שאלה לכל מאן דבעי

שאלה לכל מאן דבעי

האם ידוע לכם על הופעות של רקדניות בטן באזור באר שבע? והאם ידוע לכם על הופעה מסויימת אקטרטיבית בפורים או בפסח. אני אשמח מאוד אם תפנו אותי למקורות מידע לגבי הופעות של רקדניות באזור באר שבע בזמנים האלה ובכלל. תודה

י ע ל י ק

New member
אני לא יודעת בבאר שבע, אבל במקרה

פגשתי היום את עינת ביטון, רקדנית ומתופפת, שמסרה לי פרטים על ערב בו תופענה היא, מאיה כהן וברי סימון (ברוריה) באשדוד. אז הנה הפרטים כפי שנרשמו בפלייר שבידי: ערב שכולו מהבטן לרגל יום האישה הבין לאומי ה פ ק ת ע נ ק בהנהלת רקדניות הבטן מס' 1 בארץ מאיה כהן ועינת ביטון המופע המרכזי: ברי סימון (ברוריה) הסיפור האישי בשילוב מופע מדהים - D.J. SINGLE RON - מתופפים - מזנון עשיר כולל שתיה קלה - בר משקאות חריף (בתשלום) - מכירת תכשיטים ובגדי ריקודי בטן - ריקודים חופשי במהלך הערב - מאיה כהן ולהקתה Show Dance במופע - עינת ביטון במופע הומוריסטי בשילוב ריקודי סלימה. - תחרות ריקודים (תגלית הערב) כולל פרסים יקרי ערך (רצוי להגיע בלבוש תואם - אותנטי) {מתנה דיסק מוזיקה מדהים לכל משתתפת} הארוע יתקיים ביום שלישי 7/3/06 בשעה 20:00 במתנ"ס ד' רובע ד' (רח' השייטים 16 צמוד לקופ"ח מכבי) = למכירת כרטיסים: מאיה-052-8315380 עינת-054-4525364 (חסויות Sea club ורוז בן נעים-מעצבת תלבושות לריקודי בטן) זהו. עד כאן לשון הפלייר. (אגב, עינת אמרה שברי תרקוד ולא רק תדבר
)

באלאדיה

New member
ברי לא תרקוד מול קהל מעורב

לא אחרי ההרצאה שאני שמעתי, זה עלול להמית עליה חטא כריתה, גט... לא יודעת משהו כזה, מכיוון שזה מחטיא את הזכרים. אם אחרי כל ההרצאה ההיא היא הולכת ורוקדת מול קהל מעורב, ולא משנה אם תהיה עטופה כמומיה, אני צנצנת. אז לו את מכירה את עינת ביטון הייתי ממליצה לה לברר היטב את הנקודה הזו ע"מ לוודא (שוב) אמת בפרסום.. והאמת היא שגם הסיפור האישי, שבוודאי יכול להיות מסופר בדרכים שונות, אבל מה שאני התחלתי לשמוע זה downer רציני למסיבת פורים..

nagwa

New member
קודם כל, אני מודה מראש שלא

הייתי באותו ערב הזוי ברמה"ש, תודה לאל (...) אבל אני בהחלט מסכימה עם בלאדיה. אין סיכוי שברי תרקוד מול גברים. דבר שני, מה זה הקטע הזה שכל אחת קוראת לעצמה "רקדנית הבטן מס' 1 בישראל"???? הייתכן שיש כ"כ הרבה שהן מספר אחת...?
דבר שני, יש את מסיבת ריקודי הבטן של אורית מפציר באשדוד - שם בטוח יהיה שמייח!! שבת שלום.

אשדוד זה טיפה'לה רחוק ../images/Emo13.gif

רציתי יותר באזור באר שבע. אבל זה נשמע נחמד, ואם לא תהיינה עוד אופציות אחרות, אולי נלך קבוצה של נשים להופעה הזו. תודה יעליק

י ע ל י ק

New member
שיהיה לכן חג שמח ומוצלח ../images/Emo148.gif

בכל מקרה
אגב, רציתי לעשות טובה לעינת שאינה מחוברת למחשב, ולדווח בעבורה על המסיבה שלה, אך נדמה לי (ע"פ התגובות) שנגרם לה יותר נזק מעזרה... גם אני לא אוהבת את הביטוי "רקדניות הבטן מס' 1" וכו' וגם אני סקפטית באשר למופע ו/או לסיפורה של ברי סימון אבל אני כן מאד אוהבת את עינת ביטון שהיתה מורתי בתחילת הדרך, והיא זו שעזרה לי להרגיש שמותר לי לרקוד כרצוני ולשמוח עם הגוף שלי, כמו שהוא ועל כך אני מודה לה

ליילה 1

New member
הערב המדובר הוא ערב לנשים | ../images/Emo68.gif

בלבד, לכבוד יום האישה. כך נמסר לי במפורש. כידוע ברי לאחר חזרתה בתשובה לא מופיעה בפני גברים. ובערב זה היא התחייבה יותר לרקוד ופחות לדבר. אמן סלה.

המסיבה של עינת../images/Emo65.gif../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

עינת ביטון היא אשה מדהימה מבחינת האנרגיות, השמחה והשימיס שלה היא מורה מפרגנת, סוחפת ומשעשעת עד דמעות. עינת (לשעבר נאדיה) הייתה מורתי הראשונה (במשך כ-3 שנים) ואני זוכרת לב חסד נעורים ומלאה געגועים לחפלות, לפרגון ולדרך הנפלאה והאותנטית שהיא למדה אותנו, ובעיקר כמו שיעליק ציינה לחיבור האישי שלנוולנשמה של הריקוד. לצערי אהיה בים המלח ולא אוכל לבוא. אך אני ממליצה מכל הלב למי שיכולה; עינת היא פשוט חוויה!!!

למעלה