שאלה לכולן-

ניתי55

New member
שאלה לכולן-

הי לכולן, תגידו מי מכן מכירה רופא נשים טוב? ואם כן אז מאיזה קופה הוא? אני מחפשת בנרות רופא נשים טוב לא איכפת לי לעבור קופה, כי את כל ההריון הזה העברתי אצל רופא נשים באופן פרטי ועכשיו אני חייבת דרך הקופה כבר יש לי ילד זה קצת יותר קשה במיוחד שאני לא עובדת עכשיו.

ניתי55

New member
לאניהיא המתוקה-

תודה על תשומת הלב- אני מהמרכז ואשמח לשמוע מה השם שלהם מאיפה בארץ? ומאיזה קופה? תודה מראש ניתי

12אניהיא

New member
אוקיי

קופת-חולים לאומית, מרכז בריאות האישה בבני ברק (רח' ירושלים) דר' מנו (פשוט מקסים) ודר' ברקוביץ' מדובר בשני רופאים מעולים שתמיד מפוצצים בפצינטיות. אצל דר' מני עברתי מעקב מלא בהריון הראשון ובהריון השני רק את הסקירות. דר' ברקוביץ' טיפל בי בהריון השני והוא פשוט מעולה.(תביני שאצלי ההריונות מסובכים וקשים) באמת שניהם מומלצים מכל הלב.

Night Light

New member
לצערי

הנסיון שלי הוא עם רופאים במרפאת הריון בסיכון גבוה, ולכן אני יכולה רק להמליץ עליהם: למי שצריכה מרפאת סיכון גבוה, המרפאה ברמת מרפא (בהפניית רופא נשים של מכבי) טובה, יסודית, ויעילה. יש לי תמונת אולטרא סאונד פעם בשבועיים בהריונות שלי, הכל נעשה במקום, לפני הכניסה לרופא. הרופאים מתחלפים אמנם, בהתאם ליום בו את במרפאה. הייתי אצל ד"ר גדעון סינואני, שגם היה באחת המשמרות במהלך הלידה שלי ופיקע לי את המים. הייתי אצל ד"ר אייל סיוון שהיה מנהל מחלקת סיכון גבוה בשיבא כשד"ר שיף היה בחו"ל. ועוד רופא אחד, הטוב מכולם, אבל וואלה - ברח לי השם שלו... בקיצור, אם תצטרכי מעקב להריון בסיכון, ממליצה בחום גם על מרפאת סיכון גבוה ברמת מרפא בר"ג וגם על מחלקת HR של שיבא. מקסימים.

12אניהיא

New member
דר' סינוואני...

ניתח אותי ואני חושבת שהוא הרופא בהא הידיעה. ההתאוששות הכי קלה ומהירה הייתה לי איתו.

ניתי55

New member
תודה על התגובות-

תודה על תשומת הלב, וכן לי היה הריון שהסתיים בשבוע 32 כך שאני צריכה רופא נשים טוב, שמתמחה בהריון בסיכון גבוהה, עד היום טיפלתי אצל מישהו פרטי פרופסור שמנהל 3 מחלקות בבית חולים רק שעכשיו יש לי עוד הוצאות חוץ מעצמי ומבעלי אז אני מחפשת מישהו מהקופה שיש אצלו אולטרסאונד . תודה בכל אופן לכולכן

הי את בטח מתכוונת לד"ר דוליצקי../images/Emo13.gif

דולצקי הוא רופא במרפאת הריון בסיכון גבוה בתל השומר. והוא מקסים ומקצועי.

Night Light

New member
../images/Emo45.gif כן!!! כן!!! כן!!!!

מקסים מקסים, האיש הזה. בין הרופאים היחידים שזוכרים שאת לא איברים חולים עם אדם סביבם, אלא אדם עם אברים חולים בתוכו...

למעלה