שאלה לכל הגברים

שאלה לכל הגברים

למה גבר פתאום נעלם בלי שום הסבר אחרי תקופה של כמה חודשים של זוגיות מצויינת ?

badabom12

New member
כמה זמן

כמה זמן זה כמה חודשים, ולכמה זמן הוא נעלם עד כה?
הוא לא מגיב ולא עונה לשום דבר?

4 חום

הכל היה מושלם במשך 4 חודשים, דיברנו על עתיד, משפחה, ילדים.
ופתאום לפני שלושה שבועות הוא הפסיק לענות. שלחתי לו פעמיים הודעה ואחרי שלא ענה ירדתי מזה.

המשך

הוא לא היה בקשר עם ההורים שלו אבל הוא דיבר עם ההורים שלי וגם להם הוא הראה כמה הוא רציני.

badabom12

New member
פיק ברכיים נשמע הגיוני...

נשמע פשוט הזוי להפסיק לדבר עם מישהי אחרי כל כך הרבה זמן אבל כנראה שיש אנשים הזויים בעולם...

supersonic777

New member
לדעתי,תשכחי ממנו,עדיף לך!גם אם הוא יצוץ לפתע...

הוא לא רציני...NEXT!
&nbsp

סלחי לי אבל..

גבר שנמצא בזוגיות מצויינת לא בורח יום בהיר אחד. יכול להיות שעל פניו לדעתך הכל היה מושלם ואילו אצלו לא, יכול להיות שהמון דברים הפריעו לו עוד קודם לכן אבל הוא לא שיתף אותך ואת לא ראית אותם ולכן זה התפוצץ בצורה כזו לא נעימה. יכול להיות שהכל היה אינטנסיבי מדי עבורו ורץ מהר מדי, אבל לך הכל זרם טוב ולכן לא ראית ועדיין הוא הרגיש חנוק. תראי, התנהגות כמו שלו היא מגעילה בכל מקרה, כי כשיש בעיה מדברים ולא בורחים, או במקרה הכי גרוע נפרדים בצורה מכובדת. אבל לדעתי האישית התקשורת ביניכם היתה לקויה ולכן מהצד שלך זה נראה שהכל היה מושלם והוא נעלם, אבל מהצד שלו כנראה דברים היו אחרת.

לא ציינתי משהו

הכרנו בארץ, זמנית הוא היה גר באירופה .
בארבעה חודשים האלה הוא היה בארץ כמה פעמים ורוב השיחות התנהלו בסקייפ.
עכשיו זה משנה את התמונה?

לא בהרבה.

עדיין כל אחד מכם ראה את הקשר בצורה אחרת , כלומר, את ראית את זה כקשר לכל דבר, והוא לא. את טוענת שדיברתם על ילדים.. מה זה אומר? האם הוא בכלל התכוון לבוא לחיות כאן איתך? את התכוונת לעבור לשם איתו? דיברתם על חתונה? זה או שפשוט הוא לא לקח אותך ברצינות למרות הכל ואיבד עניין, או שבאמת יש לו חברה אחרת וחיים אחרים בארצו שלו.

DogsPCI

New member
היי מישהי, מה שלומך?

&nbsp
קראתי גם את התגובות הקודמות... ושאלה, זה לא שרבתם על משהו והוא נעלם לך? כן? אלא שיום אחד בלי קשר לכלום הוא נעלם?
&nbsp
אם ככה העניין, לדעתי כרגע (ולא אין לי נסיון שכזה באופן אישי
) זה אחד משתיים:
&nbsp
1. חס-וחלילה קרה לו משהו, ונקווה שהכל בסדר :).
2. הוא נשוי או משהו כזה, חיים כפולים...
&nbsp
אחרת אני לא רואה סיבה לכך... אבל כמו שאמרתי, אף-פעם לא הייתי במצב דומה כדי לדעת...
&nbsp

למעלה