שאלה לכל הבנות

qwert3

New member
שאלה לכל הבנות

שלוקחות איקקלומין. האם יש לכן תופעות לוואי מהכדורים? אם כן - מהן? לי החזה מאוד כואב וכבד. התחיל כמה ימים אחרי הביוץ. הוא כואב כשאני נוגעת בו וכן כשאני מורידה חזיה נדמה שהוא ממש ממש כבד. גם אצלכן זה ככה, או שאצלי זה מעיד אולי על משהו אחר? (מקווה מאוד).

ילדוש

New member
שאלה ללולה הפילולה

הי, לקחתי איקקלומין + פרוגינובה, אבל... הביוץ התרחש רק ביום ה- 24. כשנבדקתי ביום ה- 23, כלומר במעקב זקיקים שבו .. סוף סוף נצפה זקיק מוביל, מרוב ההתלהבות שכחתי לשאול את הרופא, מתי להפסיק עם הפרוגינובה? אולי את יודעת?

לא מכירה פרוגינובה

אצלי זה היה פרוגנין-C, אז נראה לי שזו גברת דומה. בכל מקרה ממה שאני זוכרת את הפרוגנין לקחתי באותם ימים שלקחתי איקקלומין. כשנגמר האיקקלומין (לאותו חודש), הפסקתי גם את הפרוגנין. כדאי שתתקשרי לרופא ותשאלי. אני לא רואה הגיון בלהמשיך לקחת הורמונים סתם. לגבי ביוץ ביום ה-24 - גם אצלי האיקקלומין לא הביא ביוץ ביום ה-14 אלא הרבה אחרי זה. אבל מה זה חשוב, העיקר שיש ביוץ. ואם הביוץ זה עכשיו, אז יאללה למיטה

ילדוש

New member
תודה

טוב, את צודקת, אני מייד אתקשר אליו (הוא נתן לי את הפלפון). בכל אופן תודה .אה- הביוץ היה בסופשבוע (כמה נוח) והשתדלנו.. לא כמו שרציתי.. אבל אני מקווה שזה יספיק. ואם לא.. נמשיך ונמשיך עד שיהיה. (כבר שנתיים)

ילדוש

New member
לולה

טוב, התקשרתי לרופא והוא באמת אמר שאני יכולה להפסיק היום או מחר. תודה

mishmish25

New member
לי היו אותם סימנים

ויש עדיין ואני מאוד מנופחת ובד"כ אני רזונת 55 ק"ג על 174 ופתאום נהייתי ד-ב-ה יצאה לי בטן והמחזור היה מוזר איחר ולא נשאר יותר מיומיים.... אני משתגעת לייייייייייייייייייייייייייייייייי אה נ.ב אתמול אחרי חוואווי שוואווי מעשים טובים היה לי משהו הפרשה חומה מישהי יודעת מי נגד מי ולמה ?

צהלולים

New member
כל ההפרשות ה...##@@&%%!!!

האלה!!! לא מבינה בהן כלום!!!

מגלשה

New member
יו - גם לי אתמול קרה ככה

גם אחרי מעשים טובים היתה לי הפרשה חומה. אמנם מעט, אבל היתה. מוזר...

גם לי היו אותם סימנים...

כל התופעות של חזה נפוח, כואב, פטמות כואבות, קצת כאב בטן, הכל מוכר!! הכדור הזה מפוצץ בהורמונים ולכן הגוף לפעמים פשוט מתבלבל או משתגע ומגיב בהתאם. זה נורמלי לחלוטין! כמובן שאם זה כאב מאוד יוצא דופן ובלתי נסבל שווה לבדוק את זה. כל תופעה שהיא יותר מדי...צריך לבדוק. אם את בסוף החודש, לקראת בואה של המכשפה, יכול להיות שאלו סימנים אחרים לגמרי...........שמעידים על....!!!

מגלשה

New member
כמעט כמו אצלי...

אני חודש שלישי עם איקאקלומין. מיום הביוץ ועד יום המחזור (אמן שלא יהיה כזה החודש) יש לי כאבים בפטמות. בנוסף - כאבי הביוץ מורגשים במיוחד, אבל זה דוקא נחמד כי זה מזכיר לי שהמערכת עובדת על "טורים גבוהים" ושיהיה בסדר החודש... החזה באמת מרגיש די כבד. אין דבר, נעבור את זה ובקרוב קרוב נצליח.

למעלה