שאלה לכל החטיבה...

Bluflame

New member
שאלה לכל החטיבה...

אהלן לכולם. אני מהנוער העובד ומי שלא יודע מסתבר שבני המושבית היא חטיבה מתוך הנוער העובד עכשיו השאלה שלי היא למה אין טיולים/סמינרים וכל היוצא בזה משותף. הרי יש סמינרים של הנוער העובד עם הקן הקיבוצי אז למה הקן המושבי לא גם חלק בזה ? עלו והגשימו

t h e windman

New member
הסבר

אנחנו לא קן מושבי, אנחנו יצאנו מתוך הנוע"ל ועם השנים החטיבה גדלה מאוד וכרגע היא נפרדת כמעט לגמרי, רב הקשר לשנו לנוע"ל הוא שדרכם אנחנו מקבלים את התקציב השנתי מהמדינה. התנועה שלנו כיום נחשבת לתנועה בפני עצמה, עם פעילויות משלה, מחנות, קורסים, טיולים וכ'ו.

la pitz rules

New member
הקן הקיבוצי?../images/Emo12.gif

מעולם לא שמעתי על הקן הקיבוצים של הנוער העובד. מה זה? (הבנתי שזה של הקיבוצים והכל אבל מה ההבדל?)

kedeman

New member
שיעור היסטוריה קצר.....

הנוע"ל התחלקו (מתחלקים??) לקן עירוני, קן קיבוצי, קן מושבי וקן ערבי (אני מאוד מצטער אם אני לא מדייק לגמרי, בכל אופן העיקרון הוא דומה) במשך השנים חטיבת המושבים החלה לפעול באופן עצמאי משאר התנועה זה מתבטר בזה שלמרות שאנחנו שומרים על המטרות הזהות אנחנו בעלי סמל עצמאי ופעילויות נפרדות אני זוכר שבטיול חנוכה שנה שעברה עשו לנו ערב חברתי עם טיול של הנוע"ל לא יודע כמה זה היה הצלחה כי אני לא הלכתי....

ה טמבל

New member
חטיבת הקיבוצים כבר לא קיימת

אם אני לא טועה... לפחות לא כחטיבה בפני עצמה. אבא שלי יצא לגרעין נחל דרך החטיבה הזאת כשהיא עוד היתה קיימת, מקיבוץ אשדות יעקב.

נ ו ם

New member
השירה בציבור המטופשת שהיתה בטיול של

שנה שעברה היתה ביחד עם הנוע"ל שטיילו גם באותו איזור.

למעלה