שאלה לכולם..

lehayey aava

New member
שאלה לכולם..

על איזה דמות אתם הכי מרחמים ועם איזה דמות אתם הכי מזדהים? אני מרחמת על רונה... מזדהה עם מאיה

אני....

מרחמת על גידיל´ה שהסתבך ככה עם אלי מרקו ולא יודע מה לעשות ומזדהה עם מאיה גם שצריכה להתמודד עם אבא כזה מעצבןןןןןןן. להתראות ,שחר.

ברבורה

New member
אמ...

מרחמת על יונתן מסכן הבן אדם :) ומזדהה עם אמ.... אף אחד :) אולי מאיה הנשמה :)

מאיה, חד משמעית מאיה

עשרות פעמים בחיי הרגשתי כמו מאיה. בגלל שאני בת מזל ויש לי יותר לאחרים אני מרגישה חובה .. לפעמים... לתת לאותם אחרים. מה זה עשרים אלף שקל בשביל המשפחה שלי? - שואלת מאיה.ומחייבת את גידי לקחת אותם. גם אם דורון אני מזדהה- אדם שקרוע בין החלטות בין התלבטויות. אני מוצאת את עצמי המון פעמים קרועה בין שתי החלטות. מרחמת על גלית. למה על גלית? גלית תמצא את עצמה במצב שבו כולם יודעים שהיא פברקה אלימות- כאשר אני משוכנעת שכאשר היא ועמרם היו במשרד אלכס הקליט אותם - ( גלית דברה על כך שהיא שקרה)גלית תהיה אומללה כאשר אלכס יחליט ´לרדת´ עליה כי כשאלכס רוצה לכסח מישהו הוא יכול לעומת זאת יונתן יפסיק להיות אומלל כאשר אלכס יגלה שדבר אמת- אולי אלכס יחוש חרטה וזה יקרב בינהם כאב ובן למרות שיונתן מגעיל אותי. הוא היה מגעיל לגלית התעלל בה רגשית ותפס אותה בכוח שזאת גם אלימות. יונתן מגעיל

shirakl

New member
...

אני מרחמת על רונה... המסכנה מתאהבת תמיד באנשים הלא נכונים... אני גם מרחמת על גידי שנכנס לצרות ולא יודע איך לצאת מהן... אני מרחמת על מיכאל כי בקרוב, לפי מה שאני מניחה מהפרק הקודם, אתי תעזוב אותו לטובת יונתן אני מרחמת על יונתן המסכן שכולם יורדים עליו כל הזמן אני מזדהה עם מאיה, כמובן, כמו כולם... אני לא מרחמת על סמדר, כי היא גועלית... אני לא מרחמת על גלית, כי גם היא מניאקית לא קטנה, וכל הצרות שיתחילו לבוא עליה עכשיו מגיעות לה... (בגלל שהיא היתה מסוגלת להתחבר לאדם נורא כמו עמרם ועוד לקבל ממנו עצות...)

למעלה