שאלה לכלל הפורום.

fire storm

New member
שאלה לכלל הפורום.

אני קניתי את שלושת הדיסקים של הדג, לפי סדר כרונולוגי: המכונה של הגבו(חודש אחרי שיצא, אולי הדיסק הראשון שקניתי אי פעם) לזוז(חודשיים אחרי היציאה לחנויות מפאת אי מימון) וחומר מקומי(ביום שיצא) האם זה בסדר שאני אוריד את כל השירים מהקאזה של כל הדיסקים ואצרוב מחדש לדיסקים(אנלי מושג איפה שלי, הם נעלמו לי יחד עם התיק של הדיסקמן בפינות האפלות שבערמות הבגדים של חדרי, משהו מפחיד)?

miki 0

New member
אני יודעת

שבלי כל קשר לזה שאבדו לך הדיסקים ושקנית את כולם(..ואפילו אל פי סדר כרונולוגי...)זה לא חוקי להוריד מקאזה או כל תוכנת שיתוף קבצים אחרת מכוון שזה פוגע בסכרם של האומנים,במקרה שלך איבדת את הדיסקים אבל אחרים לא קונים מלחתחילה,הם פשוט מורידים. למיטב ידיעתי אמור להיכנס איזשהו חוק שאוסר על שיתוף קבצים,מי שיתפס יגבה בקנס גבוה,נראה לי שהחוק אמור להיכנס ביוני או משהו כזה. אני לא טלית שכולה תכלת וגם אני משתמשת בקאזה אז לסיכום:באופן כללי זה לא דבר נכון לעשות אבל מצד שני שימי זי....ותהני

fire storm

New member
זה בן.

אני בדקתי והסתבר שזה חוקי. כאשר קניתי את הדיסקים אני שילמתי לאמן תמלוגים וזכותי מעכשיו לעשות בשירים מה שאני חפץ בו, ככה זה גם עם תוכנות ומשחקים, כל עוד זה רק לשימושי הפרטי.

miki 0

New member
מצוין

אז עכשיו אתה יכול להוריד שירים בלי נקיפות מצפון...

למעלה