שאלה לכל הממליצים

יובל ל

New member
שאלה לכל הממליצים

אני לא מהאנשים שמסוגלים ללכת למכון,ניסיתי כבר שלוש פעמים וכל פעם החלטתי שאין לי כוח.בגלל שהגנטיקה שלי דפוקה(לא משנה גם אם אני בקושי אוכל וחברים שלי אוכלים בכמויות מסחריות אני יעלה עוד חמישה קילו והם ירדו-ושנינו לא מתאמנים) אז החלטתי ללכת ולהתחיל לעבוד על הורדת השומן ופיתוח השריר אבל בגלל שאני רק בהתחלה ועוד עם הגנים הדפוקים שלי אני מרגיש ממש מבואס כל פעם שאני הולך למכון אז אני לא מסוגל לעשות את זה. עכשיו,אבא שלי לא מזמן נפצע ברגל וקיבל כמה עשרות גומיות לעבוד על השרירים בבית ושאלתי היא: האם העבודה עם הגומיות באותם תרגילים כמו של המשקולות אפקטיבית יותר,פחות או באותה מידה????? ורק עוד דבר אחד,למי שמכיר את המכשיר אב סלייד לבטן האם הוא יותר אפקטיבי מכפיפות בטן???? אשמח לקבל תשובות יובל

לא מסוגל ...

להורדת השומן אני ממליץ לך ללכת/לרוץ 3-4 פעמים בשבוע בחוץ, תתחיל ב-20 דקות ותעלה כל כמה שבועות את הזמן והמרחק. בנוסף הקפד עך תזונה נכונה ובריאה. לגבי עבודה שרירית גומיות הוא מוצר מצויין לאימון השרירים והאפקטיביות יכולה להיות דומה מאוד למשקולות, החסרון הגדול הוא ההתנגדות. העבודה קשה יותר עם השרירים המייצבים בעומסי התנגדות גבוהים ! לגבי המכשיר בטן אני לא מכיר - Sorry

למעלה