שאלה לכל ה"גמדים"

נוRית

New member
שאלה לכל ה"גמדים"

אז יש לי כינוי "הגמד של..." (חחחחח באמת חשבתם שאגלה???
)
אבל כדי לכתוב הודעה בכינוי הזה, אני מתבקשת לכתוב קוד (כמו בהרבה אתרים מאובטחים. בחיי שעד היום לא הבנתי מה הקטע להקליד שוב איזה מספר אקראי)
הבעיה היא שאין לי אפשרות לשלוח הודעה.

ניסתי לכתוב הודעה בפורום משוב (כשהייתי בכינוי של הגמד) אבל גם שם נדרשתי לרשום קוד וגם שם ההודעה לא נשלחה.

מישהו נתקל בזה?
איך פותרים?
השתמשתי גם בשם שאורלי נתנה לי, וגם פתחתי חדש (כולל פתיחת תיבת דוא"ל חדשה) וזה קורה כך בכל כינוי שהוא.

מי ראה? מי שמע? מי ידע להציל אותי ולשמח את הענק שלי??

פ נ ט i ם

New member
תשובה לגבי הקוד

הקוד נוצר מהצורך ב"לחימה" בתופעה של רובוטים ושאר מזיקים שנהגו לשלוח הודעות שוב ושוב עד שבסופו של דבר האתרים החלו לקרוס.
על מנת למנוע זאת וכדי לוודא שאכן בן אדם יושב בצד השני משתמשים בקוד הזה שלא נותן לך להמשיך אלא אם כן את מקישה את מה שאת רואה.

לגבי השאר אין לי מושג...

גם לי זה קרה..בניקים הפרטיים שלי..

ובגלל זה יש לי שניים..
הם לא קיבלו את הקוד כמה פעמים..
מיילים...שינוי סיסמא...מה לא...
איכשהוא זה הסתדר ...
תשאלי אולי אורלי יכולה לסדר את זה..

נוRית

New member
שאלתי בפורום תמיכה

הקטע הוא שחשבתי שאולי הניק שאורלי פתחה לי כגמד בעייתי, אז פתחתי ניק משלי
והקטע הוא שכ"נורית" אין לי צורך לכתוב קודים, רק בניק של הגמד, ורק אם אני פותחת הודעה חדשה או הודעה עם קובץ. הודעה כ"תגובה מהירה" לא דורשת קודים.
בחיי שאני לא מצליחה להבין את ה(חוסר)הגיון הזה....

נוRית

New member
קיבלתי תשובה בפורום תמיכה

שיש דרישה לקוד כשמדובר בגולשים חדשים.
הם אמרו "תקופה מסוימת". אבל מה הקטע? ככה יגמר השבוע והענק שלי לא יזכה לפינוקים (איך הגנמדים פה הוסיפו תמונות וקבצים??)

Angel45

New member
גם לי

יש את אותה הבעיה
אחרי שאני כותבת את הקוד - שום דבר לא זז
ולא קורה כלום

אני הגמד הכל יכול ,הגמד של אקליפט ,פותר הכל |

פשו מאוד כל פעם לפני שעושים שלח בהודעה פשוט מעתיקים את מספר הקוד ,בעצמך אמרת ,טעמי אבטחה ,אז מה לעשות
מי יכול על תפוז
רק הגמדים

אז הפגנת מחאה מתארגנת היום בשעה שמונה בערב ,כל הגמדים
מתבקשים להתיצב עם רעשנים אנחנו יוצאים לכיוון הנהלת תפוז במחאה על עודף המספרים שנותנים לנו להקליד
קדימה חברה גמדים ,לא לביש את הפירמה

נוRית

New member
גמד גמד שעל הקיר....

אהה, סליחה, זה מסיפור אחר.....

לא הבנת - אין לי שום בעיה להקליד מספרים. קטן עלי. הבעיה היא שה"שלח" לא מגיב. איך אפנק את הענק שלי???

האמת שאין לי מושג אני חשבתי שבגלל שאני

פתחתי לכולם את הניקים בגלל זה יש בעיית בטיחות אבל אם לכולם יש את זה אז מה שנעשה זה רק לשלוח הודעה מהירה אולי אחרי יום יומיים זה יסתדר - בכל מצב אשלח הודעה עכשיו להנהלה נראה מה יעשו בעניין

למעלה