שאלה לכולם

niv1990

New member
לא

לרכב על אופניים זה מצמיא.. בכל מקרה לא יזיק עוד כמה ימי אי-תחבורה לא ציבורית, כמו שעשוים במערב אירופה :) מה אתה מנסה לבדוק כאן?

niv1990

New member
ככה רחוק

>------------------------------------------------------------< כ-כ-ה

niv1990

New member
תואיל להציג אותה בפני

אתה מוזמן להגיד מה שיש לך כל עוד הוא לא בצורה של תעמולה.. אני לא רואה טעם במשחק הניחושים הזה.

אף פעם לא חשבת קצת

על זה שאתה לא יודע כלום כמעט על הדת שלך שכבר שנים עוברת אצלך במשפחה מדור לדור? רק שתדע.. אני ממש לא דתי.. [אם היית רואה אותי לא היית חושב שאני ידבר ככה אפילו] אבל עדיין.. אני חושב שאני שייך למשפחה מדת כלשהי שכבר אלפי שנים נלחמו על זה והרגו אותם בגלל שהם היו חלק ממנה.. אני חושב שזה מצדיק את זה שאני אשמור קצת את מה שהם נלחמו עליו

niv1990

New member
אני מכיר פחות או יותר את הדת

אבל דת זה מגעיל אותי, אבותי לא נלחמו בשביל הדת, הם נלחמו בשביל לשרוד, או בשביל אלו השמציאו את הדת (אני מקווה לאפשרות הראשונה למרות שבכל מקרה החברה כבר הרבה זמן מתחת לאדמה). בניגוד לזה מסורת זה נחמד, לא ביג דיל, אבל אין רע בלעשות שירים, משחקים ומנהגי חג נחמדים ומצחיקים מפעם לפעם. יום כיפור די מעצבן אותי עקרונית, כי חוץ מכל שאר הדברים שרעים לדעתי בדת, יש גם אתה הקטע של התרת נדרים, נדר זה נדר ואני די נגד האפשרות שאנשי דת יוכלו להחליט שהבטחה איבדה מתוקפה.

למעלה