שאלה לכולן..

ליהי1110

New member
שאלה לכולן..

חבר שלכן יודע שאתן בפורום? ואם לא אתן מסתירות את זה או סתם לא מספרות? סתם כי זה מעניין אותי =]

XxMidnightxX

New member
שלי יודע..

תכלס אני לא חושבת שזה כל כך משנה וזה לא צריך להפריע... האמת שהוא שמח שיש לי איפה לפרוק מה שאני מרגישה...

GrowingMadness

New member
שלי לא

זה לא שאני מסתירה ממנו, אבל זה נחמד שיש לי מקום שאפאחד לא מכיר אותי ואני יכולה לפרוק פה הכל כי כולכן "נייטרליות". אם אני אספר לו הוא יכנס ויקרא פה דברים וזה ממש יהרוס את כל ה"קסם" של הפורום מבחינתי
[כןכן יצאתי קצת גיי אבל לא נורא ^^]

Please Dont Cry

New member
../images/Emo45.gif

כאילו, חבר שלי יודע שאני קוראת פה כי אני מספרת לו על זה כל הזמן D: אם אני קוראת פה על מישהי וחבר שלה וזה עושה לי עצוב / משמח אותי אני ישר מתקשרת ומספרת לו על זה P: כןכן, אין לי חיים אני יודעת! אבל הוא לא יודע שאני כותבת פה כי הוא בטוח יכנס ויקרא ולא בא לי!

dandi99

New member
שלי יודע :)

מה שאני רושמת בפורום לגבי דעות שלי על נושאים שעולים בשיחה איתו הם אותו דבר :). אין שום סיבה להסתיר =]

חח יודע :)

פשוט שאנחנו בטלפון זה "זוכר את הפורום הזה חברות של החיילים שסיפרתי לך עליו? אז..." בלה בלה בלה

ליהי1110

New member
שלי לא יודע

פשוט כי מאז שהתחלתי "תרומן" עם הפורום הוא כל הזמן בשטח או ששכחתי.. אבל זה כייף שהוא לא יודע נותן אופציה להיות פתוחה ואתן מבינות אז ניראה לי שזה ישאר ככה =]

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifחח בדיוק כתבתי על זה בשרשור אחר.

חבר שלי יודע עלי הכל, יודע כל דבר שאני עושה ואני משתפת אותו בכל החלטה וצעד בחיי. הוא חלק ממני. ולכן - הוא יודע באילו פורומים אני גולשת :)

ענבל1693

New member
הוהוהו

יודע יודע...חחחח כשהצטרפתי לפורום ישר סיפרתי לו על זה ומזה התלהבתי ז ה נתן לי מלא כוחות חחחחח אני אוהבת אתכן

אירלין

New member
יודע יודע

סיפרתי לו על זה כמה זמן אחרי שהצטרפתי... זה שעשע אותו משום מה, אבל הוא אמר שאם טוב לי עם זה ויש לי עם מי לדבר אז הוא שמח. אני לוקחת בחשבון שיש סיכוי שהוא יקרא פה (למרות שהוא גם ככה סוגר 28 קבוע אז אין לו איך ומתי...).

למעלה