מה היית מגדירה כהגשמה עצמית ?
אני עצמי ירשום איך חיי יהיו צריכים להיראות (בגדר המציאות ונכון לעכשיו בזמן נתון זה) בשביל שאני יהיה מאוד מאושר... קיי, אז סה"כ אני חושב שאושר נובע מכמה דברים מאוד בסיסיים מלכחילה. אבי הלא הביולוגי אמר לי פעם בערך "מה זה אושר ?!...אושר.. - אושר זה שיש לה קורת גג מעל לראשך, אישה שמספקת את צרכיך המנטלים והפיזיים, וילדים שימשיכו את הגנים שלך". אבי לא כזה פרמטיבי כפי שמשתמע מדבריו בציטוט זה, אבל כאן הוא פשוט פישט את הדברים. אושר מבחינתי כרגע יהיה לי בראש ובראשונה כשתהייה לי מישהי לאהוב, ושתאהב אותי חזרה. אהבה זה הדבר שבשבילו אני חיי. זה הדבר הכי בסיסי בחיינו שאליו אנו כה כמהים. אז מישהי להיות איתה באהבה. יותר כסף, ברמה כזו שתאפשר לי לקנות דירת שלושה חדרים ומכונית מסויימת משומשת שבה אני חפץ (סתם בשביל הרקורד, שברולט קוואליר קופה 2 דלתות ספורטיבית). ככה שאני יחייה לי בדירה משלי עם חיים משלי ללא שום קשר להורים. ולהמשיך לסחור במניות ולהגדיל את הכסף שלי. שייפתרו לי הבעיות של הברכיים, וכך אני יוכל להתחיל להתאמן שוב באופניי הרים ולהיות אלוף הארץ (דבר שיהווה לי הגשמה עצמית עצומה). ובאמת הגשמה עצמית היא חלק גדול מהעניין, מבחינתי הגשמה עצמית תהייה לעשות דברים שונים כגון לטפס על האוורסט בעתיד, לנגן על גיטרה (אבל על רמה), להמשיך לכתוב שירים, להגיע לרמה בציור, לשחק בתיאטרון ואוליי בסרטים אם אוכל, לצלם תמונות מרהיבות, לחיות בכל מיני מקומות בעולם - לספוג תרבויות, מקומות, אנשים ושפות... מבחינתי אלו יהיו החיים האידאלים זה התיכנון שלי, אבל כרגע הוא עוד בשלבי ביצוע מוקדמים ביותר (כרגע אני עובד בשכר מינימום, קורע את עצמי בעבודה, חוזר הביתה תשוש, מספיק לקרוא סיקורים על שוק ההון ולנתח גרפים ונתוני מניות, והולך לישון וחוזר חלילה) אבל NO PAIN NO GAIN. צריכים להיות חזקים בדרך למטרה. ומה שלא הורג, רק מחשל. מה איתכם ?