שאלה לכולם

שאלה לכולם

סוף סוף אני עושה את אחת העבודות שנתנו לי . ויש לי שאלה אל כולכם: מה זה שבת בשבילכם? רוני את אולי מכירה איזשהו שיר יפה על שבת (אולי מרומנסה?)? תודה האחראית על נמל התעופה בצפת (שלא קיים אבל מילא) שיר (עפיפון)

שיר!!! (על השבת...)

את מחפשת שיר עברי או לועזי? איזו עבודה על השבת את עושה?? היתה פעם הצגה כזאת "מי אוהב את השבת" ושיר הנושא שם הוא ממש חביב (אמנם קצת ילדותי.. אבל זה בסדר) ויש- "שבת בבוקר" של אריק אינשטיין יש- "עוד שבת של כדורגל" יש המון.. שאני חושב על זה.. מה שלומך שירוש? מלא זמן לא כתבתי לך.. אני מכין לך מכתב מלא וגדוש בהפתעות.. BE READY!!

אכן ברומסה ופיוט יש שיר על שבת

נקרא "לכה דודי" את רוצה מילים? מה שמזכיר לי שאני צריכה להביא אותו לגיל... אופס...

tami_ts

New member
" לכה דודי"

"לכה דודי לקראת כלה פני שבת נקבלה שמור וזכור בדיבור אחד השמענו א-ל המיוחד ה´ אחד ושמו אחד לשם תפארת ולתהילה לכה דודי... לקראת שבת לכו ונלכה כי היא מקור הברכה מראש מקדם נסוכה סוף מעשה במחשבה תחילה מקדש מלך עיר מלוכה קומי צאי מתוך ההפכה רב לך שבת בעמק הבכה והוא יחמול עליך חמלה התנערי מעפר קומי לבשי בגדי תפארתך עמי עורי עורי שיר דברי כבוד ה´ עליך נגלה לא תבושי ולא תכלמי מה תשתוחחי ומה תהמי בך יחסו עניי עמי ונבנתה עיר לע תילה והיו למשיסה שוסייך ורחקו כל מבלעיך ישיש עליך אלוקיך כמשוש חתן על כלה ימין ושמאל תפרוצי ואת ה´ תעריצי על יד איש בן פרצי ונשמחה ונגילה בואי בשלום עטרת בעלה גם בשמחה ובצהלה תוך אמוני עם סגולה .....בואי כלה בואי כלה..." אפשר למצוא את הפיוט בכל סידור , בערבית של שבת. אישית-- חביב עלי במיוחד. ועל לא דבר...זה נהיה קל -זכרתי בע"פ תמר

תומר אתה גאון

שבת בבוקר של אריק אינשטיין למישהו יש את המילים???? העבודה הזאת בתנ"ך, ואני עושה אותה רק בגלל שאני רגל וחצי בדרך לחטוף מכות מכמה מורים. מתעללים בי!!!

שבת בבוקר

שבת בבוקר, יום יפה אמא שותה המון קפה אבא קורא המון עיתון ולי יקנו המון בלון. אפשר ללכת לירקון ולשוט שם בסירה או לטייל עד סוף הרחוב ולשוב בחזרה אפשר לקטוף פרחים כאלה שלא אסור ואפשר ללכת עד הגן ולראות שהוא סגור. $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ בקשר לרומנסה, אני מחר אשב ואתמלל את השיר.

תודה

רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה .

תודה

רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה .

למעלה