שאלה לכולם

שאלה לכולם

אולי אתם לא שמים
אבל יש שחקן מאוד מוכשר קוראים לו ג´וליאנו מר מישהו בכלל מכיר אותו? כי התלהבתי מההצגה שלו נשיקת אשת העכביש והוא לא זוכה להכרה רבה וחבל מישהו מכיר אותו?

Ami15il

New member
הו, גדלתי על הבנאדם הזה...

החל ממסיבת גן ומי יודע לאן עוד.. אדם מדהים אני מכיר אותו גם אישית וגם טלוויזיונית אדם מדהים. שחקן דגול. (ומצחיק כמו תמיד) עמי

actress

New member
Ami15il הג´וליאן שגדלת עליו הוא

ג´וליאן שגראן והוא באמת מקסים אבל הוא לא ג´וליאן מר ג´וליאן מר הוא איש אלים ואנטיפט והראו כמה כתבות עליו על ההתנהגות שלו

scarlet moon

New member
ג´וליאנו מר

בטח שמכירה... אתה יודע, הרבה אומרים עליו שהוא בנאדם מאד אלים (בהפקה של "אותלו", נראה לי, הוא הכה איזו שחקנית ששחקה לצידו ונשפט על זה..). אבל הוא שחקן מוכשר, זה בטוח. גם אני ראיתי אותו ב"נשיקת אשת העכביש", וגם ב"מראה מעל הגשר", והוא היה מצוין.... כשהייתי ב"נוער הבימה" אז הוא היה מעביר חלק מהשיעורים, והוא בנאדם ממש ממש מצחיק.. אבל יש לו מצבי רוח.

actress

New member
הבחורה מאיה עוז

הוא הכה אותה והוא מעשן חשיש בצילומי הסרט החדש עם תומר רוסו הוא הסתבך כמה פעמים והסרט החדש שהוא עובד עליו הראו אצל גיא פינס אני לא הייתי רוצה להיות בקרבת אדם כזה

ג´וליאנו מר

ראיתי את "Nראה מעל הגשר" של ארתור מילר וג´וליאנו מר מאוד מוכשר. באמת יש הרבה אנשים כשרוניים שלא מכירים אותם...

שונרא2000

New member
שלומות וחלומות לכל הנוכחות והנוכחים

ראיתי שאתם מנהלים פה דיון על ג´וליאנו מר...... פששששששש... איזה תחת יש לבנאדם!!!!!!! רק מסמים ואלימות אפשר להשיג תחת כזה........ בכל מקרה, אני מסכימה עם לירן (ליראאאאאאן) שג´וליאנו הוא שחקן מעולה וראיתי אותו (איך שראיתי אותו) בנשיקת אשת העכביש.. למרות שלא הייתי עולה איתו על טרמפ..... תחשבו על מה שאמרתי, בשבילי הוא המודל לחיקוי בקשר למשחק. עד פעם הבאה משונרא2000 שמאחרת בשנתיים

חחח טרמפ עם ג´וליאנו עלקקקקק

למה מי כן היה עולה עם ג´וליאנו מר על טרמפ????? צריך להיות ממש טיפש כדי לעלות על טרמפ עם ג´וליאנו מר. סבבה כאילו יש תחת יש גוף יש בולבול אבל טרמפ??? לא...........

ג´וליאנו המלך

כן בטח שמכירים אותו...הוא מוכשר ויש לו גם סיפור חיים מדהים. אני למדתי בנוער הבימה והוא העביר לנו שיעורי משחק מעניינים ואף לימד אותנו כמה טריקים שהוא למד בטיול שלו במזרח הבנאדם פשוט מלך ומדהים:)

תקשיבו

לדעתי ולדעת שונרא המלכה זה מה זה סקסי שג´וליאנו שלנו הרביץ למאיה עוז...חחחחחחחח סתם אבל אם הוא הרביץ לה אז הוא בטח לא סבתם הרביץ, הייתה לו סיבה!!!! אולי המאיה עוז הזאת הציקה לו??? ג´וליאנו מר הוא אדם בעל לב זהב ככה שאין מצב שהוא סתם חוטף קריזות.... לכל דבר יש סיבה!!!! ביי ביי

למעלה