שאלה לכל הנמצאים

anita5

New member
שאלה לכל הנמצאים

יש לי שאלה, אולי במקרה מישהו יודע, מתי מתחילים שידורי אקומודה בויוה?????

יש שמועה

שבאפריל. זו רק שמועה! לעוד פרטים על "אקומודה", תיכנסי לפורום שאני מנהלת על הטלנובלה: go.to/ecomoda-forum

anita5

New member
תודה לך DAYDREAM

מה זה תודה לך! מקווה שאשרוד עד אז... אוף אפריל זה רחוק
יש לי גם שאלה אליך, מאיפה את משיגה את התמונות של "אקומודה"? ואיפה אפשר לראות עוד... וגם אם את יודעת איפה יש תמונות עדכניות של חורחה אנריקה אבז´יו???

אניטה!!!

יש אתר אחד טוב שיש בו לכל פרק תקציר וכמה תמונות ממנו. האתר בספרדית, ואני מתרגמת את מה שכתוב שם לעברית ושמה את התקצירים בפורום כל יום שבת (ספויילרים). כמו כן, אני שמה אלבומים מכל הפרקים... תמונות נבחרות מהם... תמונות עדכניות.. אני אחפש לא ממש התעמקתי בשחקן אבל אני מבטיחה שאני אחפש... בבקשה תיכנסי לפורום ותגיבי... נשיקות שמרית.

anita5

New member
מה זה תודה לך!!!!

הייתי באתר הזה, הייתי גם באתר הפרטי של השחקן, רציתי לדעת אולי על עוד מקומות אתרים שאת מכירה או משהו כי נראה לי שהכל כבר ראיתי! האמת אני לא מחפשת תמונות מהסדרה כי ראיתי כל פרק ממנה,אלא דווקא תמונות של חורחה,לאו דווקא מהסדרה המון תודה לך! נשיקות
אניטה

ענת פ.

New member
אני ממש שונאת את זה!

מצד אחד אקומודה זו סדרה שבועית, ומצד שני -אם הם ישדרו אותה בויוה פלטינה אני ארצח מישהו!

לא לא לא....

אמנם אקומודה אכן סדרה שבועית, אך היא לא תשודר בפלטינה אלא בויוה וכנראה באפריל...

anita5

New member
הבהלת אותי!!!

אסור להגיד דברים כאלה יומיים אחרי שבטי עזבה אותנו זה יכול לגרום לשבץ! אני באמת מקווה כל כך שישדרו את ההמשך בויוה ולא בפלטינה! נתפלל עד אפריל

למעלה