ששולחים את המלש"בים לשטח. טעיתי?

18 G

New member
הראיון והכתבת שינקין הוא באותו היום

בחלק הראשון של היום ממלאים שאלון אישי - פרטים, תכונות טובות, תכונות רעות, נקודות שיא ושפל, לימודים וכו'. אח"כ ראיון אישי , שאלות אישיות, ידע כללי ואקטואליה בעיקר. מי שעוברת את הראיון האישי נשלחת לכתבה בשנקין. בהצלחה, ליאור

אוקיי, תודה :)

ועוד שאלה, אם כבר... עד כמה נרחב הידע הכללי שלי צריך להיות? והאקטואליה? (אני בהחלט חוששת שהידע שלי לא יספיק לי כדי לעבור את השלב של הראיון...) אולי יש מישהו שזוכר / יודע לתת לי דוגמאות לשאלות ששואלים שם כדי שאני אהיה קצת יותר רגועה?

18 G

New member
האמת שאני הייתי במיונים האלה בדיוק

לפני שנה.. ככה שמה ששאלו אותי ממש ממש לא אקטואלי. מה שכן, רשמתי בשאלון אישי שאחד מתחומי העיניין שלי זה ספורט וכדורגל, ובדיוק באותה תקופה ארקדי גאיידמק קנה את בית"ר ושאלו אותי מלא מלא שאלות על ספורט. ככה שאל תנסי להתחכם ולרשום דברים מפציצים על עצמך, כי הם מנסים לכוון את השאלות שלהם לתחומי העניין שלך. תשתדלי בעיקר לקרוא עיתונים ולשמוע חדשות באותו שבוע, זה בהחלט יספיק לאקטואליה. וידע כללי היה ברמה של המיון הראשון בגני התערוכה, שאלות כאלה שאו שיודעים או שלא. שיהיה בהצלחה, ליאור

18 G

New member
לא כולם נשלחים

אצלי התחלנו את היום בערך 15-18 בנות ורק 5 מאיתנו היו בשינקין

את מדברת כאילו יש שם רק בנות ../images/Emo3.gif

אני חשבתי שכולם עוברים לכתבה... כאילו, ישר בסוף הראיון הם הסבירו לי מה לעשות בלי לחשוב... פשש

למעלה