שאלה לכולן

מאילי

New member
שאלה לכולן

אני בדרך כלל רק קוראת את ההודעות שלכן ומאוד נהנת. כמוכן אני חוטאת בחטא היצירה. הדברים מצטברים והייתי רוצה למכור אותם שלא דרך גורם שלישי (כמו חנות שתקח לעצמה רווח). למישהי יש רעיון? אולי אפשר לארגן משהו ביחד? בזאר? יריד? שוק? מה דעתכן?

דניעל

New member
לא יודעת, אבל השאלה מטרידה גם אותי

הייתי מאוד שמחה לשמוע ממי שמתפרנסת מהתחביב (או משלימה הכנסה...) איך זה נעשה.

רעיון:

אחרי שעשיתי בירורים בעניין, הבנתי שחנויות מצפות לרווח של 100% על דברים שאנחנו מוכרות להן. לדוגמא: קופסה שעשיתי עם פיצוצים, תמונה, זהב והרבה השקעה, הן רוצות למכור בסביבות 100 ש"ח, כלומר לשלם לי עליה-50 ש"ח, שזה ממש לא משקף לא השקעה ובוודאי לא חומרים. אנחנו יכולות להתארגן אצל מישהי עם בית גדול, לפרסם כמה שבעות מראש-לחלק פליירים, לתלות מודעות, להזמין חברים ועוד חברים ולעשות מכירה משלנו! כל אחת מרוויחה לפי מה שהיא מכרה, וההתנסות עצמה והחוויה יכולה להיות מד הי מה! וכל זה באווירת כיף, לא באיזו בסטה בחוץ בשמש שאף אחד לא בא, אלא - כאן באים אנשים שבאמת רוצים לקנות...

דניעל

New member
עניין המחיר נכון.

על שעון שנמכר ב- 120 ש"ח על ידי החנות, מקבל היוצר 60 ש"ח. די מבאס...

c h i p c h i p

New member
זה קצת בעיה

כי בנות גרות באיזורים שונים ואם עושים בבית של מישהי יבואו רק אנשים שגרים קרוב. חשבתי על זה גם בזמנו.. ויתרתי על הרעיון כי אין לי מספיק מלאי להחזיק דבר כזה יותר מפעם אחת וגם כי אני לא מכירה מספיק אנשים שיבואו לקנות פרסום ושיווק זה לא הצד החזק שלי

mor mor

New member
מעולה.....אין לי מקום להציע...

אבל אני צריכה זמן להכין עבודות.......

יש זמן...

אנחנו יכולות להחליט על תאריך בעוד אפילו חודשיים, כל אחת תמצא לה זמן לעשות מרתון של יצירה (לא לחלק את הכל...) ולקראת ה"אירוע" עצמו-כל אחת תפרסם בין המכרים שלה, מי שיבוא יבוא! אם נסענו עד כרמיאל כדי לפגוש את כולן... אפשר גם עכשיו לנסוע, אפילו שהאיזורים שונים! (אני מוכנה למכור גם לצפוניים, וגם לדרומיים..
) צריך רק מקום!

mor mor

New member
אין לי בכלל עבודות למכירה-

הכל אני נותנת, בכלל לא הכנתי דברים במחשבה למכור אותם.......

dona flor

New member
סליחה על השאלה...

אבל חשבתן גם על סוג היצירות? אולי כדי לחלק את זה שלא יצא שכולן עושות עץ או דאס או פתאום 100 חמסות... אולי שכל אחת תבחר תחום אז גם יש יותר גיוון אני עשיתי מכירה כזאות אצלינו באזור הזמנתי אומנים מהאזור והיה מאוד מגוון והיה מכירות מאוד מוצלחות דבר נוסף זה ה TIMING עשיתי את המכירה לקראת פסח אולי כדאי לחשוב לכיוון? עד אז יש מספיק זמן להכין דברים ולהתארגן ואולי נצליח לארגן כמה מוקדים: דרום, מרכז וצפון בימים שונים ואז כולנו נוכל להשתתף אני מתנדבת לאזור הדרום - מקום יש!

mor mor

New member
מעולה

פסח - יש גם קצת חופש מהעבודה... יהיה זמן לעשות עבודות........

av_i_va

New member
לפני פסח יש את חנוכה../images/Emo62.gif

אם זהו רצונכן, הרי הצעתי: בדיוק כפי שמשלמים למועדון עבור המפגש, אפשר לשלם עבור מקום מושכר, העיקר שיהיה מקום מרכזי ומקובל על כולם. במקביל כמובן לעשות פירסום מאסיבי. בחנוכה יש צורך לחשוב על ערך מוסף למכירה כזאת, ולשלב פינות יצירה עבור ילדים, דוכן עם חרוזים לעבודה עצמית לנוער וכמובן פינת קפה (עם עתון, לגברים
) להערכתי זה יכול להצליח בצורה לא רגילה. העלות כמובן מתחלקת על כולן וזה עדיין יהיה רווחי.

didi10

New member
אביבה רעיון פיגוזי (כפר סבאית שלמה)

בחנוכה יש הרבה ילדים הנמצאים בחופשה וכמו שהאמהות כאן יודעות, די מחפשים איך ובמה להעסיק אותם וזה יכול להיות ממש מוצלח תומכת

popo11

New member
גם אני בפנים ../images/Emo70.gif

יום חמישי של חנוכה יש חופש בגן של עדי ואנחנו נשמח לבוא למרכז למכירה (אמא שלי תשמח לשמור על עדי ....
) התאריך המדוייק - 5.12.02.

RGY

New member
משתתפת חדשה

בקר טוב לכולכן, קודם כל רציתי להחמיא לכולכן על העבודות הנפלאות שאתן עושות. עכשיו לגבי הרעיון של מפגש למכירה, למה אתן לא מנסות בקניונים יש בכל מרכז קניון שבו מתצעת מכירה פעם בשבוע של אומנים, הפרסום כבר קיים כי אנשים מכירים, המקום מאובטח ובחגים בדרך כלל יש מרתון של כמה ימים מרוכזים שבהם אפשר למכור. כמובן שכל קניון שמכבד את עצמו גם עושה פעילות לילדים. אם תרצו אני יכולה לתת לכם את הימים שכל קניון עושה. לי אין אינטרס בנושא פשוט עברתי את זה בעצמי במהלך השנה האחרונה. יום טוב

דניעל

New member
רק תזכרו

שיש במדינה הזאת גוף שנקרא מס הכנסה, וצריך למצוא דרך להסתדר גם איתו...

יערולה

New member
יש איזו אפשרות להגיד שזה

עסק זמני, או משהו כזה, ואז אפשר לקנות קבלות בחנויות כתיבה ולתת אותן. לא זוכרת איפה קראתי, אני אחפש ואשלח קישור.

lilachh

New member
הרי לפני חודש וחצי השתתפו פה כבר

ביריד (לא זוכרת איפה) בצפון...מיש השתתפה בטח יודעת את הבירוקרטיה ותדע להסביר.

למעלה