שאלה לכולם

Compasta

New member
שאלה לכולם

תקשיבו אנשים אני צריך שמות של מתופפים טובים כי כל מי שאני מכיר זה את מייק פורטנוי (דרים ת´יטר) ואת ג´ון בונהאם (לד זפלין שולטים) אז אני צריך להרחיב את המאגר מתופפים שלי! כולם לענות!! תודה

Drums

New member
אויש!

אוף! זו שאלה מסוג ה " מי הכי טוב בעוללללללללם??"

tkz

New member
גם אני חשבתי בהתחלה

אבל זה לא ממש...בערך... כי הוא רוצה להוריד שירים שלהם אז ... אפשר לוותר לו אני אוהב את וויני קוליוטה ווירג´יל דונאטי דייב וואקל דניס צ´מברס

danezeq

Member
המלצה

כנס לכאן http://www.drummerworld.com/index2.html המתופפים הכי טובי בעולם

chinchila

New member
ודוקא מישהו לא מהמאגר הזה...

DANNY CARRY מTOOL... אחד הגדולים!!! תיפוף חכם!

AntiMtv

New member
אני אישית אוהב את התיפוף של איגור ק

Igor Cavallera מספולטורה אני לא שומע את החומר של היום, רק תקופת מקס, אבל בChaos A.D הוא עשה עבודה מצוינת, אלבום מצוין. אפשר לחפש באודיו גאלאקסי Drum Tracks של Sepultura, הם הקליטו הקלטות עם גיטרות ובאס מוחלש ואז ממש אפשר לשמוע את איגוד בפעולה אה, כן ,ודייב גרוהל, המתופף העילאי :) סתם, סתם אגב, אני אמשיך לקשקש כאן עד שתביאו לי מתופף, חחחח

HelloweeN

New member
לא יודע

אף פעם לא התחברתי לספולטורה.. אולי קצת בתקופה לפני שהניגר הצטרף אליהם והרס אותם... אני עדיין מתפעל מעבודתו של שון ריינרט! הייתי מנסה להרים איתך איזה פרוייקט, אבל אני מהרצליה.

madrigal

New member
helloween

בקשר לספולטורה הם באמת לא מי יודע מה אחרי שderrick הסולן החדש הצתרף אליהם (למרות שnation האלבום האחרון שלהם הוא ממש טוב) אישית זאת אחת הלהקות שהשפיעו עליי בשנותי הצעירות ועד היום. הם אולי לא הנגנים הכי טובים בעולם אבל מה שהם עשו ביחד היא תוצאה שהשפיעה ומשפיעה עד היום על להקות הtrash,death בעולם (ובכלל כל הקטע של לצלם video clips במדבר ונופי טרשים אני מאד אהבתי "arise,dead embryonic cells,territory") אני אישית פגשתי אותם בנובמבר 98 בלונדון שבועיים אחרי שהשתחררתי מהצבא והייתי איתם ועם system of a down שלושה ימים (בליתי הרבה בין הtour bus שלהם ,כל הקומבינה הזאת היתה בגלל שיש לי חבר שמקורב לsystem) אלו היו שלוש הופעות (מדהימות) במשך שלושה ימים (ה24,25,26 לנובמבר) בקיצור ספולטורה הם באמת אכלה חבר´ה אפילו הניגר שלהם שהוא איזה 2 מטר גובה ונראה כמו ה"טורף" הם מביאים את המשפחות שלהם יחד איתם (קטע מטורף) בסוף כל החוויה הזאת נתתי לאיגור את הכנפי צניחה שלי (מזכרת מהשירות "המועיל" שהיה לי. אם אתה רוצה לראות אז בקרוב אני אצלם תמונה של הדיסק החתום מאותה מזכרת למחשב נ.ב. סליחה על כל המגילה הזאת פשוט כשדיברתם על sepultura קיבלתי fuckin flashback אז אמרתי לעצמי למה לחלוק אותו לבד

HelloweeN

New member
יפה אחי !!

לא יודע.. אני לא אוהב ספולטורה.. פשוט לא מתחבר אליהם. אבל אם אתה אוהב, ונהנה - סבבה! כל אחד וטעמו האישי! סחתיין על הtour שתפסת איתם!

Lucky Bob

New member
מתופפים בהחלט שאווים!

הייתי מוסיף לרשימתך את המתופפים הבאים: yanic bercier של QUO VADIS sean reinert ש... עומד בפני עצמו billy cobham, כנ"ל richard crhisty, שוב אין צורך להרחיב הרבה... וכן, אני אוהב אותו! gene hoglan ron jarzombek או שזה בוב, לא זוכר.. יש שני אחים כאלו בלהקה אחת ממש בת שרלילה, SPASTIC INK.. לאחד קוראים בוב, ולשני רון.. אחד בסיסט, נראה לי.. והשני, מתופף.. ממש חייתי! art blakey.. אני בטוח שאין צורך להרחיב
אה וגם buddy rich.. ועוד אחד, KIRK COVINGTON, של TRIBAL TECH.. ובכלל, מתופפים שמנגנים ג´אז ופ´אנק.. הרבה, יענו.. יש להרבה מהם ממש אחלה פיל וגרוב וזה, דינמיקות והכל.. ועד כמה שאני מעריך מתופפי מטאל למיניהם (זריזים וטכניים ככל שיהיו), ללא פיל וטאץ´ כל העסק נשמע קצת אממ... לא יודע.. פחות גרובי.

Lucky Bob

New member
ברר...

* richard christy אה ולא נכנסתי עדיין לקישור הזה של המתופפים "הטופ שבטופ".. שנייה

chadsmith

New member
לדעתי

ג´ון בונהאם ממש טוב אבל איך אפשר לשכוח את צ´ד סמית המתופף של הרד הוט

kegkevich

New member
אוקי!

אז באמת חוץ ממייק פורטנוי וג´ון בונהאם אני אישית אוהב עוד מלא אבל הטופ של התוף אצלי זה: דניס צ´מברס.ג´ק דיג´ונט.אד טיקפנג.ארט בליקי.קארל פלמר(ELP). ג´יסון רואולו(SYMPHONY_X).דייו וואקל.פאול ברואוצ´ו(UZEB). ביל ווארד (black sabbath).ג´ון וואטרס(gentle giant). הס ברוניוסון(the flower kings).אלן וויט(YES).טרי בוזיו... ועוד רבים אבל אלה המומלצים!

kegkevich

New member
אההה

ואיך שחכתי את השמן מכולם!!! קירק קווינגטון של TRIBAL TECH

למעלה