שאלה לכולם

system Rulz

New member
שאלה לכולם

יש פה מי שהוא מאזור חיפה שמוכן למכור לי במחיר נורמלי את הסרט ביהיינד דה מאט (נו אתם יודעים הסרט ההוא עם מנקייד שהוא מספר כל מיני סודות על עולם ההאבקות) אני צריך את הסרט על קלטת באיכות טובה (לא על דיסק) אז אם יש פה אחד כזה שיצור איתי קשר

Bad Ass IL

New member
זה לא על מיק פולי

זה על כל מיני מתאבקים בפרשו מהאבקות ומספרים את סיפור חייהם (גם מיק פולי שם, אבל לא רק הוא), יש שם את טרי פאנק, ג´ייק רוברטס, מיק פולי, ועוד כמה שאני לא זוכר... ראיתי את זה בארה"ב על DVD, סרט מצוין, שווה כל אגורה שתוציאו עליו!

system Rulz

New member
אני יודע...

שזה לא רק על מיק פולי פשוט ממה שהבנתי הוא הראשי שם... אז למי שהוא יש את הקלטת והוא מוכן למכור לי?

אילן די

New member
יש שם קטע מזעזע

שבקרב בו מיק פולי הפסיד את האליפות לרוק, הוא לקח את אשתו ואת שתי הילדים הקטנים שלו לראות את הקרב. טעות פטאלית ! הילדים פשוט הזדעזעו לראות את אבא שלהם חוטף מכות, כסאות ומדמם בפניו. אני במקומו, בחיים לא הייתי לוקח את הילדים שלי לקרב כזה. קוסטה, פולי לא היה הראשי שם, הוא היה אחד הסיפורים. זה סרט דוקומנטרי.

אילן די

New member
ראיתי את זה בטלוויזיה

אין לי את זה, למה שלא תיקח את זה מבלוקבסטר ותשכפל ? או שתקנה באמאזון ?

system Rulz

New member
איזה כיף לך שאתה גר בארה"ב!!!

וואלה לא ישבתי לבדוק בבלוקבאסטר ... אתה חושב שיש להם? הבעייה באמאזוןזה שההורים שלי בחיים לא יסכימו לקנות משהו באינטרנט אני אבדוק בבלוקבאסטר בכל מקרה...

system Rulz

New member
התקשרתי

לבלואקבאסטר ענק הוידיאו וכל אלה אמרו שאין אבל אני מאמין להם? עאזאזל לא!!!!! אני אלך לשם ואבדוק בעצמי

למעלה