שאלה לכל המנוסים

pussycat*

New member
שאלה לכל המנוסים

באופן עקרוני על איזה כלי יותר יותר ללמוד נהיגה: ER-5 או DR-350 ?

TheAsafs

New member
מנסיון .....

לאופנועי שטח יש היגוי של אופניים מה שעושה אותם הרבה יותר קלים לשליטה ותימרון DR עדיף

ליאונרד

New member
DR 350

כי על האופנוע השני מלמד מורה לא כל כך מומלץ - אם אינני טועה קוראים לו חיים מבית ספר נעם. אני ממליץ מבחינת מורה של DR 350 (יענקלה או יעקבי) ומבחינת מורה על איציק - דיוורז´ן 400, אבל מותק של בן אדם. בהצלחה

ofnik

New member
DR פחות פחות- וברצינות אולי תקחי

שיעור אחד-פעם על זה ןפעם על זה ותחליטי-אני התחלתי על DR ולא סבלתי אותו- ולעומת זאת עם הGS הייתה התאהבות ממגע ישבן ראשון
ותולדות המשולש הגורלי-אני אופנוע וישבן-עדיין צפות פה מחדש לשמחת הקוראים-אז עדיף שתחליטי בעצמך

הDR קל יותר וההיגוי שלו מצריך

פחות מאמץ.. אפשר להתרכז פחות בתפעול האופנוע ויותר בנעשה מסביב (ביצוע השמיניות למשל)

pussycat*

New member
אני לומדת על DR אבל עשיתי

שיעור אחד על ER ולא היה משהו (אולי בגלל שהמורה היה מאוד לא נחמד ואמר לי "אולי תעשי על אוטומט..זה יותר קל לבנות..." - הוא עוד לא ראה אותי נוהגת וכבר מדבר כמו למפגרת...נו איך אני לא אעזוב דבר כזה..). הDR נוח לי לנהיגה אבל הישבן קצת כואב ויד שמאל....אחחחח...אני לא יכולה להזיז את האצבעות אחרי השיעור...ואין מה לדבר על השמיניות - עדיין לא הגעתי לזה אבל אני חרדה מהיום בו אתחיל לעשות עם כזה גודל (וכן בחורים...הגודל כן קובע!). סה"כ נראה לי שאני סתם דאגנית יותר מידי, אני אקח ואליום או סתם
בראש :)) מקווה לטוב, ק.

כמה שיעורים עשית ?!

אולי כדאי שתחליפי מורה כל עוד עד רק בהתחלה ? הוא נשמע אידיוט !

pussycat*

New member
2.5 בסה"כ

החצי זה עם המורה הדפוק, ועוד 2 עם המורה החדש - עוד 5 למאנאייק...(בעסה שהחגים תקועים באמצע). עכשיו אני אצל יענקלה מרשל"צ וקיבלתי עליו המלצה, הוא בסדר בינתיים, מישהו מכיר אותו?

tooli

New member
בוקר טוב פוסיקאט

אל תפחדי, השמיניות יגיעו ואת תכנסי לתוכן באופן טבעי (ויותר בקלות בדי אר מה שחשוב זה לא לפחד, (את עשית אתזה עם אופניים מליון פעם אז אופנוע?)

omerrosen20

New member
יענקלה?!?

אני למדתי אצל "התאום" שלו,יעקובי. אני הבנתי ששניהם לא משהו,ואני לא מוסיף את הדעה האישית שלי על שניהם. אבל לפי מה ששמעתי איציק כהן הוא הכי טוב בראשון.

r2m

Member
גם אם היית עושה הפוך היית מרגישה כך

זאת אומרת, אם היית לומדת על ER ופתאום עוברת ל DR אבל עקרונית, לפי דעתי יותר קל עם ה DR בגלל שקודם כל הוא יותר קל, שנית ההיגוי שלו באמת כמו של אופניים ובגלל זה לא צריך "להשכיב" אותו בשמיניות עם ה ER מרגישים כאילו נופלים הצידה וצריך להתגבר על זה... בקשר ליד על הקלאץ´, כן זה כואב בהתחלה אבל מתרגלים. ואגב גודל,אם כבר הערת לבחורים שהגודל כן קובע, תרשי לי להחזיר לך, גם אצלכן הגודל קובע...:)

אני למדתי על DR350 ..

לא רכבתי ולא הורכבתי על ER5 אז אני לא יודעת איך זה.. כן אבל לרכב על DR350 זה נחמד .. יותר כיף על נילסן בכל מקרה לגבי השמניות הכל עניין של תרגול ורצון .. מה כבר בשיעור 2.5 את עושה שמניות ? יפה יפה .. בילבי

למעלה