שאלה לכולם.........

benpual

New member
שאלה לכולם.........

אם הייתה לכם אפשרות להביא למשטרה משהו שאתם המצאתם , וזה יכול להיות שזה יתפתח , מה הייתם מביאים? אני סתם חשבתי למה לא עושים מכשירי קשר שכך שכל מוקד , רואה מי לוחץ ואיפה הוא נמצא באותו מקום , כי זה מבאס...... אתמול בלילה שמענו מרדף ולא הבנו קודם לאיפה לנסוע ( מרדף רגלי ) אחרי ששמענו שם של רחוב אחד משכנו ואז הבנו שהחשוד נתפס אבל הוא מכה את השוטרים והשוטרים צועקים בקשר תגיעו מהר וכל אחד קוטע את השני ואי אפשר לדעת איפה הם בידיוק....... זה היה מלחיץ מה שקרה אתמול במרחב ירקון לאחר שחשוד אשר אונן בגינה ציבורית ברח לשוטרים , ולאחר שתפסו אותו התנגד והתחיל להשתולל. מה אתם הייתים מציעים למשטרה?

משאז

New member
בן אתה מפתיע אותי....

מי רודף אחרי אדם שמאונן ברחוב? ולמה שכל הניידות יגיעו לשם ועוד בירקון? במכשירי הקשר המשטרתיים כל אחד שלוחץ להתחבר לגל מופיע בשולחן הפיקוד אשר נמצא במשל"ט. (מרכז שליטה) וכמו כן המרד"מ יכול לאכן אותו ולדעת היכן הוא נמצא בכל עת. זה הקטע בכפתור הכתום שנמצא בחלקו העליון של המכשיר (כפתור המצוקה) אם אתה לוחץ עליו אתה יכול לצאת לשידור חופשי ולקטוע את כולם ודבר שני מספר המכשיר מופיע במרד"מ מהבהב בצבע אדום וכך בודקים לאיזו תחנה הוא שייך ובהמשך היכן הוא נמצא. כיום גם קיימת תוכנה בשם "תמונת נוף", אשר יודעת לאתר רכבי משטרה לפי מחשוב הניידות או לפי האיתורן שלהם באם הן לא ממוחשבות. כך שאיכון שוטרים הוא לא דבר חדיש ולא בעייתי. תחשוב על פיתוחים יותר מעניינים.....

benpual

New member
אתה טועה הדר.......

לא כל מי שלוחץ לחצן מצוקה מגיע ישירות תמונה של מקום המכשיר , הרי עד שמגיע מהקשר של מי המכשיר , הבן אדם כבר מת!

מעניין מה קורה אם שניים לוחצים על הלחצן מצוקה

אחד יקטע את השני ?? או ששניהם יוכלו לשדר וכולם ישמעו

Super Go

New member
מופיע אם לוחצים במחשב

אם נלחץ מצוקה במכשיר נישא לא מופיע היכן המכשיר, וקשה מאוד לאכן אותו. ולהדר, מי רודף אחרי אדם מאונן ברחוב? ובטח למה בירקון? אז קצת רקע... מידי כמה ימים ישנו דיווח של אזרחים על האדם הזה עם אותו תיאור ובאותו מיקום שנמצא מאונן, ולפני שנתיים לערך, באותו מקום היה מקרה אונס מאוד חמור, ועל כן האירוע הזה ספציפית מאוד חשוב היה לאתרו ולעוצרו. מעבר לכך, ל שוטר וערכיו שלו, אני אחרי אדם מאונן תמיד ארדוף. היום הוא מאונן, והוא רואה שלא קורה שום דבר, מחר הוא יכול לגרור נערה לשיחים, השאלה היכן עובר הגבול אצלך.

למעלה