שאלה לכולם...

שאלה לכולם...

יש לכם מושג האם השחקנים של כל שלושת הסדרות של CSI משחקים בעוד סדרות למינהם? או קליפים או בכל מיני תוכניות? (כמו שאריק דלקו בקליפ של ג'יי לו, וקלי דוקיין בביג מאמא 2) תודה מראש !!! אייצ'

הנה כמה:

אריק סזמנדה(גרג מLV) שיחק בסרט "100 בנות" ואדם רודריגז(דלקו) שיחק גם בקליפים של ליונל ריצ'י(אבא של ניקול) ו50 סנט וג'ונתן טוגו הופיע בלי חולצה ב"חמודים עם כריס"(?!)("Cute With Chris")
והשאר אני לא יודעת(ואני עייפה מדי לברר)

Snoofkin94

New member
אני מתה לראות את הסרט הזה 100 בנות

תמיד רציתי... אבל אין אותו באף ספריית וידאו, ואף עם לא ראיתי ששידרו אותו

Ambious

New member
היא שיחקה גם בבית הלבן ובסרט הגרוע

"Velocity Trap" (שאין לי מושג מאיפה הקריצו את זה, פשוט למכרה שלי יש את זה ב- DVD).

ואם שמתם לב

הבלש\קפטן הזה עם האף הגדול מ-CSI המקורים שיחק עבריין בלונדיני בשוטר מבוורלי הילס 2, והבלונדינית ממיאמי שיחקה בביג מאמא 2.

FeLL67

New member
חייבת לראות את ממנטו כבר.

איך מאייתים באנגלית?

ממנטו...

היא שיחקה את אישתו חולת הסוכרת והבעל שלה הזריק לה אנסולין, נכון?

Deadly Whisper

New member
לא זוכרת אם היא הייתה חולת סוכרת.

אבל היא שיחקה את אשתו של זה עם הבעיות זיכרון. <;

היו שם שניים עם בעיית זיכרון P:

אחד הוא הדמות הראשית והשני הוא בעלה של הדמות של ג'ורג'ה... היא הייתה חולת סכרת וביקשה מבעלה שיזריק לה אינסולין והייתה פעם אחת שהיא בדקה אם הוא באמת זוכר ואם הוא עושה את זה מאהבה אז היא ביקשה עוד פעם ועוד פעם שיזריק לה...

Deadly Whisper

New member
זה עם האינסולין הוא בכלל זקן.

ג'ורג'ה היא אשתו של הדמות הראשית, זה שמקעקע על עצמו. היא נרצחה והוא מנסה לגלות מי רצח אותה, לא? Guy Pearce ... Leonard Carrie-Anne Moss ... Natalie Joe Pantoliano ... Teddy Gammell Mark Boone Junior ... Burt Russ Fega ... Waiter Jorja Fox ... Leonard's Wife לאונרד/לני הוא הדמות הראשית. :) http://www.imdb.com/title/tt0209144/

Deadly Whisper

New member
אמא, איזה סיבוכים.

קראתי ומסתבר שאשתו היא החולת סוכרת, ועבדו עליו שהיא אשתו של לרי...משהו מסובך טילים, בקיצור אני צריכה לראות את הסרט שוב.

Cordillia

New member
זאת שמשחקת את קת'רין ווילוז

שיחקה גם בסרט ארין ברוקוביץ', בתפקיד של אם שכולה.

למעלה