שאלה לכל הנחדרים...

white star

New member
שאלה לכל הנחדרים...

המליצו לי על ID בתור חומר ריכוך , רק יש מליון סוגים... המלצות בבקשה?

marik

New member
מה??????????

כוכבון??? אתה??? נחדר???? אוי אוי אוי.... מה עשו לך החיפאים....
סתם סתם
בקיצור יש את ה-KY שאתה בטח מכיר יש את ה- WET שהוא מגיע במצב נוזלי יותר וסמיך יותר יש את ה-ID שהוא נוזלי ובטעמים חשוב שתדע שכמעט כל החומרים המסככים הנוזליים מתייבשים מהר מידיי, במיוחד על קונדום. טיפ: טפטף טיפה או שניים לתוך הקונדום לפני הלבשתו למניעת הרגשתו ולהעצמת העונג.

LeeCooper69

New member
ממחקרים:

KY הוא על בסיס סיליקון, מה שגורם להריסת הקונדום. אה, כן... הוא גם מסרטן.... בגלל שיש לי קשרים בחנויות סקס מסוימות (סקס סטייל בב"ש- פסאג´ פאר, ליד האגודה, ובאמסטרדאם וידאו באלנבי 138, ת"א) התקשרתי ושאלתי (כיוון שאין לי נסיון
) וול, חומרי סיכה על בסיס מים הוא הכי טוב. בכל מקרה, בהחלקה! ז"א, בהצלחה.....

EyeSeeYou

New member
HUH?

KY הוא על בסיס מים ולא על בסיס סיליקון, ומספיק לקרוא מה כתוב עליו כדי לדעת את זה. כמו כן הוא אינו הורס את הקונדום, ולמעשה התכלית הראשונית שלו (בטרם עטו עליו הומואים) היא לובריקציה של הוגינה (כוס בלשון העם) למתקשות בהחדרה (טמפון, זין..מה שתרצו) הוא בוודאי לא מסרטן, אלא אם כן יש משהו מסרטן בתערובת של גליצרין ומים.. אבל רק כדי שאוכל להחכים בעצמי, הייתי שמח מאוד לראות את אותם "מחקרים" שדיברת עליהם.

LeeCooper69

New member
אני מחפש לך את זה כרגע.....

אהההה.. אף פעם לא השתמשתי בלובריקנט אז לא ממש בדקתי מה כתוב על הKY... אולי אני מתבלבל עם משהו אחר.. ואגב, גליצרין זה מן הסתם לא בריא...

EyeSeeYou

New member
אחרי שתמצא

אני אשמח אם תוכל לחסוך לאנושות מחלות קשות ולמצוא לנו מדוע גם הגליצרין אינו בריא.

LoKKo

New member
פאסיבית מזעזעת

היי בחרת להיות פאסיבי - כמה נעים , כמה נחמד... בכל מיקרה נאי ממליץ לך על הID , שהוא בניגוד ל KY לא מתייבש אחרי 10 דקות אלא ממשיך להיות רטוב ולח (כמו שאנחנו אוהבים) לעוד שעות רבות של חדירות/ליקוקים ומה שביניהם (או יותר נכון - מה שמאחוריהם). הכי טוב - ID בטעם דובדבן... ממש ללקק ת´אצבעות... -----

marik

New member
ID מתייבש מהר מידיי

כיוון שהוא יותר מידיי נוזלי הרטיבות שלו לא נשמרת מספיק זמן. זה כמו שלידיים יבשות תשים קרם ידיים או סתם תרטיב אותם. המיים יתייבשו וזהו, הקרם ישאר וישאר וישאר וישאר......

white star

New member
אני ורסטילי

ובכל מקרה רציתי משהו יותר טוב מKY פשוטהמבחר בלבל... וכיוון שלא קיבלתי עוד המלצות , אני אלך על הדובדבן...

גם לא מכיר את ID

השתמשתי בדורקס טופ-ג´ל, עד שבעלי ואני גמרנו אותו. בדיוק היום, אצתי רצתי לחנות וקניתי KY סטנדרטי. הקופאית השרמוטה הסתכלה עלי מוזר!

LoKKo

New member
אתם לא יודעים מה אתם מפסידים!

ID זה ה-חומר בהא הידיעה! בניגוד לKY שמתייבש מהר החומר הזה מעולה,הוא גם יותר נעים לעוד וגם מחמם קצת את העור להרגשה טובה יותר (אני יכול להיות מוכר ב"ארוס"). בכל מיקרו - תרכשו אחד - ומהר! (זנ יותר חסכוני כי הוא לא מתייבש מהר)

LoKKo

New member
איזה שאלה,

נו וודאי שזה בא עם הדגמה! עכשיו, תתכופף בבקשה ואני אראה לך איך עושים את זה... נו, נכון שזה נעים לך?

לירונר

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אם זה היה נעים לו הוא לא היה נראה ככה

למעלה