שאלה לכל הי"בניקים

Fandasma

New member
שאלה לכל הי"בניקים

לפי דעתכם היחסים בין חברים בי"ב דועכים או מתחזקים? מתחזקים בגלל שזאת שנה אחרונה ואנשים רוצים לשמור על קשר לאחר בצפר, או ההפך, דועכים, אולי בגלל שכל אחד מוצא את עצמו בערך ואז הדרכים מתפצלות... מה דעתכם??

זה תלוי כמה הם היו חברים טובים שלי

לפני, וכמה אני קשורה אליהם, וגם לאיזה כיוון כל אחד הולך, כי לפעמים הדרכים באמת מתפצלות ולפעמים לא... בכל אופן, אני עדיין לא הרגשתי שינוי בין הקשר שלי עם חברות בשנה שעברה לבין השנה... מתארת לעצמי שאם יהיה שינוי הוא יגיע מאוחר יותר, כשכל אחד/ת יחליט מה הוא עושה אחרי השנה הזאת...

*superstar*

New member
שאלה טובה..

אני חושבת שהיחסים די מתחזקים בשנה אחרונה אבל ברגע שאנשים מתחילים להתגייס הכל משתנה... אם זה לטובה או לרעה זאת כבר שאלה אחרת.. יש כאלה שכן מצליחים לשמור על קשר גם אם הם לא רואים אחד את השני במשך חודשים ויש כאלה שלא.. תלוי באופי הסוציאלי של הבנאדם
*דיד*

heaven is here

New member
מממממ...

לדעתי היחסים שלי עם חברותיי ובכלל עם האנשים בסביבתי מתחזקים. אם זו השנה האחרונה שלנו ביחד, המחשבה שיותר לא נתראה, שיותר לא יהיו הצחוקים בשיעורים רק עושים את השיעורים מצחיקים יותר. וכן, היחסים שלי עם חברותיי הקרובות מתחזקים כיוון שאנחנו רוצות להשאר חברות, במחשבה שבצבא מי יודע איפה נשרת וזה...

Stillwater

New member
אם כבר מדברים על חברים, קשרים וכאלה

אז אני צריכה את העזרה שלכם! אז ככה... הערב יש מפגש, (מן פיגשת מחזור כזאת, אתם יודעים, רק שעוד לא הגענו לגיל 40)של הכיתה שלי מהחטיבה. אני רוצה לכתוב משהו ולחלק לכולם, אני אשמח לקבל רעיונות...

מיקה86

New member
אצלי זה בדיוק ההפך

אנחנו חמש בנות חברות הכי טובות עוד מהחטיבה ודווקא השנה לאט לאט אני רואה אותנו מתפרקות והקטע שזה לא כל אחת הולכת לדרכה זה פיצול שתי בנות הולכות לצד אחד עוד שתיים הולכות לצד אחר ורק אני באמצע איפה איפה הצבא.....

*superstar*

New member
מבינה אותך כל כך... רק שצלנו

זה התחיל משנה שעבר בכלל.. בלע.. אבל אני חושבת שהחברים האמיתיים הם לא מהתיכון.. אלא מהצבא.. אבל תמיד יש את אלה שכן נשארים ביחד *דיד*

heaven is here

New member
כן ,בזה אני מסכימה

היינו גם אנחנו חבורה שכזו בחטיבה של 6. כל שישי נפגשות לדבר, כל יום בהפסקות ביחד. ואז הגיע התיכון... כולן בכיתות שונות מה שאומר חברות שונות, עם אחת אני כבר לא מדברת (סיפור ארוך ואחר) עם אחת (נדבוש זוכר?) יש קשר בעיקר באייסיקיו ועם השאר עוד מתראה כי במקרה הכיתות שלנו באותו איזור... ויש גם חברות חדשות אבל שוב זה לא וזה לא יהיה אותו דבר אף פעם.

MoOsHoN17

New member
ההרגשה הזאת של "אני באמצע"

יכולה להיות מתסכלת מאוד לפעמים... אתה לא מוצא את עצמך

לא משו

New member
אצלי זה תלוי איפה

בבית ספר שלי עדיין לא השתנה הרבה אבל בבית ספר הקודם שלי אני עכשיו בקשר יותר טוב עם אנשים (מיכל=פיטרינית, נא לא להגיב להודעה זו)

למעלה