שאלה לכולן

שרונה80

New member
שאלה לכולן

אני בהריון ראשון. רוצה ללדת בבית, למרות התנגדותם של כל הסובבים אותי.. באיזה שבוע צריך לדבר עם המיילדת? האם זה חשוב מאוד לעשות קורס להכנת לידות בית? והאם למשהי יש המלצות?

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את יכולה לצור קשר עפ מיילדת עוד מההתחלה ולעשות איתה מעקב הריון. שזה מאוד מומלץ. והמלצות, כולן נפלאות זה עניין של חיבור שלך עם המיילדת, ואיפה שאת גרה. בהצלחה והמשך הריון קל ונעים.

ממליצה מאד על קורס הכנה ללידת בית

גם אם קוראים המון ויודעים הרבה. המון בהצלחה

סטיוויה

New member
הי שרונה

לדעתי במיוחד בהריון ראשון כדאי ליצור קשר מוקדם. לפחות בשבוע 11-12. לגבי קורס הכנה,כדאי לקחת כזה שמעודד לידה טבעית,עם דגש על הבית ועל הכנה ריגשית.

שרונה80

New member
לסטיוויה

יש לך מישהי ספציפית באיזור המרכז? (רמת גן) להמליץ לי?

בשעה טובה. לגבי ההקשרות למיילדת

שווה לך לבדוק כמה שיותר מוקדם ככה תקבלי ממנה מידע הקשר בינכם יהיה מבוסס. לגבי הכנה ללידה יש לי המלצה לאזור י"ם אם את מעונית כתבי לי.

בשעה טובה. לגבי ההקשרות למיילדת

שווה לך לבדוק כמה שיותר מוקדם ככה תקבלי ממנה מידע הקשר בינכם יהיה מבוסס. לגבי הכנה ללידה יש לי המלצה לאזור י"ם אם את מעונית כתבי לי.

סטיוויה

New member
מיילדת או הכנה?

תראי נראה לי שקודם כל תצרי קשר עם מיילדת.משם כבר תתגלגלי הלאה(תרתי משמע
) כדאי להתקשר לשתיים עד שלוש מיילדות ולראות כבר מהשיחה הטלפונית איך את מרגישה. אם יש כימיה ראשונית. אחרי זה תקבעי פגישה עם אחת-שתיים ותחליטי.

אשכר ש

New member
באיזה שבוע את?

כדאי ליצור קשר עם מיילדת מתי שאת מרגישה צורך לעשות זאת. אין זמן שהוא מוקדם מדי, בעיקר אם את מעוניינת במעקב הריון אצל המיילדת. אחרי שתצרי קשר עם מיילדת, היא תוכל לתת לך המלצות על קורס הכנה באוריינטציה טבעית והכי טוב לדעתי, קורס שמיועד להכנה ללידת בית. בד"כ למיילדות יש רשימה ארוכה של המלצות. אגב, מכירה את המאמר על בחירת מיילדת? אולי הוא יוכל לעזור לך
.

שרונה80

New member
המאמר מצויין

אני בשבוע 17, אחות במקצועי, אין לי כל כך מקום בבית ללדת בו, מחפשת מיילדת חמה ואמפטית שתשתמש בעיקר באמצעים טבעיים להקלת הכאב כגון: מסז', שמנים, מגבות חום או קור, ועוד.. שתתן לי ולבעלי את הזמן שלנו להכנס ללידה ברוגע ומצד שני שתדע להתערב מתי שצריך. התגובות ממשפחתי כל כך שליליות מלידת בית (סיבוכים..) שאני מחפשת מיילדת בית מאזור המרכז לדבר ולהתייעץ איתה. תודה על כל התגובות.

סטיוויה

New member
אני חושבת

שיש שלוש מיילדות לדבר איתן ענת תל אורן מיכל בונשטיין שרהל'ה(גרה בכרכור)

אשכר ש

New member
אוקי

מצחיק, זה מאוד מזכיר את מה שאני חיפשתי
. בחירת מיילדת זה בעיקר עניין של כימיה, לכן מי שמתאימה לי לא בטוח מתאימה לך. נראה לי נכון וטוב לקרוא סיפורי לידה (יש במאמרי הפורום), כי שם תוכלי להתרשם ממיילדות שונות (ברוב סיפורי הלידה רשום מי המיילדת). סטיוויה המליצה על מיילדות מצויינות אבל יש עוד כמה מאזור המרכז. יש כאן וגם [URL='http://www.midwives.co.il/Articles/Article.asp?ArticleID=299&CategoryID=79']כאן[/URL] רשימה של מיילדות בית עם איזור מגורים, בד"כ הן מקבלות לידות במרחק של עד שעה נסיעה.

אורניקי

New member
הכנה ללידת בית

אני מכינה ללידת בית, ומכיוון שגם אני ילדתי בבית, כאשר היה נדמה שאין אצלי מקום ללדת בבית, כפי שאת מתארת, אוכל להעניק לך מנסיוני הרב, גם באשר לתהליך קבלת ההחלטה, וגם לאופן ההתארגנות ועוד, פרטים עלי באתר שלי וברשימת ההטבות לחברות הפורום.

sonya1234

New member
קישור לנשים שמוכנות לספר על החויה

אני בדיוק ביקשתי... הן יצרו רשימה ואת מוזמנת לכתוב דוא"ל וליצור קשר עם נשים שעברו את החוויה ויכולות לספר לך על לידת בית. בהצלחה! http://www.beofen-tv.co.il/cgi-bin/chiq.pl?ללדת_בבית_הקו_החם

למעלה