שאלה לכל המעריצים

AlienCream

New member
שאלה לכל המעריצים

אהלן אנשים בשעה טובה גם אני קניתי את בעזרת הג'אם :) יצא לי לשמוע חלק ממנו באוטו ובינתיים אני ממש מרוצה :) (השיר "להתחלק בעיר" זכור לי לטובה! מה שבד"כ לא קורה לי בשמיעה ראשונה) אבל יש משהו שאני חייב לברר אם זה רק אצלי או גם אצל עוד אנשים.. זה רק אני, או שהשירה של גיא ושלומי ממש מיותרת? אני מוצא את השירים שהם שרים בהם ממש מעצבנים והשירה שלהם כל כך מציקההה שאנן לדעתי הרבה יותר טוב מהם.. וזה כאילו בכוח נותנים להם לשיר.. בפזמון מילא, לפעמים זה לא רע ואולי אפילו נחמד.. אבל אני פשוט לא יכול לסבול את השירה שלהם בבתים... אני מקווה שהם יבינו את זה כי בכל אלבום ישנה פחות שירה של שאנן, וזה חבל מאוד לדעתי :( בלי להעליב או לפגוע, שימשיכו לעשות את מה שהם יודעים הכי טוב - לנגן! המקום שלהם הוא ממש לא בשירה... מה דעתכם?

Funky Giraffe

New member
גיוון ווקאלי זה שם המשחק

שאנן סטריט מוציא אלבום סולו באיזור ספטמבר כדי שתהיה בעניינים

אני עדין לא שמעתי את בעזרת הג'אם

רק טעימות ממנו.. אבל בכל זאת לפי מה ששמעתי ולפי דברים שהם עשו כבר לפני בעזרת הג'אם שלא רק שאנן שר לדעתי זה סבבה שגיא ושלומי שרים. זה מגוון וזה מעניין. אבל עם -גבול-. לדעתי, רוב השירה צריכה בהחלט להיות של שאנן, ואני מדברת על הרוב הגדול, ולא שיצטרפו בכל שיר שני. בשלישי שלהם למשל, החלוקה הייתה מעולה. אולי הדעה שלי תשתנה אחרי שאני אאזין לדיסק החדש, בינתיים היא כזאת.

מה רע?!

גיא ושלומי מעולים גם בנגינה וגם בשירה..! וגיוון זה בכלל לא רע לפי דעתי. שאנן מעולה, וכמו שעידו אמר הוא גם מוציא אלבום סולו! אני בעד שירה של גיא ושלומי

../images/Emo45.gifנכון אני בעד גיא שישיר../images/Emo194.gif

וגם כמובן שלומי ובכלל זה ממש טוב שכל הלהקה הייתה ממש מעורבת ביצירה של האלבום וגם הם מרגישים זאת
אבל ללא ספק אני ממש שמחה ששאנן נתן יותר קידמת במה לגיא ושלומי

shiepki

New member
דווקא ממש לא

שאנן כותב מעולה וגם מרפראפ טוב, אבל למשל באלבום החדש יש לו איזה מגמה של דיכאון קצת אם תשימו לב.. פחות שמחת חיים. וטוב שיש ניגוד לזה אצל גיא ושלומי. חוצמזה לדעתי הקול של גיא ממש מגניב לראפ (אולי אפילו יותר משאנן) ותקשיב למילים שלו ב"תרגע" ו"הנה אני בא" למשל- אי אפשר להגיד שהוא לא כותב טוב!

טיפקסית

New member
עידו-אתה ענק

אללללללללה סלוצקי [מללללללללללללללללך] כמו שהוא שר בזמנו אצל אסף הראל [איך אני זוכרת את זה?]

shiepki

New member
אפרופו סלוצ...

עוד מישהו חושב שהנוכחות שלו ב"בעזרת הג'אם" קצת מיותרת? יעני אין אף ליינים של כלי נשיפה כמו באלבומים הקודמים, הם רק ממלאים מקומות ריקים מדי פעם פחות או יותר ובקושי שמים לב לתפקידים שלו שם.. זה נראה כאילו הם הקליטו איתו רק מתוך הרגל. (כל זה נאמר בגלל שאני חושב שסלוצקי אחד התותחים והנגנים המוכשרים שיש, ובגלל זה זה נראה קצת ביזבוז לתת לו כאלה דברים קטנים!)

טיפקסית

New member
לא מסכימה איתך

אני חושבת שדווקא הדיסק הזה נותן מקום מאוד גדול לליינים של הנשיפה לפחות בכמה שירים ספצי]יים בדיסק [הלתחלק בעיר למשל...]. בתכל'ס הם לא ידעו שזה מה שייצא מהדיסק,הם נכנסו לאולפן בלי שום מושג מה ייצא מעשרת ימי ההקלטות האלה. אני רוצה לקוות שבהופעות באמת יהיה קצת יותר מקום לנשיפה,אולי בגרסאות של ההופעה זה ישתפר.

Funky Giraffe

New member
להפך

יש לו שם קטעים אדירים להתחלק בעיר, לוטוס (איזה סולו ענק!) ועוד כל מיני שאני לא זוכר כרגע שני בראסים זה תמיד טוב

טיפקסית

New member
רצית בית? הנה שורה מאסף הראל

"ת'צופים שלו מבהיל,ללהקה הוא סתם מגעיל,הוא עכבישששש,חרא של מגיש" זה סלוצקי שר שם! יש לי עדיין את הקטע וידאו ולסלוצ דווקא יש קול יפה!

טיפקסית

New member
אפשר להוריד את הוידאו ממש כאן

מצרפת לינק-הקטע נקרא "חרא של מגיש" דרך אגב פאנקנשטיין אפילו הופיעו באסף הראל,אם לעזאזל אני אצליח למצוא את הקלטת וידאו שעליה הקלטתי את זה זה יהיה טוב. אני אעשה חיפוש ביום חמישי כשאני אחזור מהבסיס,זה בטוח נמצא אצלי באיזה מקום.

למעלה