שאלה לככה סתם

שאלה לככה סתם

כשתיהיו גדולים, נשואים ותעמוד בפניכם ההחלטה כמה ילדים את רוצים, האם כמות האחים שאתם הייתם בבית תשפיע? האם זה שהייתם המון אחים תגרום לכם לרצות ילד אחד בלבד? או זה שהייתם ילד/ה יחיד/ה יגרום לכם לרצות 14 ילדים? האם היותכם כולם בנות או בנים יגרום לכם לחשוק בילד מהמין השני?

גם את פה?טוב אז אני בורחת../images/Emo3.gif

סתם סתם... האמת שאלה יפה- אני חושבת שאני ארצה בן ובת, אנחנו במשפחה 2 בנות ובן באמצע, ו... לא יודעת, פשוט רוצה שיהיה מספר שווה של בנים ובנות

eris1515

New member
חחח מוקדם עדיין חדבר על זה...

אני רק בת 15 וחצי חחחחחח

Ben Dor

New member
בעיקרון אנלא רוצה להתחתן אנלא רוצה

ילדים וכו...אל תכנסו לזה... אבל אם אם אם הכי הרבה אני רוצה או ילד אחד... או ילד ואחרי כמה שנים 2-3 ילדה

כיוון שאני גם אמא אז אני יכולה לומר

שלמרות שלי יש אח ואחות, ובעלי בא ממשפחה של ארבע ילדים, אנחנו מסתפקים בשניים שיש לנו . לעיתים אני חושבת שהייתי רוצה ילדים נוספים והרבה זמן חשבתי שלולי תהייה בת יחידה. ההחלטה על מספר הילדים לדעתי נקבעת לפי נסיבות החיים.

אה ברור שנסיבות החיים מחליטות

על רוב דרכנו, השאלה היא האם הייתה בידך ההחלטה ולא היית תלויה בכלום האם אז היתה השפעה לכמה אחים אתם וכמה ילדים תרצי?

לי יש רק אח אחד, ואני תמיד רציתי

ועדיין רוצה לפחות שלושה ילדים. גם כשהייתי ילדה נידנדתי להוריי שאני רוצה עוד אחים. זה לא עזר...

h e n y

New member
ממממ

את האמת שזה ממש לא משנה לי... אבל אני לא רוצה הרבה ילדים ובטח ובטח לא הפרש כזה גדול...אני חושבת שהפרש גדול בין ילד וילד הורס הכל...מנסיון

Looovely Girl

New member
אני מאז ותמיד רציתי..

3 ילדים. אני אח שלי ואחות שלי גם כן שלושה וזה מספיק. לא משנה לי איזה מן העיקר 3 ילדים.

למעלה